Бродирана красота - Гоблени 76

• 113 605
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета страхотни сте  bouquet  Минала седмица ни поканиха на сватба,а вашите идеи за подарък точно гоблен  ми хареса много.Обаче нямам нито една схема Sad Може ли някой да ми помогне с разни идеи на тази тематика  Hug

Този на Пепен ми се вижда прекрасна идея, аз имам такъв, без снимка е, но щом съм си го запазила, значи нещо ми е харесало в него Simple Smile

Ето този също е симпатичен

Ако не се лъжа, Джемма беше шила нещо много красиво на тази тема, но сега не намирам схемата, но гобленчето го открих. Джемма, извинявай, че така нагло ти бръкнах в снимките  Embarassed

http://djemma.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.114823.19629368

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 17:16 от desi_ivanova

# 571
  • София
`Bobby` , тук имам три сватбени.
pepen, разкошен е!
desi_ivanova, браво за решението  Peace, наистина  стои  по-нежно.
joana-d, много е сладък  Grinning , заслужавало си е трите дена контур.

# 572
Като правите топки и камбанки готови ли си купувате от някъде или изработвате и тях?

# 573
готови са и са от стириопор

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 21:31 от Дж-то

# 574
  • София
 И аз надзъртам при вас и мн. ви се радвам.Мн. харесах камбанките.Може ли да ми кажете откъде се сдобивате с тях,защото аз само топки и сърца намирам Simple Smile?

# 575
  • Варна
Момичета страхотни сте  bouquet  Минала седмица ни поканиха на сватба,а вашите идеи за подарък точно гоблен  ми хареса много.Обаче нямам нито една схема Sad Може ли някой да ми помогне с разни идеи на тази тематика  Hug
    Ето тук качих една много хубава сватбена идея  ,Дано да съм била полезна и аз с нещо,Ако някой може да смени файла на такъв да може да се вижда нямам нищо против,Беше ми я пратило момиче от форума,но за съжаление не помня кое,  http://dox.bg/files/dw?a=59f8924d34

# 576
  • София
Момичета страхотни сте  bouquet  Минала седмица ни поканиха на сватба,а вашите идеи за подарък точно гоблен  ми хареса много.Обаче нямам нито една схема Sad Може ли някой да ми помогне с разни идеи на тази тематика  Hug
    Ето тук качих една много хубава сватбена идея  ,Дано да съм била полезна и аз с нещо,Ако някой може да смени файла на такъв да може да се вижда нямам нищо против,Беше ми я пратило момиче от форума,но за съжаление не помня кое,  http://dox.bg/files/dw?a=59f8924d34

# 577
Много ви благодаря момичета! Страхотни идеи   bouquet

# 578
  • гр.Плевен

Ако става въпрос за тези, пиши ми на ЛС, имам схемата.

# 579
Добро утро на вси4ки работливки! Търся схемите на Вазов, Ботев и Левски, тези които са 4ерно-бели! Ако някой може да ми ги прати на zajka2309@abv.bg!
Ле и спорен ден на вси4ки Hug

# 580
Добро утро .

Пепен , гобленът е прекрасен , и панамата , и рамката , само първата буква на тогедър се чете като м . Не се обиждай , аз така го чета Blush

# 581
  • Варна
desi_ivanova     bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 582
Здравейте, момичета нямам търпение да ви покажа какво подаръче спретнах за рожденния ден на кумата ми  bouquet, готова съм от вторник обаче компютъра изгоря   comp03

бързо го уших, но този контур доста ме забави! Ето и резултата:

може би ще му сменя рамката newsm78 ... вие как мислите?

# 583
Благодаря на всички за милите думи Simple Smile Hug
И аз се нареждам за схемите на Вазов, Ботев и Левски.
krk_kr@abv.bg

# 584
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Делфинче, какво й е на рамката? Много си е хубава. Прекрасно е гобленчето.
Аз във вторник вечер започнах Януари месец от календарите на Крам, мислех си, че вчера ще мога да шия в почивния ден, но нещо нямах муза.  Sick Чувствах се доста некомфортно и не можах да шия много. Нищо, че гобленчето е малко, нещо не ми върви. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт