Детски рожден ден във Варна -6

• 98 812
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Момичета вижте каква оферта има за рожден ден в Двете кули http://grabo.bg/varna/detsko-parti-na-polovin-tzena-04tvzv  Peace

Тъй като много се чудих къде на открито да бъде рожденият ден на големият ми син и така и нищо не ми хареса, взех ваучери. Повече информация ще имам средата на август  Simple Smile

бубанка, много чаровна рожденичка си имате  Hug
Лора и вашата госпожица е много хубава Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 16:15 от Radina

# 511
Момичета, страхотни снимки личи си, че сте си изкарали супер, а и дечицата са доволни. Бубанка, Лора, мерси, че споделихте  Hug Аз да ви кажа на 01.08, отваря врати Парти Плей в Пикадили Чаталджа- 2ри етаж. Иначе за сега мой фаворит е Сити Центъра в Аспарухово  Peace

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 16:17 от Dendy

# 512
Момичета, страхотни снимки личи си, че сте си изкарали супер, а и дечицата са доволни. Бубанка, Лора, мерси, че споделихте  Hug Аз да ви кажа на 01.08, отваря врати Парти Плей в Пикадили Чаталджа- 2ри етаж. Иначе за сега мой фаворит е Сити Центъра в Аспарухово  Peace
Това което беше на Отец Паисий ли ? newsm78
Защо се махнаха оттам ? Shocked

# 513
искам да се запиша и аз да следя темата.Септември месец синът ми става на 2години и искам да го отпразнуваме в някой детски кът.За парти плей и аз разбрах че се местят,даже мисля да отидем на откриването 01.08. мисля че в 18:30ч. парти джак и лил ша ще забавляват публиката.Сигурно ще е забавно,но и ще има много голяма навалица затова може да оставя посещението си за по нататък.

# 514
Някой скоро организирал ли е РД в Сити Център в Аспарухово? Моля дайте малко подробности относно цена на куверт и др.  Hug

# 515
 Парти Плей отвори вчера. Мястото е по-голямо от преди. Има отделен бар за родителите и малко магазинче. Пространството за игра е значително по-голямо от преди. Чисто и хубаво. Радва ме, че няма телевизор, който да зомбира децата.
 Купона по откриването беше голям. Имаше много деца. На моменти се получаваше малък хаос, но всичко беше Ок. Лил Ша наистина пя, само че аз пропуснах поради друг ангажимент преди това. После и аз се включих в забавлението. Коси Боси не си права - не парти джак, а аз забавлявах децата, но това не е най-важното. Важното е, че стана хубаво парти и децата се забавляваха.

Да ви е честит новият детски кът и с кеф да си го ползвате.

Офф: една молба към всички тук. Би било хубаво освен впечатления от заведение, персонал, храна, цени и торти, да споделяте и мнението си за аниматорите, които сте наели, независимо от коя фирма. Знам, че за мен има добри отзиви във форума, за което благодаря.  Но мисля, че и други аниматори тайно Simple Smile посещават форума за да четат отзиви. Моля, пишете мнението си относно това как е минало партито с аниматора, какво ви е харесало и какво не(костюми, визия, отношение, шеги, игри... всичко!!!), за да знаем и ние на къде духа вятъра на промяната и да се учим от грешките си.
  Все пак това е форум "Детски рожден ден във Варна", а не "Торти, заведения и обслужване във Варна".

Усмивки Simple Smile

# 516
Леко съм се объркала Simple Smile Живко Драгостинов извинявам се  Peace

# 517
Пропуснах да кажа,че не харесвах предишните аниматорки в Парти плей.Никак не бяха забавни,дори напротив.Анимторките в шрек са добри,занимават децата добре.

# 518
Здравейте и от нас!
Не съм писала до сега в темата ,но доста прочетох Simple Smile
Ще празнуваме рожден ден на сина ми(2г) след няколко седмици и ми се иска да бъдем на детски клуб,но ще сме малко-около 5 деца на тази възраст с майки най-вероятно-скромничко,но важното е децата да се забавляват.  Ориентирам се към Парти Плей,но чакам инфо за РД на новото място-същите ли са условията както преди . Мислех си за хапки,сладки и др подобни за децата и за майките,защото едва ли ще седнат да ядат децата кой знае колко . Ако някой има информация да пише ,а аз ще отида когато мога да попитам на място,но не ми е много близо сега новото местоположение,а рождения ден наистина наближава ...

# 519
  • Варна
Да се отчета как мина и нашия РД. Празнувахме в пицария "Олд сити" в двора на проектанска. Двора е разкошен - голям, има и трева и детски катерушки. Персонала е много любезен. По пронцип там не се правят много РД и това ми хареса  защото знаех, че ще сме само ние и ще е спокойно. Храната топла и вкусна, цените нормални. Тортата от Ламор - страхотна и на вид и вкус.
Анимация си поръчах отделно. Очарована съм. Нямаше нищо общо със това което съм виждала до момента.  Момичето е гаспожа в нашата ДГ има страхотно отнощение и подход към децата. Страхотно парти  на фей направи- игри , танци, рисунки, и т.н. Моята дъщеря не харесва клоуни и беше на седмото небе от щастие. Цената и е съвсем достъпна. Забавлява децата 1.30 часа даже и повече. През това време нямаше разплакано или скучаещо дете всички бяха околи нея, а ние майките можахме да си починем Simple Smile и поприказваме.  Препоръчвам я  Peace. Ако някой иска телефони да ми пише на лични.
ето и малко снимки от мен.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.248914418460568.68688.100000260365923

бубанка, в коя ДГ е дъщеричката ти? Да не би да е в Теменужка? Simple Smile

Жалко, че сайта със снимките не се отваря....Sad

# 520
Не се отварят защото съм направила албума само приятели. Ще го пусна за да можеш да го видиш. Ние сме в Ян Бибиян.

# 521
  • Варна
Нашият РД е след 14 дни а аз още не съм резервирала място Cry Cry имах друга работа ама се стягам. Довечера мислим да отидем в Парти плей на Пикадили Чаталджа и на пицария "Олд сити" в двора на Проектанска. Много съм впечатлена от сайта на Принта Варна ама рожденика става на 2г-децата се въртят около тая възраст и май не е подходящо за нас............иначе мн ме кефи корабчето Hug
Имам въпрос към mr.smile: за деца от 2до 4г. подходяща ли е анимацията или те няма да се заинтересуват

# 522

Имам въпрос към mr.smile: за деца от 2до 4г. подходяща ли е анимацията или те няма да се заинтересуват

Отговарям кратко и ясно Simple Smile : не е много подходяща анимация. Все пак рожденичката е най-важна на този ден, а тя става едва на 2 годинки. Аз също имам син на година и седем и знам как е. Да си играе с непознат - абсурд Simple Smile
 Има обаче една дама, която е детска учителка(музикална) и е клоун-аниматор от 10-15 години, работи основно с малки деца. Виждал съм я да прави чудеса с най-малките, които са най-трудни за забавляване. Сашка Вълчева се казва. Телефонът веднага го давам: 0888265191. Обади се и поговори с нея, да видим дали ще ти помогне. Надявам се - да Simple Smile

Както винаги съм казвал - анимацията е за деца от 4-5 годинки нагоре. Тези, които твърдят, че ще е страхотно - лъжат!!! Трябва да си виждала аниматора как работи с тази възраст за да му се довериш. Иначе, не вярвай. Всеки иска да дойде точно на твоя рожден ден и той ще е невероятен. А винаги се оказва, че аниматора е просто пастир и толкоз. А ти все плащаш за анимация.

Ако Сашка се навие да ви забавлява, надявам се да споделиш отзиви и за другите да знаят Simple Smile

усмивки от мен и весело посрещане и изпращане на рождения ден   bouquet

# 523
  • ВАРНА
mr.smile , страхотен си и си много полезен  Simple Smile

# 524
  • Варна
Даааа благодаря за съветите. Резервирах Олд сити за 21 август.

Общи условия

Активация на акаунт