Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 2

• 83 010
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
4 е за месеците от 1-9, за месеците 10, 11, 12 е 5 ( съответно 50,51,52). Това е да не стават обърквания със столетниците, да не се окаже че някоя баба на 103 години не е отишла на детска градина  Laughing

Да бе!  Joy

# 526
  • Бургас
Аз пък си нося едно копие от акта за раждане на дъщерята в чантата.Така и не можах да го запомня.

И една прясна изтрещявка.Готвя,дъщерята е седнала на малкото гърне пред телевизора и върши голямата работа.Идва момента за изхвърляне на гърнето,но аз си мисля,че трябва да долея малко бульон на яденето и.......се засилвам с гърнето към печката.Добре,че мъжо ме видя и ме попита какво ще готвя ooooh!

# 527
  • Italia
Ооо, аз редовно бъркам ЕГН-тата - помня ги, знам и 10-те цифри наизуст, но винаги се замислям кое на кой малчуган е. В моя защита - близнаци са Grinning (не, че не ми се е случвало да напиша моето вместо техните и обратно ooooh! )

# 528
Ооо, аз редовно бъркам ЕГН-тата - помня ги, знам и 10-те цифри наизуст, но винаги се замислям кое на кой малчуган е. В моя защита - близнаци са Grinning (не, че не ми се е случвало да напиша моето вместо техните и обратно ooooh! )
На  теб  ти е простено :*

# 529
Аз ЕГН - та не бъркам,но ми се случи да объркам имена, Embarassed понеже големия и баща му са с еднакви имена ( само по презиме се различават)на два пъти записах бащата като дете веднъж в  бланката за детските,и веднъж в детската градина на някаква декларация.
Преди 2 г звъни домашния телефон ,вдигам и отсреща "Майката на Иван ...... ли е?" съответно съпруга ми е до мен,и аз отговарям" не съпругата му е", отсреща чувам "обаждаме се от детската градина" е добре майка му е " Joy Joy Joy Joy смяхме се и двете с госпожата ами да започне с това че от градината ме търси,а те понеже двама Ивановци бяха в групата и си ги знаеха по фамилия и така си се обръщаха,и сега в новата градина се чудят защо  на въпрос за кой отивам аз казвам и фамилията.

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 17:16 от J_M_M

# 530
  • Варна
Като казахте ЕГН-та. В понеделник момчетата тръгват на ясла. Аз се нося с две раници, два плика с документи, единия на ръце, другия търчи около мен, изобщо идилия. Оправихме бумагите донякъде, оставих ги в групата и се връщам да дооправим документацията. От стая, в стая и накрая ме питат знам ли Егн-то на големия. Замислям се и гордо казвам ДА! Защото се сещам за последните 4 цифри. Обаче като започнах едно пелтечене, едно чудене, ни годината ни месеца докарах. Joy
А днес от бързане да излезем, че в 9 часа бяхме на едно мероприятие забравих да го обуя. Вече всички облечени готови на вратата, тръгваме детето се запъва и не ще да излезе. Докато дъщеря ми каза "Мамо, Влади е бос!"  Shocked Crazy

# 531
  • Шумен
След като се родиха попълвам аз за пръв път декларации за социалните, свекърва ми ги беше взела и донесла и всичко по две. Обяснява ми жената, както на нея са и казали и допълва "Ако нещо сбъркаш някъде да си имаш нова бланка" Мисля си аз наперено "Да бе ще сбъркам, да не са 100 деца че да сбъркам  Naughty" И още на първото място дето трябваше да попълвам ЕГН ги обърнах  Mr. Green Те хората с тренинг, не са наперени като мен безгрешната  Crazy
И един случай за обувки от тази седмица. Идва свеки след работа ще ги води на разходка а аз ще отскоча до магазина. Говорим си на вратата, тя не иска да се събува че децата бяха облечени и я чакаха. Държи им ръцете аз да ги вържа (така се научиха някой да ги държи за ръчичка докато им оправям опашките иначе реват и се мятат  Confused) аз се обувам взимам чантата, свеки и тя я нарами и отваря вратата. Като се запънаха ония ти ми деца не щат да излязат и се дърпат. Зачудих се какво става, че не искат с баба да излязат  newsm78 и като ги видях те боси  doh айде връщаме се и ги обуваме та тръгнаха с бодра крачка  Laughing

# 532
  • София
Мда, и аз ги знам четирите ЕГН- та, ама познайте дали в подходящия момент улучвам кое на кого е. На всичкото отгоре са родени на 3 поредни дати, та като ме питат кога са родени следва известно замисляне.  Crazy  А изцепките с обувките са на таткото- редовно ги обува лявата на десния крак и обратно.  Laughing

# 533
  • Варна
Прясно, топло, почти пари  Joy. Ставам снощи от масата и си вдигам чинията, НО вместо в мивката прилежно я прибирам в хладилника. Shocked Видях я, като тръгнах да прибирам останалото от вечерята. doh

# 534
Снощи сервирах салата домати и краставици  с ОЦЕТ вмест с Зехтин щях да убия мъжа ми защото сложих прилично количество.

# 535
То не е за казване .... ама  Whistling
Скоро ще се нанесем в нов апартамент. Сградата е нова и има подземен гараж с подземни гаражи.
Влизам вчера с колата в гаража и се паркирам. Излизам и се оглеждам и нещо ми е странно .... почвам да броя гаражите и се оказва че съм паркирала в грешен гараж  Embarassed ние сме в 1 аз съм влязла в 3 ......
За мое оправдание вратите на всички гаражи са отворени, празни и никъде не пише номер.... качвам се горе и викам на моичкия .... да вземем да боядисаме нашия гараж в някакъв ярък цвят ли ..... и като му казах .... ме скъса от бъзик ......  newsm78

# 536
Снощи сервирах салата домати и краставици  с ОЦЕТ вмест с Зехтин щях да убия мъжа ми защото сложих прилично количество.

В моите очи това не е изтрещяване, аз на всяка салата ръгам и оцет, и зехтин.  hahaha

# 537
  • София
аз редовно тръгвам с детето босо, но тя вече си знае и ме подсеща.
Слагам по 2 пъти сол на салатата, но след това я мия Simple Smile
Забравям за къде съм тръгнала, а работата ми е свързана с голяма концентрация и там съм ОК, но явно вкъщи се отпускам и съм като муха без глава. Joy

# 538
От тази сутрин...
Малката ми дъщеря е първокласничка.Сутрин ѝ помагам да се приготви и съответно я изпращам до спирката на училищния автобус.
Е тази сутрин бях тръгнала по пижама!  ooooh!
Тя пижамката ми е много готина-с мишлета,но все пак... Mr. Green
Добре,че се усетих още на входа! Crazy

# 539
  • Mars Hotel
Ха, смешно ви е как мога да объркам ЕГН с телефон?
Много просто, на малката ЕГН-то започва с 08. Е, колко му е да се отплесна и да си изпея номера? Laughing

Веднъж спорих разгорещено със секретарката в яслата, която твърдеше, че съм объркала ЕГН-то в бланката и че не може да съществува такова, каквото съм попълнила. А аз като се засегнах на чест, че не помня ЕГН-то на дъщеря си и като я насметох...  ooooh! Толкова й се извинявах после, сега всеки път като я видя, умирам от срам.

Общи условия

Активация на акаунт