Тема: Ще имам близнаци! Тема с продължение....20!

• 41 829
  • 762
  •   1
Отговори
# 750
  • София
И Аз някъде към 19 г.с.  Peace

# 751
Честит празник на всички, празнуващи днес!

Димяни, имаш ли новини от Емсичка?

# 752
  • София
Moмичета SadЗа съжаление малките бебки на Еми са починали в сряда сутрин! Cry Flowers Rose Flowers Rose
Тя си е в Лом и каза,че ще се включи като се почувства по добре!
Благодари ви на всички за молбите за нейнте малки ангелчета!  bouquet Hug

# 753
 Flowers Rose Flowers Roseза малките ангелчета боже докога ще им такава мъка майка да трябва да се сбогува с рожбите си знам какво и е в момента защото и аз съм минала по този път дано скоро да успее да се съвземе въпреки че трябва много сила за да се преодолее такава огромна загуба  Cry

# 754
  • София
 Flowers Rose Flowers Rose за ангелчетата на емсичка...дано се съвземе по-скоро милата... Hug Hug много ми стана мъчно, като прочетох..милата майчица.. Cry

# 755
  • София
НОВА ТЕМА:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=581956.msg18620741#msg18620741
Пуснах новата тема и тези дни ще я направя докрай!  Hug

# 756
 Flowers Rose Flowers Rose за малките ангелчета на emsi4ka  Cry

# 757
 Flowers Rose Flowers Rose  За малките ангелчета на Еми... Нямам думи, ужасно съжалявам, че се случват такива неща...  Cry

# 758
  • София
ЕмсичкаCry дано твоите ангелчета са на по- добро място  Flowers Rose Flowers Rose

# 759
 Flowers Rose Flowers Rose за мъничките ангелчета на Емсичка  Cry Дано бързо се съвземе!
Емсичка всички сме с теб!
Иначе момичета ние с малките бебки от миналия петък вече сме си вкъщи и се гледаме  Simple Smile Сега се борим да хапваме по-повечко за да наддадат по-бързо, иначе като цяло са кротички и послушни!
Макар и малко късно да ви отговоря на въпросите относно раждането  Wink родих ги естествено в 37 седмица 2.200кг и 2.350кг!като цяло според мен раждането не беше тежко, от изтичането на водите ми в 5ч сутринта вкъщи, родих в 10.20ч!направиха ми малка епизиотомия, и имам малко шевове, даже незнам колко са, но док каза че за първо раждане и то естествено и на близнаци, все едно нямам шевове, което ме кара да мисля че сигурно са 1-2!и вече 2 седмици след раждането, се чувствам така сякаш не съм раждала, единствено корема не ми се е прибрал напълно, но и това не е болка за умиране тъй като ми е малък, а пък и като килограми май почти всичките качени ги оставих в болницата, сега съм само +3 килограма!Еми това е което мога да ви разкажа  Hug и на всички мами чакащи своите бебки пожелавам такова бързо и сравнително леко раждане!!!

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 12:12 от susiii

# 760
Мили мамита благодаря ви от все сърце за подкрепата!Пазете се много,от все сърце желая на всички най красивите и здрави бебета.Ако някой има нужда от информация или има въпрос може да ме попитате!Още един път БЛАГОДАРЯ Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 761
emsi4ka , съжалявам много за загубата ви! Hug Hug Hug

# 762
  • София
emsi4ka,  Hug Hug Hug кураж мила

Общи условия

Активация на акаунт