Детски рожден ден във Варна -6

• 98 767
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Jorjito, явно сме били заедно снощи.
Меко казано, съм разочарована много... Били сме и друг път в ресторанта и впечатленията ми досега бяха отлични. Наши познати също са ходили и споделиха, че детето им (2г и 8 м.) си е играло през цялото време в детския кът и една аниматорка се е занимавала с него. Затова нямах никакви колебания когато резервирах там.

За съжаление, се оказа, че има 4 рождени дни и огромно количество различни на възраст деца, викащи и тичащи напред назад. Дидито се стресна от шумотевицата и почти до края на вечерта не можа да се отпусне да си играе спокойно. Така и не разбрах кои бяха аниматорките и с кои от децата се занимаваха. Мисля, че повечето време стояха в закрития детски кът. Но наистина имаше много и то мънички дечица, които щъкаха без никакъв надзор из двора.

Нашата маса беше с дървени пейки, а не със столовете с плат и я бяха сложили точно до вратата, където непрекъснато минаваха хора. Начислиха ни такса за детския кът (2 лв. на дете), защото не сме имали маса за децата и детски менюта (за три броя две годишни деца каква маса...). Естествено и за тортата ни взеха 12 лв. за нарязването, защото не беше тяхна, но това си го знаехме. (Тортата обаче си заслужаваше по всички параграфи Simple Smile )
Към обслужването нямам никакви забележки, за украсата знаехме и си носехме балони и надпис ЧРД.

Като цяло мнението ми е, че ресторантът не става за по-малки деца (под 3 години), задължително трябва да се вземе допълнителен аниматор за по-големите и да се пита колко други РД има по същото време.

# 496
  • ВАРНА
kеit , и поради защо ви взеха 12лв за тортата? По лев за парче ли? Егати глупостта  ooooh!

# 497
  • Варна
Jorjito, много изчерпателна и полезна инфо си дала. Благодаря! Може би и при вас и при Кейт всичко се еполучило заради голямата навалица. Все пак четири рожденни дни са си много за по едно и също време. Аз като клиент съм много доволна от това заведени, но и мен ме втрещява идеята, че внесена торта отвън се заплаща по 1 лев на парче. Както казах и по-напред това ми се струва културен начин да те задължат да си поръчаш торта от тях.
Иначе колкото пъти съм отишла са се занимавали с малката ми дъщерички, която не бива допускана в детските кътове на други заведения.

# 498
  • Варна
Да, по 1 лв. на парче е за внесена отвън торта, но ние си държахме на нашата и затова.

# 499
  • варненка от София
Момичета, не се учудвайте за тортата - не само в Панамера взимат пари за внесена торта отвън, така е и в Тримата мускетари и в редица заведения, които изобщо допускат да се внесе торта отвън и не те задължават да поръчаш нещо, което не искаш примерно. Аз лично не харесвам тази практика, но това е - щом искаш да внесеш, плащаш. Иначе и аз останах с неприятно чувство от това, което писахте, защото съм със супер впечатления от Панамера, бях го писала по-рано в темата. Истината е, че сме били там като редови клиенти, не като празнуващи РД и съвсем спокойно казвам, че за няколко часа забравих, че имам деца - малката тогава нямаше навършени още 2, а каката на 4 и половина. Като цяло ме дразни и практиката да се обединяват няколко рождени дни, защото се губи от тръпката за неповторимост на рожденика, но това е то, като не ми харесва - правя си го у нас да речем. Това също така е една от многото причини да не харесвам и Викиленд.

Силно се надявам идната неделя да не вали, че ще ни провали барбекюто на Еко парка. Наточила се е нашата кака, та пушек се вдига. Много се радвам, че и Живко Драгостинов беше свободен за тази дата Heart Eyes, дано се получи весело търчане, хапване, пийвани и т.н......

# 500
  • ВАРНА
Това с тортата е много смотана практика явно. Аз лично не бих преглътнала подобно нещо и не бих организирала празника на детето си при такива отношение и обстоятелства. Това е най-прекрасният празник за цялото ми семейство и компромис с каквото и да е няма да направя ни-ка-къв  Naughty

# 501
  • Варна
Да похваля един нов детски кът в Аспарухово Simple Smile. Бяхме гости на РД в детския кът в скоро открития в А-во Сити Център. Очарована останах, детето също. Препоръчвам!

# 502
Вчера минахме с детето през Бамболино до 2-ри пощенски клон е !
Детския кът според мен е да 2-3 годишни деца. Лабиринта им е много мини .
Куверт  12 лв на дете - сок и нещо друго включваше . Времето -колкото издържите.
За мен не си заслужава цената   Wink Звяра не го хареса и си капарирахме в Шрек  - много го харесва  Peace Наигра се докато с момичето уточнявахме менюто  Mr. Green

# 503
Това с тортата е много смотана практика явно. Аз лично не бих преглътнала подобно нещо и не бих организирала празника на детето си при такива отношение и обстоятелства. Това е най-прекрасният празник за цялото ми семейство и компромис с каквото и да е няма да направя ни-ка-къв  Naughty

На мен също ми е странна тази практика.Обикновено, когато празнуваме детски рожден ден поръчваме от самото място торта.Но за мой рожден ден сме поръчвали от друго място, не от заведението, в което ще празнуваме.Вкл. и доставката я поръчваме да е точно в заведението, да не разнасяме тортата.Никога и 1ст. не са ни искали "за да нарежат тортата", ами глупаво е.Може бакшишът да е в пъти по-голям от "такса нарязване", но си го оставяме с удоволствие.

# 504
  • ВАРНА
Здравейте момичета и аз вече да се отчета за рожденният ни ден.Празнувах ме в закритият детски кът на BABY ROCK,останах ме много доволни за пореден път,аниматорките бяха страхотни,много се занимаваха със децата,а за децата какво да ви кажа,направо пощуряха,голяма игра падна  Grinning Тортата не беше от тях,за която не сме доплащали допълнително,единствено искаха сертификат.Поръчах ме си е за поредна година от ЛАМОР,беше много вкусна.Ето ви и малко снимчици  Grinning  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.223124487723077.47878.100000765813386

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 08:45 от lora

# 505
Да се отчета как мина и нашия РД. Празнувахме в пицария "Олд сити" в двора на проектанска. Двора е разкошен - голям, има и трева и детски катерушки. Персонала е много любезен. По пронцип там не се правят много РД и това ми хареса  защото знаех, че ще сме само ние и ще е спокойно. Храната топла и вкусна, цените нормални. Тортата от Ламор - страхотна и на вид и вкус.
Анимация си поръчах отделно. Очарована съм. Нямаше нищо общо със това което съм виждала до момента.  Момичето е гаспожа в нашата ДГ има страхотно отнощение и подход към децата. Страхотно парти  на фей направи- игри , танци, рисунки, и т.н. Моята дъщеря не харесва клоуни и беше на седмото небе от щастие. Цената и е съвсем достъпна. Забавлява децата 1.30 часа даже и повече. През това време нямаше разплакано или скучаещо дете всички бяха околи нея, а ние майките можахме да си починем Simple Smile и поприказваме.  Препоръчвам я  Peace. Ако някой иска телефони да ми пише на лични.
ето и малко снимки от мен.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.248914418460568.68688.100000260365923

# 506
  • ВАРНА
бубанка,много хубава дъщеричка имаш да ти е жива и здрава,снимките са много хубави,личи се ,че децата са се забавлявали,а за тортите на Ламор,страхотни са.

# 507
  • Варна
Да се отчета как мина и нашия РД. Празнувахме в пицария "Олд сити" в двора на проектанска. Двора е разкошен - голям, има и трева и детски катерушки. Персонала е много любезен. По пронцип там не се правят много РД и това ми хареса  защото знаех, че ще сме само ние и ще е спокойно. Храната топла и вкусна, цените нормални. Тортата от Ламор - страхотна и на вид и вкус.
Анимация си поръчах отделно. Очарована съм. Нямаше нищо общо със това което съм виждала до момента.  Момичето е гаспожа в нашата ДГ има страхотно отнощение и подход към децата. ....
ето и малко снимки от мен.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.248914418460568.68688.100000260365923

Харесаха ми снимките-стахотен Рд сте направили-цените кака са? Има ли детско меню , за родителите какво поръчахте? колко време преди РД резервирахте мястото

# 508
Имат детски менюта.Едното е тост, 2 сока и сладолед 9 лв. има и други но не се сещам в момента. на мен не ми хареса че имат десерт. Все пок имахме и торта. Имаха условие по минимум 8-10 лв. на дете консумация. Аз поръчах за 10деца- 5 пици,( които бяха достатъчни, нарязаха ги на парченца), картофки, пилешки пръчици по 2 сока, мин. води и на възрастните поръчах така и отделно който каквото иска.. Сметката дойде  за 25 човека (деца и възрастни) около 180 лв. Нямат никакви други условия. Стояхме около 4 часа без никой да ни "гони". Резерфвирах няколко дни преди това. С тортата и анимацията РД ни струваше около 280-300лв. Мисля че е напълно нормално.

# 509
бубанка, там има ли възможност за рожден ден  на закрито?
Има ли някакъв детски кът на закрито или други забавления за деца?
/Започваме да мислим за есенните рождени дни/

Общи условия

Активация на акаунт