Аз искам да помоля, ако е визможно някой да ми обясни следния феномен:
Когато сънувам пророчески сънища винаги един мъжки глас ми казва какво ще се случи, или сънувам мъж, който ми показва нещо, но никога след като се събудя не му помня лицето, само имам усещането, че е мъж на възраст около 30-40 години. Нямам такъв познат....моите приятели са на не повече от 27 год... Баща ми е на 63г., съпругът ми на 25г, а дядо ми почина на 81г. не е близък или познат мъж

Няколко дни преди да си направя тест за бременност/поредният, за който бях 100% сигурна, че ще е -/ сънувах този мъж да влиза в офиса, където работя и да ми взима дам. пр. от шкафа

Същият този глас в съня ми каза полът на детето ми, който все още не знам, но ако излезе същия няма да се учудя

И другото, което искам да питам: аз ли си въобразявам или е възможно да сънуваш починали много близки хора, когато си много тъжен. Те двамата винаги "идват" в съня ми, когато съм най-тъжна и нещастна, болна или др. подобно....и винаги след като ги сънувам причината, поради която съм била тъжна изчезва като с вълшебна пръчица.....
Благодаря много!