ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 239
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Ха, и аз забелязвам същото за Парюр-а! Първо мислех, че е хормонално, т.е. че аз съм причината. Но щом и други се оплакват от нетрайност и лъщене...  Thinking

micky, и аз имах такъв проблем с Парюр Екстрийм, двойката ми идва забележимо тъмна зимните месеци. Поръчах си единица от Ягодата, пасна идеално (само там го има, обаче)  Peace

И аз от известно време съм с Анти-Блемиш, Мими е виновна  Hug Много хубава работа ми върши за зимата, понеже имам нещо като студова алергия и ми е нужно нещо по-плътно за предпазване. Супер съм доволна! Особено от кадифения завършек  Simple Smile Също така доста добре успокоява зачервени и чувствителни места  (намацах се директно в магазина за проба, btw)

# 271
Tyra, Vitalumiere на Chanel е много хвален за суха кожа (аз не съм със суха, но ми е правило впечатления в review-тата в нета).

Подкрепям и добавям Estee Lauder Double Wear Light(не обикновения, той  е мн тежък).

# 272
Aз си мсиля ,че нещо са променили във формулата на Парюра. В началото нямах оплквания и наистина бях доволна,но при вотрата ми опаковка сякаш не беше същия фдт Rolling Eyes

# 273
Tyra, Vitalumiere на Chanel е много хвален за суха кожа (аз не съм със суха, но ми е правило впечатления в review-тата в нета).

Подкрепям и добавям Estee Lauder Double Wear Light(не обикновения, той  е мн тежък).

Да,хубав е ... но може и да е сухичък за суха кожа Thinking На Ланком новия за който говорехме ?!

# 274
Пробвах новия на Герлен и не съм доволна Naughty Още при нанасяне, ми дава "лъскав" вид. Прозрачен, много лека покривност Rolling Eyes. И мазен, като консистенция. Не ми прикри нищо Crossing Arms По мое мнение, не става за мазна кожа Peace. Подобно на Parurе Extreme, не се разбрахме отново с марката.

# 275
  • София
НА мен и Парюр екстрийм ми се вижда лъскавеещ. Понеже сме страна с нисък стандарт, у нас се продават лошите партиди козметика и храни. Имам подозрения какво става с ПАрюр. Когато в един завод се произвеждат няколко разновидности на даден тип продукт, т.е. в случая фон дьо тен, става следното: пускат в машините компонентите на един продукт, той тече в конвейера, т.е.изкарват го от контейнерите, бутилират го и слагат в контейнера съставките на втория тип продукт и той също започва да тече из машината и г обутилират. Така между двата продукта има един граничен, който има от компонентите и на двата продукта, т.е. примеси. Това ни го обясняваха навремето като бях на една специализация по контрол на качеството на хранителните продукти. Така се получава например партида фин млечен шоколад с остатъци от ядки в него (от предишната партида с ядки). Т.е. при производството машините не се мият , а се кара наред с типовете продукти и излизат междинни партиди, които са в малко колочество, но естествено няма да ги продадат в Швейцария например, ами в България...
КАто заключение - просто с въвеждането на новия фон дьо тен на Герлен, осатъци от неговото производство се смесват с ПАрюра... И ни ги продават на нас... Cry

# 276
НА мен и Парюр екстрийм ми се вижда лъскавеещ. Понеже сме страна с нисък стандарт, у нас се продават лошите партиди козметика и храни. Имам подозрения какво става с ПАрюр. Когато в един завод се произвеждат няколко разновидности на даден тип продукт, т.е. в случая фон дьо тен, става следното: пускат в машините компонентите на един продукт, той тече в конвейера, т.е.изкарват го от контейнерите, бутилират го и слагат в контейнера съставките на втория тип продукт и той също започва да тече из машината и г обутилират. Така между двата продукта има един граничен, който има от компонентите и на двата продукта, т.е. примеси. Това ни го обясняваха навремето като бях на една специализация по контрол на качеството на хранителните продукти. Така се получава например партида фин млечен шоколад с остатъци от ядки в него (от предишната партида с ядки). Т.е. при производството машините не се мият , а се кара наред с типовете продукти и излизат междинни партиди, които са в малко колочество, но естествено няма да ги продадат в Швейцария например, ами в България...
КАто заключение - просто с въвеждането на новия фон дьо тен на Герлен, осатъци от неговото производство се смесват с ПАрюра... И ни ги продават на нас... Cry

Е,стига де...малко по оптимистично Grinning
Не бива да се прави сравнение с храни и козметика...според мен козметиката се произвежда под малко по строг хигиеничен и прецизен контрол.Както и не бива да се прави сравнение м/у страни с нисък и висок стандарт...попадала съм на некачествени продукти и тук в Холандия,какво ще е обяснението за това?! Да речем,че нискокачествени марки от нисък и среден клас,които разчитат на цена а не на качество биха могли да си го позволят,но имена като Гарлен и подобни - не вярвам.Не вярвам че ще заложат доброто име на марката с такива гафове.Може би са сменили дадена съставка или нещо...може нашите възприятия да са се променили.При мен например в началото винаги има "Уау ефект",но след временно ползване започвам да намирам кусури и да изисквам все повече и повече.Всеки нов козметичен продукт става автоматично по добър от предишния...психология или истина не знам Peace

# 277
Възможно е P-r-o-l-e-t да има право, но аз разсъждавам по скоро като мими23  Simple Smile
Живея в Австрия и до сега не съм забелязала да има разлика между продуктите закупени от Австрия и тези от България.

