Pampers-игри, продукти, цени, промоции - 2

• 29 597
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Сега да не се окаже охлюва по-интересен  Grinning .

# 31
ново 20

току що се обадих да питам дали е пристигнало писмото за охлюва и ми казаха, че е там, но най-вероятно ще получа жираф понеже охлювите били като резерва ако свършат жирафите. нали уж са се обаждали да питат кой какво иска ако не е отбелязано в писмото. аз съм писала и накрая....

обясних им, че имам жираф от каката и предпочитам охлюв и отговора беше "дано ви изпълнят желанието" това за мен не е никаква гаранция Sad

# 32
  • София
Аз вечра пуснах картата препоръчано!
Обаче не отбелаязах никъде какво искам .... нали има 60 печата 60 точки  Thinking за какво ще ми звънят?

# 33
Аз вечра пуснах картата препоръчано!
Обаче не отбелаязах никъде какво искам .... нали има 60 печата 60 точки  Thinking за какво ще ми звънят?

проходилката е 1 играчките с 36 точки са 2 : жираф и охлюв

# 34
  • София
да бе  Laughing

# 35
Някой може ли да ми каже какво ви пише на картинките с мечета от сините пакети? Аз гледам, че на едната картинка ми пише 24 под мечето, а на другата 62. newsm78 Да не би едната да ми е от старите пакети и да не ми я признаят? Thinking

# 36
  • София
24 i 62 са броя памперси в пакета. Ако си купувала от малките пакети, от там може да е този 24.
Иначе старите мечета бяха по 2 на jumbo пакет. Ако пакетът е със 70 памперса горе при дръжката имаше 2 мечета и под тях пишеше по 35.
Моите са 4 номер. При тях на големите пакети пише 70, на малките 20. Но нали казаха че са пуснали и кашони с по три пакета вътре. Явно там ще са с 33 под мечето.

Кажи кой номер пише под пакета с 24, за да ти каже някой, който е купувал малък пакет дали сега се продават такива.

# 37
Аз си получих играчките. Залепих с тиксо мечета и памуци в кръгче от малките премиум кеър.
Питах по телефона какво може - може всички символи, но за по-сигурно сложих само от един вид.
Сега имам още много, но нито карта имам нито пък има кой да ми сложи печати без покупка в случай, че си намеря карта.

Zorni4ka пробвай в Ам-ам. На мен там ми дадоха карта и там ще ходя за печати.

# 38
Момичета,важат ли мечетата от минали години,имам събрани страшно много ,но не разбрах важат ли?

# 39
  • София
Не!
Важат само тези от кърпичките ,а другите с котио са по две мечета  на снимка не стават!

# 40
Някой може ли да ми каже какво ви пише на картинките с мечета от сините пакети? Аз гледам, че на едната картинка ми пише 24 под мечето, а на другата 62. newsm78 Да не би едната да ми е от старите пакети и да не ми я признаят? Thinking

Проблемът е, че съм го изрязала и мушнала в плика, но сега не помня от какъв пакет е и дали е от новите. ooooh! Има ли някой друг с мече с номер 24 под него?

# 41
  • Бургас
Да се запиша в темата.
Вчера си изпратих картата и другата седмица мисля да се обадя да проверя дали са я получили.

# 42
  • София
ново 20

току що се обадих да питам дали е пристигнало писмото за охлюва и ми казаха, че е там, но най-вероятно ще получа жираф понеже охлювите били като резерва ако свършат жирафите. нали уж са се обаждали да питат кой какво иска ако не е отбелязано в писмото. аз съм писала и накрая....

обясних им, че имам жираф от каката и предпочитам охлюв и отговора беше "дано ви изпълнят желанието" това за мен не е никаква гаранция Sad

Да и с мен се случи същото. Казаха ми че не пращат охлюви.
Каквото ми пратят това.
То с такъв ентусиазъм започнах да събирам печати. А все проблем след проблем.
Първо ми задържаха картата в магазина. После се разправях всеки път за малките пакети. Първо не искаха да слагат печати, после искаха да слагат за 2 малки пакета, колкото за един голям. После в един магазин докато я забележа ми наплескала печатите върху старите, та един ред ми е с по 2 печата. После проклетете ми свекърва ми изхвърлила в контейнера опаковките от памперси. Аз бях прехвърлила памперсите малките пакети в два големи и още не бях изрязала петната. И го видях това след няколко дни. Та се оказах с печати и без мечки. Пак ги събрах. Сега ми отказаха да го изпратят препоръчано, защото в началото на седмицата в пощите се били разбрали да връщат изпратено препоръчано писмо до пощенска кутия. Освен това го няма и охлюва.
И явно на финала ще се окажа с още един жираф, карта с 48 печата без мечки.

Та вече не ми е интересно. Каквото изпратят, това. Ако е жираф все ще намеря с кой да го разменя за куче. Ако няма с кой ще си купя кучето за 10 лева. А може и да ми изпратят охлюва, кой знае. До април има още много време.

Сега даже ми е смешно за всички глупости. Можех просто да си му купя едно куче.

# 43
# 44
  • София
Валя наистина големи премеждия си имала  ooooh!, разбирам те защо т е писнало. Но това за малките пакети не разбирам защо го правят, каква им е файдата  newsm78. На мен слава Богу не ми се е случвало. Купувам от един единствен магазин и са били много коректни, никога не са ми направили проблем за малките пакети, бият си ми 6 печата и това е.

Общи условия

Активация на акаунт