Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 2

• 82 999
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
хахахаха Mr. Green Mr. Green Mr. Green,много хубава темичка hahaha hahaha още преди да забременея, не бях и домакиня си правих издънки, сега докато съм бременна редовно бъркам женски и мъжки род, незнайно защо, мъжо ме гледа някак странно като му кажа - извадила си късмет, примерно...съседите редовно звънят , че съм оставила ключовете на вратата, забравям да си събувам обувките отвън и се разхождам из апартамента с тях и ходя до магазина с домашните чехли....

# 511
Онзи ден си забравих чантата в ехографския кабинет в болницата. Добре, че се усетих докато не си бяхме тръгнали, та се примолих на някакво медицинско лице да ми я извади оттам. В своя защита ще кажа, че бях толкова щастлива след прегледа на детето (на тазобедрените стави), че на излизане хвърчах, а не ходех. А и чантата не е от тези, които се премятат през гърдите, май само такива трябва да нося вече. Mr. Green

Бутах си въображаема количка ooooh!

Аз така се клатех на люлеещия се стол.  hahaha

# 512
Здравейте,от доста време чета темата и сега се включвам с последните ми случки,тъй като съм сама с децата от няколко месеца и явно напрежението ми се оказва в повече..
Сутрин пия нес кафе,слагам чашата през това време водата ври сипвам кафето и в момента в който ще налея водата виждам че съм сипала кафето в захарницата,е доста време захарницата ползвах само за кафе ooooh!
Същия ден готвих грах,ама вместо в в камерата съм прибрала остатъка в хладилника,е видях го след ден и отиде на боклука.
И най-сериозния ми случай ,наложи се да чакам пред кабинета на личния лекар близо два часа с малкия,отидохме с триколката,и след като си тръгнахме след 10 минути се усетих че малчо върви,е върнахме се все пак не беше изчезнала.

# 513
От месеци насам няма ден в който да не търся важни неща, било телефон, портмоне,ключове....Започнах да се отчайвам, мисля ,че нещо не ми е наред.Миналата седмица пътувахме от Варна към София с една друга мама, спряхме на заведение, в един момент, милата каза ,че колата й е изчезнала, голямо търсене падна на паркинг с 5 коли... Явно не съм толкова зле Grinning

# 514
Вчера идва един клиент,който ми е безкрайно симпатичен.Говорим си за една поръчка.После си обсъждаме телефонните апарати и други общи приказки.Той си тръгва.Пожелавам му приятен ден и го изпращам до вратата на офиса.
Започвам да подреждам каталозите от масата и гледам ,че си е забравил GSM-а. Вземам го и го слагам в чекмеджето на бюрото си. Междувременно мисля как да го информирам ,че телефонът му е останал при мен.И решавам да му се обадя! Crazy ooooh!
Добре,че той се сетил и се върна почти веднага! Joy Joy

# 515
# 516
Вчера излизам аз с колата,но се налага да мина по една много тясна уличка,пък и то не стига,че улицата е тясна,ами и имаше един куп паркирани коли,та движещите се коли,не можеха да се разминават.Та,тръгвам аз да минавам по въпросната улица,но срещу мен идва кола,свивам се аз и я пускам да мине,жената минава покра мен и ми мята...И аз в първия момент се чудя-Абе тая к'во ме поздравява,аз не я познавам,ама й метнах и аз,де :lol:10 минути по-късно се усетих,че жената всъщност не ме е поздравявала,а ми е вдигнала ръка,за да ми благодари,че я пуснах да мине...

# 517
Трябва да изпратя на баща ми спешно едни документи. И тъй като един негов приятел е в София въпросния ден, баща ми ми звъни няколко часа предварително да ги подготвя. Както и да е - аз стриктно подготвям всичко, слагам прилежно в джобче и чакам да дойде съответния час, че да тръгна. Баща ми звъни, че ме чакат - тръгвам аз стриктно и навреме и чак като стигнах се сетих, че съм занесла само себе си  Rolling Eyes Документи - тц  Shocked Но пък стигнах на време  Joy

# 518
  • Бургас
Побъркана от процеса кърмене почнах да заспивам с малката в ръце. Събуждам се една сутрин стиснала в сгъвката на ръката си "детето" и първата ми мисъл: "Боже, ще умо9ря детето като заспивам с нея в ръце!", после усещам това дето съм го стиснала е мокро и си мисля:"Памперса е протекъл", отварям очи и виждам че така съм си стиснала едната цицка, че млякото текло, текло и намокрило цялата ми нощница.... ама аз иначе "детето" стискам. А то си спи сладкишчето в кошарата...

А една сутрин мъжо се събужда крив и ме гледа лошо: "Абе не че ти се карам /ми вика/ ама ми писна да ставаш, да пускаш нощната лампа и пак да си лягаш, нахрани детето поне веднъж! Пък аз само ставам след теб да гася лампата!"

# 519
Онзи ден си забравих ЕГН-то.  Blush Записвах си час за преглед по телефона и админисдтраторката ме попита за ЕГН. Започнах аз с годината и... блок - кое беше след годината, месецът или датата. Признах си, попитах я кое идва първо, та изяснихме нещата. Обаче аз знам защо се обърках! От опити да запомня шантавото ЕГН на детето - нали тази година не са нормални числата за месец, ако е едноцифрен, та нейното е с 45 вместо 05 и от зор това да запомня, забравих моето... Mr. Green

# 520
По повод ЕГН-тата, мой приятел е банков служител и ми разказва как редовно след въпроса за ЕГН получават отговори от типа 0888..., 0898... Laughing

# 521
  • Талант на 2012,2013 г.
 hahaha Joy Joy Joy

# 522
Онзи ден си забравих ЕГН-то.  Blush Записвах си час за преглед по телефона и админисдтраторката ме попита за ЕГН. Започнах аз с годината и... блок - кое беше след годината, месецът или датата. Признах си, попитах я кое идва първо, та изяснихме нещата. Обаче аз знам защо се обърках! От опити да запомня шантавото ЕГН на детето - нали тази година не са нормални числата за месец, ако е едноцифрен, та нейното е с 45 вместо 05 и от зор това да запомня, забравих моето... Mr. Green
To не е от тази година,от началото на 2000 година са така ЕГН-тата на децата!Моето е 2002 година и като му взех акта за раждане,си помислих,че са се объркали-024614....,та ходих да се разправям Embarassed!

# 523
А, сигурно не е от тая година, но аз сега се сблъсках с това. И аз реших, че е сбъркано, да!  hahaha
И кво, на всички слагат 4, а? Можеше поне в тая цифра да има разнообразие.  Crossing Arms

По повод ЕГН-тата, мой приятел е банков служител и ми разказва как редовно след въпроса за ЕГН получават отговори от типа 0888..., 0898... Laughing

Това е вече болест, да се идентифицираш с телефона си.  hahaha

# 524
4 е за месеците от 1-9, за месеците 10, 11, 12 е 5 ( съответно 50,51,52). Това е да не стават обърквания със столетниците, да не се окаже че някоя баба на 103 години не е отишла на детска градина  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт