Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- Тема 9

• 38 748
  • 736
  •   1
Отговори
  • Луната ни пази

Те платиха за своите желания. Позволиха си да бъдат щастливи. Но забравиха, че имат минало...

Един от най-мащабните телевизионни проекти на BTV – български сериал - радва зрителите през пролетния ТВ сезон. "Стъклен дом" е името на поредицата от жанра семейна драма, чиито снимки започнаха през февруари. Изпълнителни продуценти са Димитър Митовски и Димитър Гочев - "Камера" ООД. Екип: Росен Цанков Главен сценарист: Теодора Василева

Сценаристи:

Георги Иванов
Невена Горянова
Тео Чепилов
Цонко Бумбалов
Екатерина Цветанова

Режисьори:

Виктор Божинов
Петър Русев

Оператори:

Александър Станишев
Ненад Бороевич

Сценограф:

Кес Бонет

Музикално оформление:

Кирил Петрушев - Бъсти

Димитър Касабов - Стефан Данаилов

Камен Касабов - Калин Врачански

Боряна Касабова - Елена Петрова

Дани Касабов - Бойко Кръстанов

семейство Атанасови - Елена - Яна Маринова, Христо - Георги Кадурин

Александра Атанасова - Луиза Григорова

Николай Жеков - Юлиян Вергов

Сиана Жекова - Радина Кърджилова

Ваня Ставрева - Стефка Янорова

Антон Ставрев - Красимир Ранков

Хари Ставрев - Явор Бахаров

Коки - Антоний Аргиров

Чарли - Асен Блатечки

Може да гледате сериала тук, или тук, Торенти: DMCA-removal-from-Google, DMCA-removal-from-Google

Официален сайт

Сериалът се излъчва всеки понеделник от 20 часа по bTV.

Повторения

Архив:

Тема 1, Тема 2, Тема 3, Tема 4, Тема 5, Тема 6, Тема 7, Тема 8

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 00:25 от [X]megelinka

# 1
# 2
Да попитм, не е ли Асен БЛАтечки, че горе гледам е написан Балтечки.......  newsm78 newsm78 newsm78

# 3
  • Враца
Хем не ми се връзва Чарли да е баща на Алекс,
хем друго не ми идва наум  newsm78
Подсетете ме нещо  Laughing

# 4
  • Viena
  bouquetза новата тема

# 5
Хари визуално харесва ли ви?На мен въобще

# 6
 Според мен Луиза Григорова играе добре напоследък. Добре влиза в образа на героинята.

# 7
Да си кажа и аз моите 2 цента :

Алекс не е дъщеря на Чарли,просто няма смисъл .Баща и не иска да говори с Чарли просто защото е прецакал нещо в миналото и не иска Чарли да и го казва защото се рисува сам пред дъщеря си като образец.Няма как !арли да и е   баща,та той е имал любовна връзка с приятелката си и явно са били адски влюбени преди да го заключат.Той даже сам си и каза че и е чичо.

По-скоро  според мен Дани не е син на Димитър и това е тайната заради която Боряна иска да седи с него,естествено той НЕ знае това и тя има голямо чувство на вина .Моя теория ,не съм я чела или видяла никъде. Peace

# 8
И аз мисля, че Чарли не е баща на Алекс.  Peace Не помня кое момиче в предната тема беше писало, че Алекс в коата плакала много убедително, но аз не мисля така. Доста изкуствена истерия беше според мен.

# 9
според книгата, от ваши писания, Боряна ражда Дани 1 година след като се жени за Димитър, той е неин спасител, едва ли му изневерява веднага след сватбата, и Елена ражда Алекс след сватбата от Христо, значи не е Чарли бащата, не е осиновена, нещо друго е което държи и Елена и тревогата на Христо newsm78, но вече нямам идея за нищо в тоя филм

# 10
Тъкмо мислиш, че си хванал нишката и почнеш да разплиташ кълбото и сценаристите вкарат нова интрига и всичко пак се оплете.  #Crazy

# 11
Добре де, ама защо Елена не знае че Чарли съществува, след като са се оженили с Христо 2 години преди той да влезе в затвора?

# 12
Добре де, ама защо Елена не знае че Чарли съществува, след като са се оженили с Христо 2 години преди той да влезе в затвора?

Аз не мисля, че Елена изобщо не знае за Чарли. По-скоро Христо крие от нея, че той е излязъл от затвора?  Thinking

# 13

Аз не мисля, че Елена изобщо не знае за Чарли. По-скоро Христо крие от нея, че той е излязъл от затвора?  Thinking

И така да е. Но защо ли?

# 14
Не мисля, че Чарли да е баща на Алекс. Има още някаква тайна, но може и да не са я измислили.

Общи условия

Активация на акаунт