Pampers-игри, продукти, цени, промоции - 2

• 29 597
  • 759
  •   1
Отговори
хайде мамчета, пишете  Hug

# 1
# 2
Благодарности за новата тема   bouquet

Ето да се оплача пак:  изпратих си картата и мечетата преди повече от месец - още преди Коледа - и засега нищо. Нито съм получила играчка, нито обаждане от тях да потвърдят. Отгоре на всичкото не мога да се свържа с тях по телефона - той не отговаря.  newsm78 newsm78 newsm78

# 3
И аз преди малко звънях на телефона посочен в брошурата на играта, за да се уверя дали са получили писмото с мечетата,но не можах да се свържа "телефона не може да бъде избран поради технически причини" Confused

# 4
  • София
Аз се свързах веднага като звъннах по телефона, но това беше преди десетина дни. Явно сега има някакъв технически проблем. Пробвайте утре или по-късно.

# 5
  • Добрич
 Аз си получих играчката в четвъртък. Предния ден звънях по телефона.  Казаха, че всичко е наред с картата и че до 10 дни играчката ще бъде при мен.

# 6
  • София
А някой да е получавал охлюва? Или поне да го е виждал и да каже дали е подходящ за дете на 2,5?
Изглежда ми като за по-малки деца.

# 7
# 8
И мен ме интересува охлювът, понеже имаме останалите. Някой, ако го има да сподели мнение:)

# 9
  • до Пловдив
а относно този охлюв някои получил ли го е и как става къде трябва да отбележеш че искаш него

# 10
А от другата игра някой получил ли си е кучето или албумчето?

# 11
  • В.Търново
а относно този охлюв някои получил ли го е и как става къде трябва да отбележеш че искаш него
Трябва да се отбележи вътре в самото писмо,може би като се напише на една бележка.Така ми обясниха на мен преди време по телефона.

Някой писа,че не се е свързал по телефона и че не са му се обадили.Само че не им е в задължението те да ни търсят.Трябва сами да се информираме.Тези дни и аз ще им звъня да си проверя писмото дали е пристигнало.

# 12
хубава нова темичка сте си спретнали
хайде сега малко инфо!  Peace

СТАРАТА ТЕМА Pampers-игри, продукти, цени, промоции -   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=480886.750

Официални правила на промоционалната кампания „С Pampers® бебчо опознава света, играейки” -  http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_loyalty_reg.asp 

тел. за информация: 02/ 943 01 01, обаждането на който се таксува по нормална тарифа на доставчика от понеделник до петък, между 09:00 – 18:00 ч.

Кампанията протича от 1 ноември 2010 г. до 30 април 2011 г. и приключва, когато наличните количества от участващите продукти под формата на награди се изчерпят. Организаторът си запазва правото да удължи или съкрати продължителността на Кампанията при условие, че оповести промяната предварително на www.pgbalkans.com.

списъка със специализирани бебешки магазини, одобрени за участие в кампанията -  http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_loyalty_list.asp 

ПРОДУКТИ, КОИТО УЧАСТВАТ В КАМПАНИЯТА

Всички пелени и кърпички Pampers участват в промоцията:
Всички видове пелени Pampers: New Baby, Active Baby, Active Pants;
Всички видове кърпички Pampers;
Всички видове пелени Pampers Premium Care;

Участващите продукти могат да бъдат закупени в периода 1-ви ноември 2010 г. – 30-ти април 2011 г. само от магазините за бебешки стоки, участващи в програмата на Pampers, които са получили печата на Pampers със серийни номера от 0001 до 1000.

Една картинка (мече) от кърпичките Pampers е равна на 1 точка, една картинка (мече) от пелените Pampers е равна на 3 точки, а 1 лого „максимална сухота” или изображение на памуково цвете от пакетите „Pampers Premium Care” е равно на 6 точки. Трябва да изрежете само по 1 картинка на опаковка.

страница на памперс във ФБ - Светът на мама - http://www.facebook.com/pampers.vaksina

извинете за дългия пост, но в него са отговорите на 98% от задаваните въпроси в предната тема  Peace

# 13
  • София
Мами ,получили уолкара ,може ли да пуснете линк ,кой по-точно е  Blush !

# 14

Общи условия

Активация на акаунт