След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 274
  • 741
  •   1
Отговори
# 735

Може би това е снимка от списанието, за което говори Varna?!
Божичко, Али има прекрасна майка! Като статуетка е! Толкова елегантна и фина!

Страхотно ми хареса целият пост!? Наистина е така !~ Hug Hug  bouquet  bouquet smile3525 newsm51

# 736
Майдреам ,за дадената от теб идея се роди прекрасното клипче на Планет ,за което ти благодаря!
Благодаря ти и за чудесните емоционални и възторжени разсъждения ,които постваш редовно и които правят темата магнетична!!

# 737

Струва ми се, че на полицата е снимка на Джейда и съпруга й от сватбата.

# 738

И малко слънчева Джейда!

Наистина затъжила съм се за лъчезарната усмивка на Джейда!  Hug Hug Peace PeaceГоспод здраве,  да й дава и много любов, защото света се крепи на любовта!  Peace Peace Peace

# 739
Варна, благодаря ти за новата реклама. Епизодът ще бъде напрегнат, драматичен. Чакаме го!
И аз много,много ти благодаря! Hug Hug Hug

# 740
Когато видя Джейда, винаги си спомням за сцената в магазина, когато двете с Шех си избираха дрехи и си обещаха да си разкрият новините около тях. После разговорът им в кафето.
Шех: Господин Онур ми предложи брак!
Бенну: Моля? Какво, какво? Господин Онур ти е предложил брак? И ти? Ти му каза "да" нали?!
Шех: Е, не му казах "да", но не му казах и "не".
Бенну: Знаех си аз.... Господин Онур не се влюбва лесно, но влюби ли се.../по памет/

Ех, колко красиви и смислени сцени, колко трепет, колко мечти, каква любов...Взе ни се акълът  женски... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
newsm20 newsm20 newsm20 newsm20

# 741

Струва ми се, че на полицата е снимка на Джейда и съпруга й от сватбата.

И аз мисля така! Hug
Какво прави тази снимка в "спалнята" на сериала на Джейда ?! Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт