ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 3

• 119 047
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Зиче, благодаря за темата! Hug  bouquet

Аз искам да помоля, ако е визможно някой да ми обясни следния феномен:
Когато сънувам пророчески сънища винаги един мъжки глас ми казва какво ще се случи, или сънувам мъж, който ми показва нещо, но никога след като се събудя не му помня лицето, само имам усещането, че е мъж на възраст около 30-40 години. Нямам такъв познат....моите приятели са на не повече от 27 год... Баща ми е на 63г., съпругът ми на 25г, а дядо ми почина на 81г. не е близък или познат мъж newsm78
Няколко дни преди да си направя тест за бременност/поредният, за който бях 100% сигурна, че ще е -/ сънувах този мъж да влиза в офиса, където работя и да ми взима дам. пр. от шкафа Shocked питах го, защо ги взима и той ми каза, че няма да ми трябват повече #Crazy след около 10-ина дни видях така мечтания + тест Heart Eyes
Същият този глас в съня ми каза полът на детето ми, който все още не знам, но ако излезе същия няма да се учудя Mr. Green и много други неща ми е казвал и показвал...

И другото, което искам да питам: аз ли си въобразявам или е възможно да сънуваш починали много близки хора, когато си много тъжен. Те двамата винаги "идват" в съня ми, когато съм най-тъжна и нещастна, болна или др. подобно....и винаги след като ги сънувам причината, поради която съм била тъжна изчезва като с вълшебна пръчица.....
Благодаря много! Hug  bouquet

# 76
Според мен починалите се явяват в съня на своите най-близки хора.
Аз например скоро след смъртта на баба ми я сънувах, по-точно тя ми се яви в съня, за да ми каже нещо... не искам да споменавам какво. Много се натъжих и не знаех какво да сторя, някои казват да идеш на църква, но не си падам.... Дори на гробищата не ходя често, тъй като не ми е приятно там...

# 77
Здравейте, онази вечер сънувах много неприятен сън. Сънувам че силно си стискам зъбите и единият преден кучешки зъб падна и се счупи на 2 части. Прочетох че е гадна работа да сънуваш, че ти падат зъбите.  Tired Имам обаче лошият навик да си стискам зъбите при силна емоция. Дали нещо не съм направила връзка с това.   Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 16:30 от The Tulip

# 78
Здравейте ! Преди два дни сънувах баща ми (той почина преди 3 години и половина) лека му пръст! Сънувах ,че се къпя в някаква баня която ми изглеждаше като походна ,малка ,тясна с лъскаво дъно (като алпака) и на вратата на банята се почука открехвам леко и виждам баща ми (изглеждаше много млад )с тези светлоотразителни жилетки жълтозелените беше и ми казва –Хайде тате идвам да те взема . А аз му отговорих -Почакай малко тате не съм се изкъпала още и той ми каза -добре .После се събудих.Всичко това се развива на място което ми приличаше на военен център или нещо подобно ,баща ми като ,че ли беше с някаква военна фуражка.Ако беше жив щеше да има имен ден на Антонов ден .Не знам какво означа този сън ,но вчера се замислих да не би да ми идва времето да отида и аз при него .Дали някоя от вас момичета може да ми разтълкува съня.Благодаря ви предварително !

# 79
Здравейте, онази вечер сънувах много неприятен сън. Сънувам че силно си стискам зъбите и единият преден кучешки зъб падна и се счупи на 2 части. Прочетох че е гадна работа да сънуваш, че ти падат зъбите.  Tired Имам обаче лошият навик да си стискам зъбите при силна емоция. Дали нещо не съм направила връзка с това.   Rolling Eyes
Дали ще е нетактично да те помоля да прочетеш поне тази тема от началото, защото съня със зъбите го разискваме за н-ти път ???  newsm78

# 80
За всички, които сънуват починали хора - близки и познати: купете нещо на другия ден, нещо което знаете, че въпросния човек е обичал приживе и го подаите на някои. Запалете свещ, дори да не е в църква, споменете човека така както го правите тук с нас. Понякога за собствното ни успокоение е добре да вярваме, че някой се грижи за нас, бди, помага ...

пп Да сънуваш умрял, значи ще видиш човек който отдавна не си срещал, или ще чуеш вест от такъв човек.

Аника Б - бъди жива и здрава, дано винаги да има някой да бди над теб и семейството ти.

# 81
Дали ще е нетактично да те помоля да прочетеш поне тази тема от началото, защото съня със зъбите го разискваме за н-ти път ???  newsm78
Не, няма да е нетактично. Признавам не съм чела. Мисех, че темата е въпрос - отговор. Извинете ако съм нарушила спокойствието. Ще се върна да прочета.  Rolling Eyes

# 82
The Tulip, разбира се, че е такава темата. Сънят със зъбите може би всеки го е имал. Аз лично досега не съм забелязала да е свързан с нещо лошо, но пък и не помня особено...
Няма място за притеснения според мен, просто има връзка с вредния навик!  Peace
Аз например съм се събуждала с адска бока в ръката, сънувах, че се убождам на нещо, а реално си бях забила ноктите в ръката  hahaha
Хора, знаете ли какво сънувах? Космичеси кораби  Shocked Кръжаха между блоковете и хората бяха по терасите си да ги гледат. Бяха мноооооооого, а аз им казвах, че това не са космически кораби, а някакви самолети, но си бяха точно космически кораби със светлини във всевъзможни цветове, с всевъзможни дизайн и големина... Извадих фотоапарат и заснимах, бяха толкова ниско... Абе все едно е било реалност, така го усещам и чувството е страхотно Simple Smile
И все като сънувам, че трябва да снимам нещо с фотоапарат или телефон, или не мога да ги намеря, или както в случая - много бавно ми прави снимката и момента отлита(тук буквално Simple Smile ). Може би е свързано с факта, че телефонът ми прави адски бавно снимки, но аз вече не му използвам камерата, странна работа  newsm78

# 83
Здравейте и от мен! Flutter
Обикновено сама си тълкувам сънищата,ама този път искам  по-независимо мнение Blush

Сънувах гора,гъста,с високи до небето дървета,като в приказките,обрасла в мъх,синьо-зелена  гора,спокойна и тиха,тук -там се чуваха птички,но като цяло-тишина.Може би края на лятото,имаше зеленина,но и паднали листа  шумоляха в краката ми,вървях бавно,без да бързам,знаех,че съм се изгубила.Но не бързах за никъде,не бях тревожна.Едно спокойствие...И една баба-като баба Яга,ама добричка явно,обясняваше ми нещо на дълго и широко и неусетно стигнахме до една пътечка...От нея излязох от гората,обърнах се да видя бабата-нямаше я.....Видях само гората.Беше през деня,тих,топъл летен ден. Rolling Eyes
Това е.Благодаря на отзовалите се.   bouquet

# 84
  • Пловдив
СИНЬО МЕЧТАНИЕ
Изминала си труден път Peace и сега вече сте на чисто и по добро време.
Хубавото е че не сте бързали и сте намерили верният път. Хубав е съня много за бъдещето ...

# 85
Сънувах я майка и тази нощ.Беше странен сън.Живеех си в нашите както едно време и се гласях да ходя на сватба и майка ми подаде някакви обувки,а аз като ги обух и гледам,че не са много подходящи и  и викам"какви са тези сандали,откъде ги взема,донеси ми другите",а тя"защо не ти ли харесват,много са хубави",дойде и сестра ми и тя ги хвали,но аз не "донеси ми другите" ooooh!
И винаги така я сънувам,все едно не сме се разделяли никога,много ми липсва Crying or Very sad
Може ли някои да го разтълкува.

# 86
ЗИЧЕ  Flutter Благодаря!   bouquet

# 87
До сега не исках да пиша за тези ми сънища,но като че ли ми става все по-трудно да ги задържа...Може би месец преди да си отиде моят Слън,започнах да сънувам тежки сънища...Нямам конкретни спомени,но след като се събуждах сутрин,усещането беше тягостно...Единственото ясно откроило се,е следното:На 2 пъти в разстояние на около седмица ,две ми се появяваха някакви хора,които ми казваха-Ти ще имаш 5 деца,ти ще си майка на 5 деца...Единия път отговорих,че аз четвърто не искам да имам,камо ли пето...Да поясня,че мъжа ми има от предишен брак двама сина,с които възвърна отношенията си в последните месеци...Дали е било показателно,а аз не съм и помислила за такава развръзка?...Разбрах за тази тема сега,благодаря ЗИЧЕ...Ще се радвам ако ми помогнете да схвана посланието Hug

# 88
А какво означава човек здрав и прав да е починал.

# 89
  • Пловдив
А какво означава човек здрав и прав да е починал.

Умряло му е злото Peace Ще видиш жив човек  който не си виждала от отдавна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт