Бродирана красота - Гоблени 76

• 113 607
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Тази серия ти е много хубава!   bouquet

Последна редакция: вт, 21 сеп 2010, 19:04 от desi_ivanova

# 556
Пепен   Hug
Жанка, Мерси  Hug Heart Eyes Аз не ших обаче с почивки, само този си го ших Wink . Видях малко зор, но пък наистина крайния резултат е  Peace Твоят зимен пейзаж също е много хубав. Поздравление отново за поредната красота. Вижда се, че имаме еднакви вкусове  Laughing
krk_kr, аз съм била неуморна  Mr. Green , я виж ти кВи ги вършиш  Wink Браво, много са хубави  Hug

# 557
Момичета - благодаря за хубавите думи ! newsm51

И вашите красоти са на макс.

dita_53,аз също проявявам интерес към морското дъно.Ако намериш графични файлове,моля те направи ги достъпни и за нас!Благодаря!

# 558
  • Плевен

dita_53,аз също проявявам интерес към морското дъно.Ако намериш графични файлове,моля те направи ги достъпни и за нас!Благодаря!

Не съм dita_53/моя стара приятелка  Wink Mr. Green/и дано не ме нападне ,но не се стърпях и ви я качвам! Peace Hugaynur днес даде адрес да си я изтеглите ,но явно не ви се отваря! Crossing ArmsЗаповядайте! Peace

krk_kr - моите поздравления за завършените ти гоблени!  bouquet  bouquetНай-на сърце ми е" Мечо Пух и приятели",станал е разкошен! newsm10 smile3501 newsm51

lili2024 -рече и отсече ! GrinningБраво,добре напредваш!  bouquetИ си я изпери спокойно,все пак е възглавничка! Rolling Eyes

desi_ivanova - моята слабост -птичките!Не се ядосвай,станал е прекрасен!  bouquetКолкото по-труден,толкова ти е по-мил след това/личен опит/! Heart Eyes

Сега минах през магазина и видях този 27 каунт. Прекалено ми е дребно, никога няма да се справя  Cry

Наистина е ситна,но се шие през дупка и крайният резултат е повече от прекрасен/нежен и ефирен/!На 14 ,не само ще стане по-голям гоблена ,но и фигурките ще стоят по размазани/образно казано/!За това те съветвам,не се плаши и си вземи 27,няма да съжаляваш!Гоблена е толкова нежен!  Peace

# 559
  • пак там
Момичета, как окантовате гоблена преди да започнете да шиете? Аз обшивавам отстрани с бод тропоска, но ми е адски досадно. Та се чудех, например, с подлепващите ленти (дето се използват за подкъсяване на панталон) дали няма да стане? Някой има ли идея, различна от обшиването?

Хартиено тиксо....................., изпробвано

Благодаря! Наистина стана лесно и бързо!

Banghead Нещо не се справям - постоянно ми се разлепва тиксото! Нещо явно не правя като хората, я обяснете като на идиот, моля!

# 560
  • Плевен
 GrinningТо май само аз съм на линия!Не знам на каква панама шиеш ,но аз отдавна не си окантовам панамата!И да се разнищи малко ,няма проблем!Винаги си оставам достатъчно за резерва!Особенно 14 ,няма нужда!Но шия с гергеф и никога не съм имала проблем!Иначе ,това си е неприятна работа -да я окантоваш! Whistling

# 561
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Banghead Нещо не се справям - постоянно ми се разлепва тиксото! Нещо явно не правя като хората, я обяснете като на идиот, моля!
[/quote]

купи си ново Wink

# 562
  • пак там
Това беше ново... същия ден купено... newsm78

# 563
Здравейте  Hug не се ядосвайте ами вземете панамата и я дайте да ви я обкантят на оверлог  bouquet

# 564
  • Плевен

Добро утро! GrinningСъбудете се ! Hug

newsm44Приключих със сватбената тематика! Whistling

Продължавам напред,но с какво  newsm78 Crossing Arms!?
Приятен ,слънчев ,септемврийски ден! Hug Heart Eyes

# 565
pepen , мерси за кафенцето. Сватбеният гоблен е наистина страхотен и много, много нежен.

krk_kr , всичките са мноооого красиви, поздравления   bouquet .

Деси , ядосваш се ти за пиленцата, но са станали чудесни и труда си е заслужавал  Hug .

# 566
Честит ден на независимостта!

Здравейте,да се запиша и аз в тази тема,че досега нямаше какво да покажа.
Отново видях много красота  Hug
И аз като Деси два дена ших гобленче,три - контур (ама много ме мъчи този контур)
И сега да се похваля с готовото мече (подарък от Дидкин от коледната томбола  Peace

][URL=http://radikal.ru/F/s002.radikal.ru/i200/1009/40/4d29f80892eb.jpg.html][/url]

нещо не ми се получава с радикала днес  Embarassed

Лек ден на всички!

# 567
  • ГОре на черешата...
Пепен, много е нежен Peace! Това специална панама ли е или си шила и фон?

# 568
  • София
Това беше ново... същия ден купено... newsm78

Вземи от по-широкото тиксо, предполагам, че в това е проблемът, след това го притисни хубаво и застъпи ъглите, ето как го правя аз (е, тук малко се надъвка, но ми свърши широкото и се мъчих с едно друго)

Момичета, благодаря на всички!  Hug Но определено ще си дам малка почивка от гоблените на Дим  Simple Smile

Аз вчера се посъветвах с Любимка (благодарности    bouquet)  и реших да го шия на една по-ситна панама, не знам колко е като каунт. На нея ших мечетата и много се измъчих, но наистина става много по-нежно от Аида 14.

Ето каква е разликата

Пепен, това са птичките, за които обвиних теб  Hug Видях си ги, докато търсих твоите сезони  Laughing Сватбеният е станал чудесен, поздравления   bouquet

joana-d , мноого е сладко това гобленче! Мечетата по принцип са ми слабост  Hug

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 13:41 от desi_ivanova

# 569
Момичета страхотни сте  bouquet  Минала седмица ни поканиха на сватба,а вашите идеи за подарък точно гоблен  ми хареса много.Обаче нямам нито една схема Sad Може ли някой да ми помогне с разни идеи на тази тематика  Hug

Общи условия

Активация на акаунт