# 278
  • София
Аз пък си вярвам. С повечето неща още в началото не намирам "уау ефекта" , който е в рекламата... И никак не ми е лесно. Така съм с всичко в живота... И наистина много малко неща имат "уау" ефект и той е строго индивидуален. С Парюр екстрийм още след 2-рия час носене не се разбрахме. Добре, че не си го купих. Може и друга да е причината (освен тази, която вчера писах). Вероятно ползват нова система на обработка на пигментите или дори и на други съставки. Може пък и съставът като изписване дори да е нов... Това ще кажат дългогодишните фенове на продукта - има ли разлика в съставките.

# 279
Момичета, от два дни използвам новия фон-дьо-тен на Ейвън - Калминг Ефектс Скин Ривайвал...
Здравей, прегледах блога ти, но още не си публикувала инфо за фон дьо тена на Avon. До колкото разбирам си със светла кожа, аз също. Чудя се кой цвят да избера.... Можеш ли да дадеш някакви насоки... Благодаря предварително Simple Smile

# 280
Момичета, от два дни използвам новия фон-дьо-тен на Ейвън - Калминг Ефектс Скин Ривайвал...
Здравей, прегледах блога ти, но още не си публикувала инфо за фон дьо тена на Avon. До колкото разбирам си със светла кожа, аз също. Чудя се кой цвят да избера.... Можеш ли да дадеш някакви насоки... Благодаря предварително Simple Smile
Скоро ще пиша повече, обещавам.Simple Smile Цветът, който си взех е Ivory, и е най-светлия, не е оранжев, просто естествен, на мен ми стои чудесно (но аз съм сууупер бяла)...

# 281
Здравейте  newsm03 Да попитам за отзиви за новия фдт на Max Factor - Xperience? Дали е по-добър от Revlon Photo ready?Аз съм изключително доволна от Photo ready-много добре ми понася на кожата, но ми свърши и в момента съм с Double wear на Ести, който  е ОК, но честно казано този на Revlon повече ми хареса, независимо, че е по-евтин и е по-нисък клас.Попаднах на рекламата на Max Factor - Xperience и се замислих дали да го пробвам или пак да си взема Revlon Photo ready? Thinking Моля за съвет Wink

# 282
Lindt, има логика в това, което казваш. Лицето ми без фон дьо тен изглежда много по-свежо. Само искам да изравня сенките в Т-зоната, които со от порите. Ти можеш ли да препоръчаш някой продукт? И мислиш ли, че с пудра вместо фон дьо тен ще е по-добре?

Най-общо можеш да се насочиш към флуидните фон дьо тени, които са ойл фрии, но са хидратиращи. Тоест да намят маслен компонент (каквито имат тези за суха кожа и обикновенно са кремообразни) но да са хидратиращи. Като завършек да нямат "пудрен ефект" точно защото този пудрен ефек се дължи на по-големия процент пудра в тях (талк...и разни подсушаващи вещества).
Сещам се например за Кларинс
http://es.clarins.com/webapp/wcs/stores/servlet/beauty-products_ … 24094_10385_10383
този е със средна покривност, не е мазен но няма и изсушаващ ефект, .леко озарявда, но не се забелязват блестящи частици, които обикновенно правят порите да изглеждат по-големи, завършека му не е нито твърде матов, нито твърде блестящ (лъскав). Не е кой знае колко траен, но поне с времето просто поизчезва от лицето, без да се разтича, събира по гънки и така нататък.

Обаче задължително от тестер.
Защото много продукти и пари се хвърлят докато човек открие това което му върши работа.

Може ли да ми препоръчате други ФДТ, подобни на този?

# 283
Преди няколко дни си взех коректора на Буржоа 
Изобщо  не съм доволна.  Crossing Arms  Много е гъст, трудно се разнася и  стои като маска.

Аз всъщност търсих Мейбълин дрийм мат мус, но продавачката каза, че никога не са го получавали и може би не се внася в БГ.  Rolling Eyes

# 284
Преди няколко дни си взех коректора на Буржоа 
Изобщо  не съм доволна.  Crossing Arms  Много е гъст, трудно се разнася и  стои като маска.

Аз всъщност търсих Мейбълин дрийм мат мус, но продавачката каза, че никога не са го получавали и може би не се внася в БГ.  Rolling Eyes

И аз мисля същото. Направо е отвратителен  Sick. Текстурата му е нещо като мус и ужасно навлиза в бръчиците, личи си от километри че си с коректор. Много останах разочарована, защото бях чела само положителни коментари из нета Sad

Общи условия

Активация на акаунт