Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното съотношение на глюкоза и вода за бебета?
Как се третират пъпчетата в българските болници?
Какво е препоръчителното съотношение на кърма и билирубин за изчистване на жълтеницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното съотношение на глюкоза и вода за бебета?
-
Как се третират пъпчетата в българските болници?
-
Какво е препоръчителното съотношение на кърма и билирубин за изчистване на жълтеницата?
-
Как да се грижа за пъпчето и какви са нормалните секрети?
-
Какви са последствията от високата утайка по време на бременност?

.... на 9.12. в 17:40ч. трябваше да съм на преглед (вагинален и ЕХО), за да се ориентирам ще излизаме ли скоро и как вървим с кг, защото ако е станал >=4000гр не желая да се кандидатирам за приза МАЙКА ГЕРОИНЯ
.... може и дата да определим вече, ако се налага .... в 15ч. ми се обадиха от болницата да ми преместят часа за 10.12. в 12:40ч, защото доктора ми имал 3 естествени раждания
, за което нямаше проблем от моя страна .... вчера като отидох успя да ми направи само вагинален преглед (чакаха го за секцио
), но се ядосах на себе си и на малкото слонче, защото от 3 седмици съм си с едвам 1,5см разкритие и 50% изгладена шийка и това е
... така се бях настроила, че ще се случи да се срещна с бебока до ден-два - направо се надявах да ме оставят в болницата, особено след кошмарната вечер (7.12. срещу 8.12.), която преживях с контракции от 19ч до 5ч. .... извинявам се, че ви занимавам

Явно си е нормално...
Желая ти здраве и истинско щастие!