Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 2

• 83 011
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
 hahaha То хубаво почва с 08, ама нали не продължава с 88, бре! Горката женица.

# 541
  • Mars Hotel
Е, не, ама е 084.
Едно време, ако си спомняш, така започваха номерата на мобифоните.  Grinning

# 542
  • Варна
Мобифоните бяха 048...

# 543
Не си и като гледам, по-добре, че не си.  Laughing

# 544
  • Mars Hotel

Ами, значи съм си в точната тема.  Embarassed

# 545
Много готина темичка!
Нещо и от мен! Миналата вечер малката се събужда през нощта - гладна и реве от глад. Аз, естествено недоспала, ставам, приготвям й млякото, и й давам да яде. Абе, нещо не ще! Пие, прави физиономии на отврат, и плюе биберона. Аз, упорита, тикам бибата в устата, не ще. Бясна, викам си отиде ми съня, ще трябва да я приспивам, и вдигам все пак шишето към нощната лампа да видя колко е изпила. Гледам аз изпила 30мл, ама туй мляко нещо много прозрачно бе. И се светвам, че с недоспалия си мозък съм сложила вода, стоплила съм я, и съм и дала да пие само вода, демек съм забравила да добавя АМ Embarassed. А пък ние недолюбваме в момента водата. Та ето колко е била гладна - да изпие 30мл. вода. Боже,  ooooh!, направих и истинско АМ, дадох й да пие, такава блажена физиономия направи.

# 546
  • Талант на 2012,2013 г.
Горкото дете. То гладно, а ти го наливаш ли наливаш... hahaha Joy Joy

# 547
  • в кукувиче гнездо
Когато се роди синът ми в началото никога не можех да се сетя как се казва, когато ме питаха я лекарите, я в нои или каквито и да било институции. Първия път в болницата на въпроса как се казва детето аз гордо заявих трите имена на племенника ми, ама като видх изумения погед на мъжа ми почнах да пелтеча, казах неговите три имена /на мъжа ми/, после първото име на племенника ми и фамилията на мъжа ми, докато накрая само уморена от мислене казах - ъъъъъъъъъъъ... Тотално изтрещяла, мъжът ми ме гледа като луда и казва имената на детето.. И това ми се случваше доста дълго, като ме попитат за името да мисля няколко секунди. Хората доста ми се чудеха..

# 548
Аз рядко изтрещявам , да не кажа никога , ама онзи ден много притесних мъжа ми ...  Laughing Прибрала съм се и почвам да готвя ...бързам естествено . Съответно обсъждам един важен договор на английски . Обаче имам дълга коса и мъжа ми не вижда , че съм с блутуут на ухото , а вижда една жена размахваща дървена лъжица и говореща си сама ... на английски ... Но както и да е . Дойде до мен и започна да ме оглежда като болна , а аз вече свършила разговора започнах да му се карам защо ме гледа като идиот ... на английски  Embarassed
И половин час не вдянах защо се превива от смях . Трябваше да ми разкаже ...
Не че е смешно , ама е яко изтрещяване ...

# 549
  • Шумен
Като споменахте за забравяне на име. След операцията (секцио) който минеше ме питаше как се казват бебетата и аз почвам да се чудя  newsm78 "Ами първата нещо с М беше и ми харесваше ама как точно, а другата е Валерия"   Mr. Green Трудно запомних името Михаела  hahaha на Вали си го помних тя е кръстена на баща ми Simple Smile

# 550
Като ви слушам ми става някак по-леко, че понякога наричам детето с името на котарака.  Mr. Green

# 551
Като казахте имена, много дълго даже и сега наричам щерката с името на сестра ми (12години по малка) и се чудя защо мъжа ми се смее като се изивкам Дилянаа

# 552
Сега се сетих нещо, дано не съм толкова изкуфяла, че да съм го писала и преди.
Местим се в нов апартамент, и на следващият ден ще пътувам в чужбина, ставам рано сутринта, бърз душ, оправям се, звъня на такси, питат ме за адреса и в този момент загрявам, че не си знам адреса. Казвам на жената, момент и започвам да ровя в шкафа за нотариалния акт...о боже няма го! Започвам да се обяснявам как съм се нанесла преди ден, не си знам адреса, и как точно да дойде таксито до нас. Операторката ми спори, че не можело по описание, трябвало точен адрес, аз я моля да почака и тръгвам да излизам за да видя номера, е да ама го няма написан на сградата. Вече полудях, да не говорим, че закъснявам. Шофьорът обаче взел че се ориентирал и ми казаха че идва. Отдъхна си. Качвам се в колата и чувам как хората си коментират моят случай, директно ми се подграваха. Едната реплика беше "да не е руса девойката", а шофьорът срам не срам "ами русичка е "  Twisted Evil

# 553
По темата за имената-аз редовно бъркам имената на племенниците.Лошото е,че след като прекарам повече време с някой от тях и започвам да бъркам името на сина ми,та веднъж го му се карам и минавам през имената на всички племенници,докато стигна до неговото Тони,Стеф,Мишо....Ъъъъ Боби... LaughingДаже веднъж в отчетната бях написала името на племенника ми вместо на сина ми...Ама се усетих на време,май никой не разбра.

# 554
Днес естествено мозъкът ми другаде е бил, тръгвам си от магазина с торбите и се сещам на средата на пътя и се чудя защо протмонето ми е при покупките.  Къде е било преди това, не помня да ми е било из ръцете? И се запитах защо е там, че аз чанта, нещо друго нямах ли? На бегом се върнах до магазина и си отключих клетката за багажа, в която ме чакаха чантата ми и якето. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт