Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 2

• 82 990
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Като сме на тема ключове-пресен случай от преди 2 дни.Отивам да платя
кабелната.Паркирам,събирам цигари,телефони и т.н.Виждам,че наблизо има контейнер за боклук и решавам,че сега е моментът да си изчистя пепелника.Слизам и набутвам в чантата си събраното от седалката,но решавам,че ключа от колата ще го мушна в джоба си за да избегна безкрайното ровене
в чантата в търсене на ключа.Почиствам си пепелника...Връщам се и не мога да намеря ключа.Тук ключ,там ключ...,няма ключ. ShockedИзпадам в ужас при мисълта,че ще се наложи да се ровя в кофата за ключа Sick,защото идея си нямам къде е резервният ключ...но,минута по-късно трескаво се зарових в чантата и го намерих. ooooh!

tani_4_ka ,тъкмо се се предпазила от уроки да ти върви на на новата работа. Mr. Green

# 496
Нощеска бебето се събуди и уж да не събудим таткото,че е на работа рано сутринта,излязохме и отидохме да я успокоявам в хола,но съм затворила вратата в спалнята,за да не става течение,че всички врати стоят отворени,терасите и те...Тръгнах да преобличам малката,ама се сетих,че памперсите са в спалнята,оставям я нея по голо дупе в хола,аз бързам да взема памперс,засилвам се да вляза в спалнята...и така се забих във вратата,че още ме боли челото,а как успях и него да ударя,идея си нямам,но наистина заболя много LaughingДобре че малката не беше с мен,че щеше и тя да пострада. ConfusedЗабравила съм,че съм затворила,а и в коридора беше тъмно и не се вижда нищо...

# 497
Преди време бях писала за моя приятелка, дето вместо  с лосион си почисти лицето с лакочистител и още пикантни истории от нейното ежедневие, но вчера и аз се почувствах като напълно изтрещяла.
В сряда бях в София и от един склад /в който ходя за първи път/ поръчах стока, платих си я и трябваше след половин-един час, като ми я приготвят  да от отида да си я взема. През това време ходих и в други фирми- къде пазарувах, къде само гледах. После тръгнах за Благоевград. На другият ден бях в Солун и в петък като се прибрах установих, че стоката дето съм поръчала и платила в София ми липсва.  #Crazy #Crazy #CrazyНямам никакви телефони, нито др. координати на склада. Потърсих  си стоковата разписка и платежния документ - и те липсваха, а сумата беше четирицифренна. Студени тръпки ме полазиха. Беше 16 часа и да и да тръгна до София - няма кой да намеря.
Тази сутрин като камикадзе по магистралата в 9 часа, вече бях във същия склад. Там бяха и стоката и документите/ прилежно прибрани/. Rolling Eyes
Посрещнаха ме с думите - "Не си само ти , има и други забравани".
Дано не се повтаря!!! newsm78
Ееееееееее, вярно, че си отложих пътуването за морето , но денят ми беше прекрасен, след като установих, че има и още почтени хора, за което много съм благодарна!!!

# 498
Вместо хапчета една моя позната изпи 2 копчета, лежали си върху масата  Whistling

# 499
  • Viena
 Joy
Вместо хапчета една моя позната изпи 2 копчета, лежали си върху масата  Whistling
е не това ме разби Joy

# 500

Joy Joy
Това ми припомни една моя случка преди време.Вечер си настройвах алармата на телефона ,за да ме буди сутрин за работа и го слагах на нощното шкафче.
По едно време чувам,че алармата звъни,но на мен така ми се спи,че не мога да отреагирам.Обърнах се,взех телефона и вместо да спра звъненето,аз го пуснах в чашата с вода,която стоеше редом с него! ooooh! Като го чух как цамбурна във водата,тогава се събудих напълно... Joy Joy МъжО го суши със сешоара и телефонът взе ,че си заработи без проблеми!

# 501
  • София
И аз се включвам в темата. Вкъщи съм вече 15 години  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 502
И аз се включвам в темата. Вкъщи съм вече 15 години  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Значи имаш много материал? Joy

# 503
  • София
Значи имаш много материал? Joy
Чакаме!  beer Popcorn Flutter

# 504
  • София
Случаят от петък:
Мъжът ми ме помоли да разпечетам някои документи и спешно да ги донеса. Разпечатах ги , оставих малкия на кака, взех такси и се усмихнах на мъжът ми.... Документите са останали на бюрото Mr. Green Mr. Green Mr. Green Връщам се, взимам документи и ги нося пак....

Редовно, ама всеки божи ден, излизайки от вкъщи не помня дали съм заключила вратата и се връщам, или звънкам на комшийката....

# 505
Случка от онзи ден: Прибирам се от работа, грабвам децата да ги разходя и междувременно да се подстрижа и аз, и голямото, да напазарувам и да купя подарък на едно детенце. Това трябва да стане за около 1 час, защото всичко затваря. Отивам при фризьорката без час, тя ми обеща да ни вмъкне в програмата и аз хуквам да пазарувам. В детския магазин харесвам една блузка, щастлива стигам навреме да се подстрижем, с една дума изпълнила съм плана. Но нощта се събуждам и ми светва лампичка, че блузката, която купих е за 1г., а детенцето е вече на 2.   ooooh!

# 506
Аз пък все се опитвам да сменям каналите на телевизора с дистанционното на климатика.И все се ядосвам ,че пак са му свършили батериите  Mr. Green

Редовно прибирам играчки в коша за пране ,а не в този за изграчки и всеки път се чудя ,защото не помня кога съм ги пуснала  Laughing

Цитат
Ние сме породени деца със сестра ми, разбирайте че майка ми е тотално изтрещяла.
даммм,аз освен майка на породени съм и многодетна ...значи някой ден ще бъда  сред първенците в класацията  Joy

# 507
Аз пък все се опитвам да сменям каналите на телевизора с дистанционното на климатика.И все се ядосвам ,че пак са му свършили батериите  Mr. Green

Колежка на майка ми редовно ходеше на работа с дистанционното в чантата си вместо мобилният (това преди много години, когато жи си емите не бяха много малки).
Наложи се да крият накрая дистанционното, че да си вземе телефона  hahaha
Учителка....не домакиня  hahaha

# 508
Вчера в работата.
Слизам до 1 етаж да си взема кафе, качвам се на асансьора, натискам 3 ет, спира на 2, качва се шефа, аз слизам (защото си мисля, че съм на 3 етаж).
Завивам по коридора, бре нещо неестествено ми е, няма ги килимите, ама си викам може да са ги събрали ( къде ти за 3 мин ще съберат 20м килим Rolling Eyes) Стигам до "моята" стая, отварям със замах и опа  Shocked #Crazy
Извиних се и се смях сама

# 509
Миналата седмица,след безброй безсънни нощи...и ужасно кисело бебе,аз съм адски изнервена и разсеяна,карам на автопилот.Търся си аз захарницата,която знам точно къде оставям и много мразя някой да я мести,както и всичко останало вкъщи.Да,обаче не я намирам...и вече тотално изнервена се развиках на мъжа ми:"В тая къща,човек не може нищо да намери,все трябва да ми пипате нещата...Ама ти защо пипаш,като знаеш,че най-мразя така,сега от къде да те знам къдя си я заврял тая захарница"....ама вече се пеня,а той ми се хили насреща...Питам го какво ми се хили,а той ми вика-ми погледни какво държиш в ръката си Blush Blush BlushЕ,държах захарницата,естествено...

И друго-както вече споменах,дъщеря ми я мъчиха колики и се успокояваше само,когато я бутах в количката...Вече толкова бях свикнала да я бутам у дома,че миналата вечер най-накрая се успокои и заспа,аз сядам на масата като бял човек,на спокойствие...и мъжа ми ме гледа и се хили....зачудих се,ама се усетих....Бутах си въображаема количка ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт