Снимките ни от www.photobox.co.uk - Тема 6

• 35 894
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Мариета, дай мейл за покана Wink

----------
Аз за сега най-доволна оставам от снимките във фотобокса, но вчера пуснах от Кравата, та да видим какво ще дойде.  Rolling Eyes

# 736
Някой ми изпрати покана. Благодаря,момичета Heart Eyes
Ако нещо се объркам в сайта - записвам се да ви следя
Успешен ден

# 737
Записвам се и аз, пуснах първата поръчка. Благодаря anny_

# 738
  bouquet Благодаря на отзовалите се

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 14:29 от siqnie

# 739
В момента от кой сай е най-изгодно да се поръчат снимки, става въпрос за около 400 снимки ?

# 740
Момичета, искам да ви питам за доставка от кравата. Регистрирам се на нов акаунт, и ползвам 100 безплатни снимки за 5,99 /което по мои изчисления излиза по-евтино от фотобокса/ така ли е?

# 741
Десем, 5.99 в $, нали?
Да, реално е по-евтино, освен ако тук (ФБ) нямаш още някой кредит отгоре Wink

Аз получих днес снимки от Кравата (за първи път пускам само снимки от там), по-малкия размер 4 х 6 обаче, за 50бр платих някъде 5.70 ЛВ. Не са зле, но...  ooooh! не съм видяла да има опция Привю на снимката и така се "надъних" с няколко, на които има отрязани части  Tired
Дойдоха за 7-10 дни, не съм проверила колко точно, но доста бързо.

# 742
Ани,има възможност да изрязваш ръчно части от снимката,за да паснат на формАта.ИЛи да ги получиш с бели ленти отстрани( отгоре),за да не ти изрежат главата,примерно Simple Smile

РЕД.Предвид преклонната ми възраст,извинете ме-тази опция съм я ползвала за фотобокса,за кравата не я виждам  Blush

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 11:43 от Трапезица

# 743
РЕД.Предвид преклонната ми възраст,извинете ме-тази опция съм я ползвала за фотобокса,за кравата не я виждам  Blush
Мисля, че след като си ги вкараш  кошницата илизат всички снимки и под всяка една има "Adjust"  - след наискането му се появява прозорче в дясно, в което можеш да дадеш промяна на Horizontal Offset, Vertical Offset също и завъртане на снимката - в ляво се визуализира промяната. Ако не се лъжа е това, ще видим как ще дойдат Simple Smile
Така, че не си се объркала Wink

# 744
 Laughing И да има, и да няма да съм гледала  ooooh! следващия път ще проверя това, което казваш Дрийм...не ми се вярва да няма, по-скоро аз не съм му обърнала внимание..

Тук стигнахме лимита на стр.
Евка дали ще и се занимава и с тази тема да направи нова  Blush

# 745
да,дрийм е права,може някакви инчове да се дадат за размер на фотографията,но помня,че аз ръчно избирах изрязаната част -кроп-вах ( това ли беше думата  Mr. Green )снимките. Е,все пак беше отдавна,може да са се променили нещата  Laughing

# 746
  • София
Не, благодаря, някой по в час да поеме щафетата...

# 747
Не, благодаря, някой по в час да поеме щафетата...

Евка, надявам се, че нямаш нищо против да продължа аз.
Предлагам нова тема, в която да обсъждаме въобще сайтовете ИЗГОДНИТЕ! за вадене на снимки и фотопродукти като цяло:
нова тема
Заповядайте!

Общи условия

Активация на акаунт