Стъклен дом: Време за истина - тема 8

• 41 824
  • 715
  •   1
Отговори
# 705
Много се съмнявам Алекс да е дете на Чарли. Нито в първия сезон, нито в сегашните серии някъде се намеква за това. Елена щеше да знае, ако са й дали дете, и то когато е на 2 години. А и някак си ми е съмнително тя да се е съгласила. Ако бебето е било подменено още при раждането, къде е бебето на Елена? А и през тия серии Елена изглежда не знае за Чарли.

# 706
А защо Христо така усилено крие Чарли от Елена?  newsm78
Края на темата идва. Каква ще ни бъде анкетата за новата тема?  Thinking

# 707
  • София
Примерно:
Какво крие Христо от Алекс:
-
-
-

Всичките догатки за бащинството не дойдоха ли от жълтите вестници? Значи със сигурност не е това.

# 708
  • КиТ
Ехе да не ви остави човек слетобяда значи Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Цитат на: Cheburashka=topic=529660.msg16666030#msg16666030 date=1287509637

Цитат на: vmarinska =topic=529660.msg16666030#msg16666030 date=1287509638
Да бе, това с червилото въобще го нямаше   

Значи да чакаме втора част на пиеската в стил "нямам си на идея що така стана", в която Борянка ще бърше червило от прозореца.

Напълно е възможно или това дето го предлагате Димитър да я подлоди

Бъди щастлива, Ани!  съгласна съм с теб,че заради дани става всичко ooooh! Tired

Алекс за 1000 път не е дъщеря на Чарли

Верно някой неща от трейлърите липсват и това как Камен носи няква също го нямаше newsm78 Rolling Eyes

Тая вечер пак ще видя епизода Crazy Peace

# 709
  • Ямбол
Верно някой неща от трейлърите липсват и това как Камен носи няква също го нямаше newsm78 Rolling Eyes

Липсва и момента с играта в белите костюми "Не те обичам" .......

# 710
Явно той предстои. Нали Димитър каза, че Боряна ходи на тайкуондо.  Peace

# 711
Приемате ли още една фенка на сериала?

Чак сега успях да изгледам серията от снощи и това, което ми хрумва на първо четене за голямата загадка Алекс-Чарли е:
- възможно е Алекс да е дъщеря на Чарли, но това си го мисля защото първо е много явно натрапвано като асоциация, и защото досега Христо винаги криеше присъствието на Чарли т Елена. Тук има нещо. Но пък от друга страна, майка му на Христо какъвто е цербер никога няма да позволи Христо да се ожени за жена, която има дете от "презряния" син. Бабата нямаще да я приеме, ама въобще.
- дали е възможно Алекс да е осиновена? Това да се опитваше да й каже Чарли през цялото време - съдя от обърканите думи на Христо, че й го е спетил защото я обича - по-скоо се отнасят за такъв вариант, отколкото ако е дете на брат му. Пък и той се успкои като разбра, че Чарли й е казал само за братството им - ако й беше баща (Чарли), Христо едва ли щеше да си отдъхне така (само помислете - ако Чарли изведнъж се октаже да й признава, че й е баща, а и той я излъже едва ли Алекс би го приела после толкова леко.).
- трети вариант - Христо е направил нещо друго (не издаването на Чарли), което ако го признае на Алекс може да я нарани - но идея си нямам какво е.

Ох, пак изписах хиляда страница

# 712
Според мен, Чарли не е извършил убийство, но такова все пак има и убиеца е друг. Христо използва отпечатъците на Чарли по чашата, за да го натопи. Защо ли? Мисля, че и Христо е мръсна душица...

# 713
  • Луната ни пази
Пускам темичката днес, че гледам доста сте изписали, а утре няма да имам време! Заповядайте!

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 00:09 от [X]megelinka

# 714
А Елена въобще знае ли ,че Христо има брат ?Май не.
Алекс си е дъщеря на Елена и Христо .
Христо е направил нещо съвсем друго и според мен като е предал брат си може да не го е натопил ,а да е бил убеден ,че той е убиеца е спасил "кожата си".

# 715
  • София
Абе Чарли искаше да каже на Алекс, че баща й не е читав, но се отказа засега, тъй като разбра, че тя много го обича.

Общи условия

Активация на акаунт