Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 78-ма тема

• 159 470
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • забравих си мисълта...
... момичета дайте ми коледни сладки, които могат да се направят поне 15 дни преди това и да са още годни за ядене...  Hug

Bore77, има коледна тема, там е пълно с желаните от теб рецепти.

# 106
малко снимки от именният ден на дъщеря ми

усуканата пита с мед и орехи на танита

# 107
  • сред люляците
Цитат
А да ви попитам - някой да знае постна рецепта за сладки кифлички?
Илианка просто правиш тесто от вода ,брашно,мая(не знам като постиш дали използваш),захар и олио.Последните кифлички  така ги направих.

Благодаря, Петя! Ще пробвам. Ще им добавя ванилия и лимон Simple Smile)   bouquet

ilrai78 в темата за турската кухня има страхотна рецепта за праз с ориз, подсети ме за нея   bouquet

Не съм се сетила да гледам там за постни рецепти. Но ще направя проверка Joy Благодаря ти!!!   bouquet

# 108
Ето от мен една Ябълкова торта с разкошен аромат на канела и карамфил! Simple Smile

# 109
  • Пазарджик/Лондон
Anuck , чудна торта  bouquet!

От мен само пиле със сметанов сос :

# 110

Благодаря  Hug

# 111
nano, може ли рецептата на слакиша без яйца с локум  baby_neutral

naieli19, а тази другата питка каква е? някакъв тутманик или ?

ЗИЧЕ, бюрека със спанак е страхотен... влезе в рецептите ми   bouquet
Винце, десерта наистина така изглежда много оригинално  Peace
viv-miv, може ли рецептата за маслените сладки и целувките  Praynig

# 112
naieli19, а тази другата питка каква е? някакъв тутманик или ?

пак е усуканата пита на танита само че оформена по друг начин

# 113
Цитат
nano, може ли рецептата на слакиша без яйца с локум 

Бърз сладкиш с локум
1ч.ч кис.мляко с една ч.лъжица сода
1ч.ч захар/аз сложих половината кафява/
1/2 ч.ч олио
1ч.ч смлени орехи
1кутия нарязан локум
2ч.ч брашно
всичко се разбърква на ръка и се пече на умерена фурна 180 градуса.аз прибавих и една настъргана круша.използва се малка тава.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 11:57 от nano

# 114
Лесен и нежен ябълков сладкиш:

# 115
  • ВАРНА
Скромна,спаначена супа

и маринован сафрид

# 116
  • Варна
Apr, този сладкиш изглежда страхотно (както всички гозби показани до тук Heart Eyes)...може ли рецептата   bouquet

# 117
ЗИЧЕ,   

Много МАЙСТОРСКИ си го направила бюрека!!!!  Радвам се, че се е харесал Simple Smile

# 118
Здравейте, мили момичета!

лулу!, ЗИЧЕ, Marieta, ивка27, Kafenceto, Пепчо, mama1+2, Роца, Венета, Винце, viv-miv, Lindita, megansg, vanillla, Гуинет, PEMY, delicate, благодаря ви много за комплиментите, много сте мили!

Роца, да ти е жива и здрава Камбанка!
Пожелавам и много щастие и безгрижно детство! Тортичката изглежда много вкусно!
Веси и теб да поздравя най-официално този път: Да си жива и здрава, винаги обичана и обичаща и мнооооого щастлива!
Женя 83, честито и тук, много здраве и  щастие желая! Много красиво подредено е всичко!
naieli19, да ти е живи и здраво момичето, много щастие и късмет пожелавам! И у вас е имало много красиво подредени чинийки!

ивка27, не е за музикант, а за едно момиченце, фен на някаква музикална група. Тортата правих да си върви с поканите.
pure elixir, благодаря ти за рецептата на мъфините и за комплиментите за тортата ми! Нотния лист го направих с трансферно фолио с ноти и с бял шоколад (готов лист фолио и изсипах горещ шоколад отгоре).
rossonera, Angellove, ЗИЧЕ,  разкошни бюреци сте показали, нямам думи!
nordina, разкошно меню- вкусно и красиво!
viv-miv, много съблазнително изглеждат мързеливките! Менюто ти от предната страница е чудесно, а целувките са супер гладички!
Мила Венета, твоите сладки винаги им усещам аромата, взимам си две (още две)!
Винце, само пианист да намеря и тортичката е готова! Laughing На теб и оризчето ти изглежда чудесно, но шоколадовият мус (и обърнат, и изправен) ми напълни очите!
Apr, разкошен бут, поздрави и на половинката! Сладкиша и той много вкусно изглежда!
vanillla, развълнуваха ме твоите целувки в дъжда, много са романтични!
Гуинет, това картофено руло много дълго си го направила, остана ли и за мен? А отвътре изглежда още по-перкрасно!
PEMY, много изобилно и вкусно меню!
Елица-сестрица, страхотно завръщане, всичко ти е много вкусно и красиво!
ahasver, радост за окото е този суров рататуй!!
purple tulips, влюбих се в тортата!

Аз пак съм с торта  Embarassed Вчера свекървата имаше рожден ден и ни гощава с джоланчета, картофки, мезенца и едно страхотно нещо от варени яйца, кисели краставички и майонезен сос, но нищо не снимах.

И още няколко снимки тук.

Приятен и слънчев ден на всички!

# 119
  • София-Младост
И пак уникално красива торта леля Ог...моите адмирации:) Нотите как си ги изписала... Rolling Eyes Shocked

Общи условия

Активация на акаунт