Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от препоръчаните филми във форума?
Какво е мнението на форума за филма "Черният лебед"?
Какви са някои отзиви за филма "Седем години в Тибет" и има ли препоръки за подобни филми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от препоръчаните филми във форума?
-
Какво е мнението на форума за филма "Черният лебед"?
Филмът "Черният лебед" получава смесени отзиви, като някои потребители го описват като страхотен, уникален и великолепен, докато други смятат, че е мрачен и може да бъде труден за гледане. Някои хора са разочаровани от неточното резюме и свръх естествения елемент, но други го смятат за брилянтен филм.
-
Какви са някои отзиви за филма "Седем години в Тибет" и има ли препоръки за подобни филми?
-
Какво е мнението на форума за филма "Лунна" (Moongate)?
-
Какви са мненията за филмите "Easy A" и "The Town"?
А Raoul Bova
Свалих и другия и след малко го почвам

Не го приемам като провал в никакъв случай. Напротив - той дава наистина всичко от себе си. Но просто толкова си може момчето. Вчера обаче започнах да си представям как разни хора биха изиграли същата тази роля, абстрахирайки се от визията им и концетрирайки се само в моженето им. Да речем един млад Джак Никълсън - от времето на "Полет над кукувиче гнездо". Просто един пример, имаше още доста актьори, които ми се вързаха точно с тази роля, макар визията им да крещи, че не са за нея. Замислих се и за още нещо - защо Франко, въпреки чудесната си игра и перфектен типаж не ми пасва на ролята. Ако трябва да се разгледа играта му от театрална гледна точка, то театралните критици със сигурност биха му дали отлична оценка за пълно сливане с ролята в духа на Станиславски. А на мен сякаш ми се искаше да има и дистанциране ала Брехт. На места, там, където полудяването бе на ръба, се усещаше как киното става магия. Сякаш той се изправяше на пръсти и опитваше да докосне с ръка тъй желания буркан сладко, поставен на най-горния рафт на килера. Тогава му се получаваше. Но после пак потъваше в старателно изгладения и технически излъскан актьорлък. Който обаче лишаваше образа от онзи сладък цвят на лудостта.