Да ви подсетя

• 29 292
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София
"Умирай трудно" тогава.  Laughing

Т'ва по бива!

# 691
  • София
...
Ивонска Красив ум би било добре, но ако не сме гледали филма. След него категорията ми се струва подходяща да замени предложената от Крейзи Джекил и Хайд за форумска шизофрения.

Е, хайде сега - как ще препокриеш буквално който и да е типаж от филмите?!  Mr. Green Не бъди толкова пунктуална!
Такава ми е асоциацията, но изобщо не мисля, че някой ще покрие точно този типаж.

Предлагам и категория Буря в чаша вода- за най- ярък локален конфликт в Отчетни и други подобни.

# 692
Още едно "за" предложението на крейзи.

# 693
  • София
Между краката - за авторите и участниците в образователните, оплаквателните и похвалителните секс - теми. Добър повод да гледат и филма

# 694
  • София
Между краката - за авторите и участниците в образователните, оплаквателните и похвалителните секс - теми. Добър повод да гледат и филма

Ох, прескочи ми сърцето - рекох, аватарът ти ще обкрачи обектива всеки момент!

# 695
Ще ми се да има една номинация и за будителка на гражданско поведение. Която те посочва с пръст от постинга и пита - а ти какво прави? Сеир ли гледа?
Защо не разбута бабаитите, и да качи бабата в тролея? Защо не хвана питбула и не му отвори ченето, да пусне?

# 696
  • София
Ще ми се да има една номинация и за будителка на гражданско поведение. Която те посочва с пръст от постинга и пита - а ти какво прави? Сеир ли гледа?
Защо не разбута бабаитите, и да качи бабата в тролея? Защо не хвана питбула и не му отвори ченето, да пусне?

Голият пистолет?

# 697
Вместо Рататуй може да е Джули и Джулия - хем по- домакинско е.

# 698
  • Казанлък of all places
Рататуй си мисля,че повече говори на необидените с домакински умения.  Simple Smile

# 699
Да, но Рататуй е американската мечта, която няма да има нищо общо с евентуално номинираните в категорията домакини. Джули и Джулия е буквалния модел на по- голямата, ако ли не и цялата гилдия на готварския подфорум.

# 700
  • Казанлък of all places
Да, ама на символно ниво... добре де, нави мЪ! Grinning

# 701
  • София

Голият пистолет?

На всеки километър?

# 702
Да, но Рататуй е американската мечта, която няма да има нищо общо с евентуално номинираните в категорията домакини

Е, и таз добра, какви американски мечти?  Laughing Рататуй е преди всичко френска класическа гозба и после е супер сладък и популярен гурме-виртуозен мишок. "Джули и Джулия" чувам за първи път в живота си.  Rolling Eyes Добре е предложените заглавия да са със сигурност познати на 95% от аудиторията - иначе е ясно, че сред останалите има и далеч по-подходящи, спор няма.

"Красив ум" е супер, както и "Широко..." и "Умирай трудно".

Цитат
будителка на гражданско поведение. Която те посочва с пръст от постинга и пита - а ти какво прави? Сеир ли гледа?
- Вълк, "Обществен враг" става ли? Или по-добре "Великият диктатор"?  Laughing

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 10:12 от crazy chick

# 703
  • София
Да минаваме направо към филмови номинации.
Таман е по-Оскар-ско.
 Simple Smile

# 704
Да, но Рататуй е американската мечта, която няма да има нищо общо с евентуално номинираните в категорията домакини. Джули и Джулия е буквалния модел на по- голямата, ако ли не и цялата гилдия на готварския подфорум.

Има и други подходящи заглавия: "Облачно, с кюфтета…” и „Опасно готварство” .  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт