Да ви подсетя

• 29 291
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Мечтата на Мишока беше тип 'американска', особено и осъществяването й. Джули и Джулия е филм с Мерил Стрийп и в готварския е известен. Както вече споменах модела от Джули и Джулия е на 100% модела на готварския подфорум. А пък ако започнем да коментираме кой, кой филм е гледал или не гледал - нито Властелинът на пръстените съм гледала, нито Вечната Амбър, нито Няма място за старите кучета, нито Хари Потър, а пък Джекил и Хайд не съм го и чувала и няма да съм само аз.

# 706
  • София
Мечтата на Мишока беше тип 'американска', особено и осъществяването й. ...

Много трудно плъх ще пробие в американски ресторант от висока класа... По-скоро му е балканска мечтата на мишан  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 707
Навсякъде може да пробие само така, както му се случи във филма - по невероятен начин. Такива амбиции и постижения в готварския няма, но и Рататуй да бъде категорията, не ми е чак толкова важно. По- важно ми е, че категория за перфектната съпруга, която дава наставления на младите и посочва грешките на старите съпруги и домакини пак не се появи!

# 708
Еее, айде де, какви са тез дълбочинни анализи и профили сега, стига  Mr. Green

Идеята е от самото заглавие да става ясна категорията - това, което и Горгона написа по-назад. Гледал-негледал, важното е да вдяваш за какво иде реч. Не е нужно да си гледал "Властелина" или "Няма място за старите кучета", за да номинираш удачно в категорията  Laughing, но е нужно да си гледал филма с две женски имена, че да ти хрумне да ги отнесеш към манджите. Аз също чета постоянно в Готварския, че и готвя постоянно, но няма начин да дам адекватна номинация, при условие, че изобщо не разбирам какви са тези джулита. Е, ако някой преразкаже сбито идеята, няма проблем.

# 709
С две думи - за успешен готварски блог става въпрос във филма. Което наистина на 100% покрива Готварския подфорум - нали всяка изявена готвачка там си направи собствен блог.  Laughing
Жалко, че няма как да се отразят и кражбите на рецепти и снимки - голяма драма е.

# 710
# 711
  • София
 pina, да отпуснем захапката и да не превръщаме увеселението в лична битка...  Peace

И аз не съм в час с Джулитата, предпочитам плъхчо!  Mr. Green

# 712
Е, то винаги в скоби може да бъде обяснено заглавието на филма и каква точно е идеята на конкретната категория.

По- важно ми е, че категория за перфектната съпруга, която дава наставления на младите и посочва грешките на старите съпруги и домакини пак не се появи!

Степфордски съпруги

# 713
  • София
...
По- важно ми е, че категория за перфектната съпруга, която дава наставления на младите и посочва грешките на старите съпруги и домакини пак не се появи!

Степфордски съпруги

А, да! И това е велико попадение!

# 714
ivonska , идеята е, че който трябва знае - явно не схващаш какво имам предвид. Да отпуснем захапката, но мишока не си го даваш, а?  Simple Smile Мишока ми е ужасно любим, но не той е събирателния филмов образ на готварския подфорум и има по- подходящ.

Степфорски съпруги не съм го гледала, но ако трябва ще го гледам, за да мога да номинирам, защото имам фаворит само за тази категория.

# 715
" Кънки с остър връх " - " пързалки ", които те усмихват повече от която и да е специализирана комедия. Simple Smile

# 716
  • София
... Да отпуснем захапката, но мишока не си го даваш, а?  Simple Smile ...

Ми, аз като питбул на питбул говоря, но все пак кандисах на Степфордските съпруги!  Crossing Arms  Mr. Green

# 717
" Кънки с остър връх " - " пързалки ", които те усмихват повече от която и да е специализирана комедия. Simple Smile

Много ми харесва!

# 718
  • София
Не виждам никкаво уважение към радетелките на нощния грим и другите аспекти на съвършената външност.

# 719
  • София

Това по-скоро би паснало на някой Пепеляш, а не на самата пързалка.

Общи условия

Активация на акаунт