Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 78-ма тема

• 159 445
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
От мен питка със сирене:

Супа топчета с много лимон

Печено пил. Филе

за мен с гъбен сос със сметана и топено сирене

за другите с руска салата с повечко яйца – слагам и лъжица кис. мляко

за десерт направих бутерките със спрайт, но с настъргана ябълка, канела и малко орехчета

и една снимка на мъфини правени миналата седмица

Приятна вечер на всички Simple Smile

# 91

Суха Мащерка, ние специално ходим до Карлово заради това Кюнефе, наскоро там го опитахме за пръв път - разкошно е, но незнам дали ще стане в домашна обстановка, а и от къде да намеря това сирене Дил?
С тези питки, тутманици и хлебчета направо ме убивате, честно - вече трябва да се науча да меся!

Аз съм заменяла сирене dil с моцарела  Peace
Става разбира се в домашна обстановка  Grinning

ahasver рататуят изглежда много вкусен.  Peace
ilrai78 в темата за турската кухня има страхотна рецепта за праз с ориз, подсети ме за нея   bouquet

# 92
# 93
  • Пловдив
Вкусотии много видях и ми се иска всичко да направя и аз Embarassed

Ама днес само едно фрикасе дето не снимах и заразена и аз от Angellove   направих бюрека Party стана приказка вече го няма топъл ,топъл го изядоха Mr. Green

БЮРЕК СЪС СПАНАК И СИРЕНЕ

ГОЛЯМ СЕЛСКИ ХЛЯБ -стана невероятно пухкав

# 94
течен шоколад

шекерпаре http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373486.msg11976219

и лесен и бърз сладкиш без яйца с орехи и локум

# 95
Добър вечер!

Влизам телеграфно, погледнах само последните постове и си харесах бюрека на Зиче.....Ще се прави в скоро време.........

Поздрави и прегръдки на всички, знам,че е вкусно и красиво тук, но пусто време, а и мързел........

Нещо дребно и от мен - Мъфините на Танита с ябълки - Хамбургерите на Лабрекс - Питка 1 - Питка 2 - Чийзкейк от Тук

За вечеря имахме домашно пилешко с домашни картофи - супер си стана. Като се има предвид,че съм сложила само сол, чубрица и дафинов лист......Просто домашното си е домашно....А и не мога да не похваля мама, която тази година е изкарала чудни картофи - вкусни и толкова бързо се готвят.......ПоФалих се......

Лека нощ и не ми се сърдете,че не коментирам........

# 96
Благодаря на всички за милите пожелания за рождения ми ден!   bouquet

Големи вкусотии сте приготвили. Този бюрек от известно време ме преследва, явно иска да го приготвя. Зиче, angellove, бюреците ви са страхотни, много апетитно изглеждат.

Вечерята днес - Наденица от кълцано месо с лук и пипер и обещаното парченце от Кокосовата торта. Едва успях да го снимам преди да бъде изядено.

# 97
Пак много вкусотии... #Crazy Супер!  Hug

Спаначния браунис, момичета много ми хареса! Crazy И  на двете ви изглежда превъзходо и много апетитно  Heart Eyes... Може ли рецептичка?  PraynigАко е пускана вече ...извинявам се, ама не я видах  Embarassed

От мен равиоли с кедрови ядки и розмарин

Десерта - двупластовоя шоколадов мус от вчера, само че обърнат в чиния...прилича на скала  Crazy  ...все едно е друг десерт  Joy  Залях го  с карамелов сос и поръсен с орехи ...аааай, много вкусно стана така  Heart Eyes

# 98
Винце,моля те дай рецептата за шоколадовия мус Praynig
Пепчо,само типово ли слагаш или  и малко бяло.Би ли ми обяснила че мойто мъж не издържа вече без десерти и само мрънка.Да взема да му спретна нещо.
Елице сестрице страхотна тортичка.
Роца,ЧРД на Камбанка да ти е жива и здрава.
Момичета при всички е страшно вкусно но тези спаначени вкусотии направо ме довършиха,обожавам спанак във всякакъв  вид.

# 99
Спаначния браунис, момичета много ми хареса! Crazy И  на двете ви изглежда превъзходо и много апетитно  Heart Eyes... Може ли рецептичка?  PraynigАко е пускана вече ...извинявам се, ама не я видах  Embarassed

Винце заповядай!!

# 100
Гуинет, чак сега видях картофеното ти руло - изглежда мноооого вкусно! Харесва ми пъстрата плънка - това червеничкото май е чушчица - така изглежда много по-апетитно. А как само си го поднесла - наслада за окото  Heart Eyes

Винце, обърнатият десерт от вчера е прекрасна идея. Изглежда два пъти по-примамлив. Много оригинално решение    chef  bouquet

Аз и днес продължих на форумски рецепти, карам ги по ред на запаметяването, страшно много усилия по измисляне на меню ми спестявате всички с тази тема   bouquet

Закритата пица на Смайли

# 101
Добър вечер! Страхотни снимки, страхотни предложения, много вкусно е при всички   bouquet
Елица, добре завърнала се  Grinning
Аз едва сега успявам да се добера до комп-а, ВиК-то ни решило 2 дни профлактика да прави от утре и трябваше малко повече да се развихря из кухнята днес, че иначе нямаше да има къде да складирам мръсните съдове, ЕВН-то пък ни спря тока и се опита да ми саботира готвенето, но не му се дадох  Crazy
пица, децата пожелаха за обяд                                             хляб Джеймс Оливър

маслени сладки                                                                       целувки с орехче, поразляха се, но са супер на вкус

супа с пилешки бульон и зеленчуци                                      домашно пиле с картофи и гъби

свинско с грах

Лека нощ  Simple Smile

# 102

Пепчо,само типово ли слагаш или  и малко бяло.Би ли ми обяснила че мойто мъж не издържа вече без десерти и само мрънка.Да взема да му спретна нещо.

Дими, прави му, как го оставяш човека без сладичко  Wink

Само типово слагам. Нищо друго. Ако е за питки, палачинки, тестяни закуски - слагам и пълнозърнесто, ръжено - каквото съм купила и гледам да изчистя. Но ако правя сладкиши - само типово  Peace Обикновено на Панино ползвам.
Маме, няма нищо по-вкусно от домашно пиле с домашни картофи на манджа  Hug
вив-мив, страхотна пица, май това ще имаме утре ние  Peace Масленките са чудни!
Винце, така десерта повече ми харесва  bowuu

Да си покажа и вечерята, така и така пиша, не че нещо ново под слънцето е - наденица, яйца, кашкавал (лоша партида) и сирене на скарата.

# 103
Ето едни мезенца от скорошен хубав повод в нашето семейство

И още малко.

# 104
  • варна
viv-miv, може ли рецептата за маслените сладки, че е време да се правят коледни такива, а тези ми допадат - момичета дайте ми коледни сладки, които могат да се направят поне 15 дни преди това и да са още годни за ядене...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт