Детски рожден ден във Варна -6

• 98 759
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Сигурно се е обсъждало вече, ама съм пропуснала - какво стана с Парти Плей-я, на Отец Паисий  Rolling Eyes Не съм много сигурна, че така се казваше  Blush

Вчера минах от там, помещението е празно.

Да де, що е празно  Mr. Green Та те наскоро го отвориха и имаше добри отзиви  Whistling

# 466
До колкото разбрах, Парти Плей са имали проблеми с хазяина и с документите на обекта и са се принудили да се местят на друго място. Най-вероятно новото помещение  щяло да бъде на 2рия етаж на Пикадили - Чаталджа. Щяло да бъде по-голямо и по-хубаво и детският кът щял да е 90м2. Това успях да разбера от управителя. Добре че пазя тяхна визитка.

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 23:35 от babyblue

# 467
ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ ПЛАНЕТ СРЕЩУ ЕЛИТИС ДО ЖП ГАРА !!!
вчера пранувахме там 3 я р.д на моето момче
многооо съм доволна
без никакви ограничения, без куверти, без такси за детския кът, без ограничение на времето, без забележки на децата
свободна консумация
ние си поръчахме плата с хапки и плодове който да приготвят предварително, окрасихме си детския кът
масите са на детския кът, спокойно се събраха 25 човека
страхотни са newsm10 newsm51  love001 smile3501

# 468
  • Варна
Какво представлява детския кът, достатъчно голям ли е?

# 469
То си е една детска площадка с пързалка, която е обществена, т.е. всички деца от квартала могат да идват

# 470
То си е една детска площадка с пързалка, която е обществена, т.е. всички деца от квартала могат да идват
да обществена е дарена е от планет,на мен лично ми харесва
заградена е, има 3 пързалки,места за кътерене, пясъчник,чистичко е,на сянка
tonika2006 най-добре отиди да я видиш

# 471
  • Варна
Благодаря за отговорите!

# 472
  • Варна
Ние резервирахме в Панамера.ще разказвам като мине.На 19ти сме там
Поръчах тяхна торта,детето си я избра,плата с хапки и мезета.За децата си имат детско меню.

Хареса ми много,не можах да си тръгна 2 часа.Малкия не искаше,толкова му хареса Laughing

# 473
Момичета какви са цените на детските менюта в БОНЕЛИ? И изобщо как са цените там и дали има хубави отзиви за заведението.. Аз вчера ходих в ресторант Олд Сити в двора на Проектанска. Има вече и пързалка и двора е много хубав. Но ми похвалиха и двора на Бонели. Та реших където ми е по-изгодно като цена там. Поръчах си и анимация.

# 474
Днес се замислих , че ще е хубаво на първа страница да сложим заведенията и информацията за тях Peace
Сега съм в процес на търсене и умуване  ooooh!
На червения днес видях , че са го отворили банболино-то утре ще мина да видя как е  Simple Smile

Започвам помагайте -нямам време да се ровя много  Rolling Eyes
Като направо копирам мненията на мамите  bouquet

ПЛАНЕТ СРЕЩУ ЕЛИТИС ДО ЖП ГАРА
без никакви ограничения, без куверти, без такси за детския кът, без ограничение на времето, без забележки на децата
свободна консумация
масите са на детския кът

baby red rock
Имат куверти от 8,10 и 11лв за един час игра,след него се заплаща по 3лв на дете за час.И вече в зависимост от цената на куверта за 8лв сок,сандвич и солети,за 10лв + сладки и соленки,за 11лв +пуканки,шампанско

Бонели
Анджелика
Викиленд
Рая
Портокал
Парти център Вега
140лв - за 2 часа  зала, аниматор/има различни партита по избор на детето/  и хостеса.
Внасяте си всичко. Има чаши, чиний , прибори за възрастните. Децата са с пластмасови според партито .
еко-парка
запазване 2 месеца предварително,
15 лева е на ден барбекюто,
една кола има право да влезне само вътре.
 Плаща се вход за гостите1-2 лева .

Пфое мол
Двете Кули

Капела Плей
Кувертът на дете е 14лв за два часа, 19лв за три. Тортата  около 40лв, отделно почерпка за родителите. Средно около 300лв

Шрек
Тримата Мускетари
клуб Радост и Усмивка на ул. Цимерман 56
Панамера

Мр. Баба на Морска гара
Условията са:
има детски кът - люлки, пързалка и един от онези затворените. Няма човек, който да наблюдава децата.
Кувертът е 10,00 лв. като за консумация си избираш от менюто. Подходящи за деца са тостове и сокчета. Надвечер заведението е приятно, прохладно

Стелито
Арлекино
Бабината къща zabavapribaba.point.bg

Невеляшка
Влъхвите http://www.vlahvi.com/

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 21:30 от DZ

# 475
DZ, много добра идея! Браво за труда! smile3501

# 476
  • ВАРНА
DZ страхотно си го оформила   bouquet

и нашият  рожден ден наближава след 10 дена,ще разказвам и ще показвам снимчици  Grinning

# 477
  • Варна
Рожденният ден на голямата ми дъщеря мина в Бейби Рока в Аспарухово. Бяхме поръчали анимация, въпреки че ми се струма, че можехме да минем и без ней, но да не скучайт децата...
Единствената ми забележка е, че беше много горещо, задушно дори, но тя не е отправена към заведението разбира се.

На Панамера бяхме на следващия ден на рожден ден. Там също е много приятно и прохладно надвечер. Какичките от детския кът са много мили и всеотдайни. Аз забравих, че имам бебе, направо. Само единственото кофти е, че те задължават тортата да е от тях. Всъщност много "културно" те задължават като казват, че ако желаете да си внесете торта трябва да им заплатите по 1 лев на парче.

Това ми е отчета.

ПС: Продължавам да си мисля, че летен РД е най-добре да се прави покрай басейн. Съвсем по друг начин се диша.

# 478
И да кажа за нашия вече минал рожден ден който беше в Максим в Морската- децата си изкараха супер там нали има пясъчник парзалки колички и доста се забавляваха. като цяло съм доволна от персонала не са ни припирали кога ще си ходим, няма задължителни куверти. Абе мога да кажа че стана купон

# 479
Момичета какво ще кажете за това заведение срещу Хоризонт, Камелия ли се казва, от страната на Акациите? Онзи ден бях там на кафе и в момента празнуваха РД, хареса ми зеленината, детския кът, приятно и удобно е за дечицата сякаш. Моля да се включи някой който е присъствал или организирал там детски РД, ние ще правим 2 годинки.

Общи условия

Активация на акаунт