Да ви подсетя

• 29 291
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
ivonska , забрави да добавиш " дУшо ", " сЕстро ", или " мацко ", както обикновено, затова не те забелязах. Не зея, а задавам простичък въпрос: само определени форумски прослойки ли имат право да определят категориите ? А емотиконът е прогнозата ми как ще се посрещнат номинациите ако това се случи. Simple Smile

# 736
По същество, другарки! Laughing

# 737
  • Sofia
Ще си позволя да ви напомня няколко неща:
Номинациите и съпровождащите ги циркове се правят от вас за вас и е добре да си формулирате не само категориите, а и правила за номиниране и самономиниране, за самоотводи в положителни и отрицателни номинации, за времетраене на номинациите, за начин на гласуване, продължителност на гласуването, брой паралелни гласувания, брой разполагаеми гласове във всяко едно гласуване, колко от номинираните отиват на гласуване и необходим брой номинации за това... ей такива неща, за които обикновено се карате после и правещите темите го отнасят сдобивайки се с уникални ЛС от сърдити, неразбрали или просто дълбоко преживяващи филма.
Всички сме наясно, че дори с големи, червени букви да се напише, че категориите и номинациите са шеговити, а упражнението е за забава, винаги ще има драми, а модераторите ще имат работа в темите.
В тази връзка, много моля модератори и админи да не бъдат номинирани в нито една положителна категория.
Също така, призовавам към спазване на основните правила на форума, въздържане от лични обиди и персонални квалификации.
Има голяма разлика между "тук, някой не ме разбра" и "Яху, ти си тъп и на челото ти да го татуирам, пак няма да разбереш". Ако първото понякога минава, второто - не. Номинациите и гласуванията не са място, където удобно, публично и безнаказано да се сипят обиди. Ако ще се биете си определете регламент.
Успех на тези, които ще дочакат номинациите.

# 738
Хайде,поскайте номинациите...че ме сърбят ръцете Mr. Green Mr. Green

# 739

Успех на тези, които ще дочакат номинациите.

Хубу го рекна, баби, ам' дъл' шъ доживейм? newsm27

# 740
Аз бих асистирала (чиракувала) на някого за  черната работа по номинациите, броене и т.н.

# 741
  • Sofia
Татти, можеш да заключиш темата. Ние вече сме готови с категориите  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт