Детски рожден ден във Варна -6

• 98 764
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Да заведениято се казва Камелия - Мишел и ако питаш мен става за рожден ден, на откито е не искат наем зала, не искат куверти просто да си поръчате. Ние миналата година там празнувахме РД на сина ми и бях много доволна. Погледни и това което писах по горе- Максим зад вила Рома също е много подходящо ние бяхме там сега за 2 рия РД

# 481
  • Варна
Ние резервирахме в Елитис, има два вида детско меню по 11 и 13 лв. Включва 3 часа игра в детския кът, пица, сок и още нещо имаше. Не записват по няколко РД едновременно. Другата седмица ще пиша като мине.

# 482
 Peace И снимки чакаме

# 483
  Бихте ли ми препоръчали място за празнуване на рожден ден на 14 годишно момче? Rolling Eyes

# 484
  • ВАРНА
Нямам отзиви, но като идея ми харесва това място  http://www.vlahvi.com/.

# 485
  • Варна
Да заведениято се казва Камелия - Мишел и ако питаш мен става за рожден ден, на откито е не искат наем зала, не искат куверти просто да си поръчате. Ние миналата година там празнувахме РД на сина ми и бях много доволна. Погледни и това което писах по горе- Максим зад вила Рома също е много подходящо ние бяхме там сега за 2 рия РД

Не съм точно съгласна с теб-куверти си има 7 лв за деца, 12 лв за възрастен. в рамките на тези пари ти си определяш менюто.
Ние правихте 1-ви РД на синът ми там миналата година http://kurtevi.multiply.com/photos/album/61/61 и честно казано не съм мн очарована.
*на децата не е разрешено да бягат из тревичката в заведението т.к. е част от парка и е забранено според договора който има самото заведение. Майките се предупреждават когато резервират-само ми кажи как ще удържиш 12 деца да не бягат "не стъпвай там, не ходи, не късай това"....
*дет кът не е нищо особено -една пързалка, има машините със стотинките да се люшкат децата ама те половината не работеха.
*Като отидохме само масата на родителите беше подредена- на децата не
В заведението навлизаха непрекъснато и много хора -т.к. то не е затворено за нас
От сервитьорката пък въобще не съм доволна-все ми се тросваше и изтъкваше . Храната беше добре оформена /избора беше по каталог от мен/ но студена и суха
Не бих си направила РД на децата пак там.
Предимство е че в парка към 17ч е мн прохладно аааааааааа и хем е част от парка на Морската градина хем тревата беше ужасно поддържана.

Това е моето мнение-дано нещата за 1г да са се променили

# 486
  • Варна
трябват ми пресни снимки на Панамера /че сайта им хич го няма/ и Бонели
а и имало някакво заведение към Технкумите-било мн хубаво за РД-някакви идеи кое е -приятелката ми не му знае името

# 487
  • Варна
Утре се в Панамера,след обяда.веднага ще кача снимки и изкажа мнение. Peace

# 488
  • Варна
Няма ли някой да даде пресни отзиви за Бонели?

# 489
  • Варна
Утре се в Панамера,след обяда.веднага ще кача снимки и изкажа мнение. Peace

златна си мила newsm51-ще чакам с нетърпение - дано си прекарате добре

# 490
Milagros на мен не са мискали точна сума за която да поръчам и аз знаех че има кувертино като питах управителката тя ми каза че няма такова нещо просто да се поръча нещо трябва. Явно с всеку различно процедират

# 491
  • Варна
е ти си говорила с управителката а аз със сервитьорката-може в това да е разликата-само дето аз 2 часа смятах менюто ми да си пасва с техния куверт............повече там не стъпвам #2gunfire

# 492
А ами и аз направих тази грешка и първия път говорих с сервитьоркатаи ми беше казано така за куверта, но после като говорих с управителката и тя а няма такова нещо то въпроса е да има нещо поръчано, понеже има хора който идват пък нищо не си поръчват.

# 493
  • Варна
Нямам отзиви, но като идея ми харесва това място  http://www.vlahvi.com/.

Точно днес бяхме там на ражден ден на племенника ми - на 8 год. Намира се в горната част на еко-парка и има неща като малкия тарзан в морската. Като идея и замисъл е много добро децата се забавляваха много, но отношението на персонала е  Sick. Просто нямат никакъв подход към децата, така хубаво им се накараха и навикаха. Менюто беше печени кюфтета, 2 краставички и филийка хляб, сокове разни.
Децата си изкараха добре, но на родителите не им хареса. Той човека си го каза в пряк текст - "Мен родители не ми трябват!" Crossing Arms. Особено хитово беше като вдигнаха всички баби и майки от единствената, но пък за сметка на това дори незабърсана, маса, за да сядат децата да ядат, ми ний пък как не можахме да се сетим....
Абе, плюя, плюя, яз, ама на децата им хареса. Peace
Може би наистина замисълът е да празнуват по-големички деца и БЕЗ РОДИТЕЛИТЕ.

ПС: Доколкото знам имат заведение в Аспарухово. Там сигурно нещата са съвсем различни.

# 494
  • Варна
Здравейте Hug
 Да се изкажа аз за Панамера Peace

Ще бъда много обстойна,Мисля че ще бъда полезна на много хора.
Снимки още нямам,при първа възможност ще кача. Така..отначало резервацията ни беше на 11ч сутринта.По ред причини,ни се наложи да я изместим следобяд.за съжаление,вече имаше резервирани 3 Рожденни дни,нашият беше Четвъртият.Място за маса имаше единствено далеч от детския кът,до поляната.нищо,нямахме избор.Като цяло гостите останаха доволни,но на нас с мъжът ми някой неща ни направиха впечатление.главно на мен де.

Никаква украса няма,освен ако сам не си осигуриш.това не го бях разбрала.За съжаление другите се бяха сетили,а аз не.Детската маса беше като нашата.Дървена маса с две пейки и за разлика от нашата,нямаше покривка.пльоснати 12 сока и това е.когато дойде Детското меню,не донесоха,нито прибори,нито салфетки.Иначе храната беше добре,с изкючение на Пържените картофи,които все едно бяха пържени преди два дена.Има една госпожа,която ходи по масите,да те пита постоянно да ли всичко е наред.дадохме и картофите,да ги занесе в кухнята да ги пробват-махнаха ни ги от сметката.Тортата я бях поръчала 20 парчета,тя беше 30 и съответно по-скъпа.На вид не ми хареса,не беше това което видях на снимката,но беше вкусна.
В Детския кът,имаше само 2 момичета,които да гледат децата,при 4 Рожденни дни,си представете,що дечурлига имаше.Едно наше мъниче,на година и половина,го бяха изтървали и си беше тръгнало да заминава.А ни казаха че няма проблем,да го гледат.И това е,както ви казах,гостите си изкараха добре.Като цяло мстото е много хубаво,но сега изглежда много хора го разбраха и не смогват.Отделно от това,държа да предупредя,тези които си поръчват хапки от кетъринга,Ако си поръчвате Асорти,тези с Хайвер,не се различават по нищо от тези със сирене например.
Това е,някой ще кажат че съм мнителна,няма катова нещо.Просто исках да споделя,за да знаете.Когато резервирате,питайте за всичко Peace

Може да питате ако се сетите нещо,може да съм забравила да напиша.С удоволствие ще отговоря  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт