LaRedoute.fr - 179 - Всичко за поръчката!

• 43 438
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • плевен
http://www.laredoute.fr/vente-jean-denim-coupe-regular.aspx?prod … e=1&pos=8_n_n            тези дънки се намаляват с бенсимона излязоха ми 7 евро и нещо  Mr. Green     bouquet

# 421
Здравейте, пратих попълнена бланка за неполучена поръчка на редутците, но с преводача нищо не ми се изясни
La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 2 novembre 2010.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive  newsm78

# 422
  • плевен
УиУи    според мен с две думи ти отговарят че работят по въпроса   bouquet  щом си и пратила попълнената бланка значи скоро ще си получиш ваучера поне с мен така беше  bouquet

# 423
Момичета, някоя от вас да сподели отзиви за тези дънки. Търся да допълня поръчката с нещо евтино ( може и намалено) . Синът ми е слаботелесен, превеждах си отзивите в сайта и ми се струва, че нямат регулиране на талията. Така ли е? Изобщо заслужават ли си ми е мисълта?
http://www.laredoute.fr/vente-jean-enfant-garcon-pur-coton.aspx? … minipdp=undefined

# 424
  • Пловдив
Момичета, някой плащал ли е скоро с такава карта на Уникредит булбанк:

МъжО има подобна издадена от банката, пари вътре има със сигурност, картата е "слагана" на банкомат за проверка на съдържанието, не е теглено от нея, никъде не съм плащала, но пробвайки се да платя в сайта не ми дава. На тази на снимката долу в десния ъгъл пише Виза електрон, на нашата има V PAY надпис, но отзад има 3 цифрен секюрити код.
Та, мога ли аджеба  Mr. Green да плащам с такава в сайта или не?
аз се мъчих с часове и Ц! - не може!
Моята е точно V PAY  Sick

Преди седмица платих с тасава карта,но познат имаше проблем в друг сайт с нея.Обърни се и към банката попитай ги и тях защо?

Преди пазарувах с В пей, а сега и на мен не ми я приема  Rolling Eyes

и моята е такава и ми прави номера от време на време в ла редут . Миналата седмица 3 дена се мъчих да направя поръчка с нея ....... на 3-тия успях

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 09:07 от MAMA GALQ

# 425
Момичета, някой плащал ли е скоро с такава карта на Уникредит булбанк:

МъжО има подобна издадена от банката, пари вътре има със сигурност, картата е "слагана" на банкомат за проверка на съдържанието, не е теглено от нея, никъде не съм плащала, но пробвайки се да платя в сайта не ми дава. На тази на снимката долу в десния ъгъл пише Виза електрон, на нашата има V PAY надпис, но отзад има 3 цифрен секюрити код.
Та, мога ли аджеба  Mr. Green да плащам с такава в сайта или не?
аз пазарувам с такава карта понякога ми я приема трудно,но я приема,обаче няма на нея V PAY надпис

Anny, направи първата операция от банкомат / в смисъл изтегли някаква сума/ и тогава пробвай отново плащане в ла редут.

Плащам безпроблемно в доста сайтове с такава карта ,но първо направи теглене от банкомат и тогава  пазарувай в интернет  Peace

# 426
Добро утро,момичета имам технически проблем от известно време и немога да пазарувам,а това ме изнервя многооо LaughingКогато стигна до плащането и опцията да платя с Виза-та ми я няма.Мислех че е временно ,но много се проточи.Сменях браузера,акаунта и пак същото.Надявам се някой да ми помогне  bouquet

# 427
  • Варна
Момичета, някоя от вас да сподели отзиви за тези дънки. Търся да допълня поръчката с нещо евтино ( може и намалено) . Синът ми е слаботелесен, превеждах си отзивите в сайта и ми се струва, че нямат регулиране на талията. Така ли е? Изобщо заслужават ли си ми е мисълта?
http://www.laredoute.fr/vente-jean-enfant-garcon-pur-coton.aspx? … minipdp=undefined

Дънките са много хубави, но нямат ластик за регулиране нито копче, което да се откопчава. Мисля че са подходящи за едри деца.

# 428
         Благодаря Хексе!

# 429
Добро утро,момичета имам технически проблем от известно време и немога да пазарувам,а това ме изнервя многооо LaughingКогато стигна до плащането и опцията да платя с Виза-та ми я няма.Мислех че е временно ,но много се проточи.Сменях браузера,акаунта и пак същото.Надявам се някой да ми помогне  bouquet
ти не оставяш ли горе да си е изписано карт банкер, или искаш да избираш от менюто виза? Никога не съм избирала от падащото меню, горе само си пише карт банкер и си нанасям номерата и т.н.

# 430

А няма ли полета, в които да си въведеш номера на картата?

# 431
  • Пловдив
Момичета, има ли ги още онези евтините гащи за допълване с по 4-5Е?
А някакви други идеи?

# 432
А някакви други идеи?

http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-mahjong.aspx?productid … lts&pos=1_n_n

# 433
  • София
А някакви други идеи?

Eй ги гащите Simple Smile:

http://www.laredoute.fr/vente-slip-dentelle-%28lot-de-2%29.aspx? … =1&pos=39_n_n

# 434
  • Пловдив
  Laughing
Много благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт