Ивелина, Ирина или Илина?

• 8 643
  • 83
  •   1
Отговори
Та това ми е въпроса. С мъжа ми още не може да решим кое име да изберем.

# 1
# 2
Ирина и Илина от предложените ми допадат, иначе ми харесва много Ива Peace

# 3
Никое от изброените. Харесва ми Ива Peace

# 4
beru6che, гласувах за Ивелина. Харесва ми защото имам много симпатична позната с това име и ми е много сладко да я наричам "Иве.." .
Ирина ...малко ми звучи като острилка  Blush Но това са мои откачени виждания за нещата, защото и Ралица , въпреки че ми харесва ми звучи като мотика  Crazy.
Илина, не ми харесва! Харесва ми Елина, даже едно от имената, които обмислях беше то.  Simple Smile
Ти не клониш ли все пак към някое?

# 5
Илина.Честно казано не знам защо.Имам приятелка Елина,но и от 3-те е най-благозвучно според мен.

# 6
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Гласувах с Ивелина, защото много ми харесва името, а и има доста галени имена, които могат да излязат от него  Party Ива, Лина, Ина  Blush

# 7
  • София
 Ирина-Ира.

# 8
Харесва ми Ирина, въпреки че предпочитам в женското име да има "л" вместо "р" (по-мелодично ми звучи) също и Ива. На Илина нямам идея как ще й викаш на галено, Лина може би  newsm78

# 9
  • Пловдив
аз съм за Ивелина  Grinning

# 10
Аз съм Ивелина  и си харесвам името Grinning Всички ми казват Иве и ми е хубаво. ГЛАСУВАМ!

# 11
Сестра ми се казва Ива, затова залагам на него  Peace Нищо, че баща ни й казва Ивелина  Joy И без това ако е Ивелина всички ще й казват Ива, пък и по-добре ми звучи - кратко, ясно Simple Smile
А ако все пак държиш на изброените от теб - ще гласувам за Ирина  Hug

# 12
Дъгичка аз си имам предпочитания към едно от имената, таткото има към друго, и така не може да решим кое, ама за сега няма да ви кажа кои са  Mr. Green

# 13
  • ул. "Мечтание"
Не харесвам името Ивелина.
Гласувах за Ирина. Много ми допада това име! Peace

# 14

Общи условия

Активация на акаунт