Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 783
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • в сърцето на един мъж...
Честит рожден ден на Ивко и Станислава! Да растат здрави и щастливи деца!  bouquet
Ние сме отново със спастичен бронхит. Тъкмо оправих баткото, сега малката, за да не ми е скучно Confused

# 181
Честит рожден ден на всички порастнали през последните дни дечица! Да са най-вече здравички, много щастливи и засмени!
Браво на дечицата без пампи Heart Eyes Криско още спинка с пампа, но от лятото денем е без Heart Eyes
Успех на всички мами, които търсят и им предстои да започват работа, както и дечицата да свикнат по-лесно с яслата и да не боледуват Hug
Наде и аз като момичетата мисля, че поканата за кумове е голяма чест, аз бих била поласкана, но е и вярно че това са си разходи, и все пак си мисля че не трябва да отказвате Peace
Бързо оздравяване на болничките ни дечица Hug
Нашата детска стая май е по-момчешка newsm78, ама какво да направя, като само тези тапети ми харесаха- половината са сини /то и не обикаляхме за тях кой знае колко де/. Обаче си стои празна стаята все още, малките са си при нас, и напролет мисля да ги местя вече Crazy
Кристиян още не е на ясла, след 4-те дни през ноември и пневмонията. Но мисля от другата седмица пак да го пусна, дано свикне и да изкара повече дни без да боледува.
Моите мишлета също са с различни режими, което значи че все единия ми е на ръцете. И на двамата май им никнат зъбки и е супер Crazy Криско се тръшка за всичко, ама за всичко, просто се обръща и пада артистично с писък на земята, а Дария спи все по-малко и иска само някой да я носи за да разглежда наоколо Crazy Миналата седмица я водихме на консултация и беше 7кг и 62см. Не знам какво и стана обаче, ама вече втора седмица по цяла нощ ме преследва на спалнята да си цоцка, не яде, просто ме ползва за залъгалка ooooh! Аз и бягам, ама стигам края на леглото и няма накъде вече Crazy Много е миличка иначе, как сладко си вре главичката в мен, обаче много ми се спиииии. Добре че се пооправи времето, поне да излизаме навън Grinning
Снимките на всичките дечица са много хубави, ако успея по-късно ще пусна и аз Heart Eyes

ПС Гея бързо да се оправя и Мила Hug Нямат ли спиране тези болести #Cussing out

# 182
Така, прибрах се и аз най-сетне.Първо бях с малката,после се срещнах с шефовете и накрая с пак с детето и право в къщи.
Да ви се похваля(може и да не съм споделяла,но имах леки притеснения по този въпрос)ще си стоя с малката и ще се гледаме до когато искам.Много съм щастлива,не можех да си представя да не съм с нея по цял ден,както до сега.
Една мини срещичка с Мимето,Мая,Влади и старши:),за половин минута в градинката.Изглеждаха много сладки сем.Алхимикови Heart Eyes
Не съм водила Маги за секрет,още се чудя newsm78.
И да поздравя празнуващите днес,много щастливи мигове и безгрижно детство:)
Всички болни,да оздравяват и да не повтарят:)
Чао за сега Heart Eyes

# 183
  • София
Нелинда, и аз съм винаги ЗА изследванията!!! Честно казано не ми е ясно как се поставят диагнози, особено на деца, без да имаш някакви обективни данни.

Гея, Галл, не знам как ви стигат силите и най-вече нервите... Направо шапка ви свалям! Дано няй-сетне ви оставят на мира болестите!

Ние приехме кумството... Сватбата ще е на 01.05... Доста е близо и се надявам да се справим... Нашата функция ще е основно представителна, но при около 80човека гости и нашата затапеност, доста ни е спечено... За себе си знам - ще пийна едно-две и ще съм ОК, но Илия как ще го преодолее, не знам Simple Smile

Мен 19ти ме устройва като дата за срещата, но няма да оставам за бара после, че в неделя ми е последнияч час по френски  Blush

Деси, намерихме, утре ще подписваме договор. Харесва ни много апартаментчето, на добро място е, наемът е нисък, НО... е на 1ви етаж и е доста ниско. Въобще не ме притеснява да ни оберат. Най-скъпата ни вещ е телевизора и както знаете, вече веднъж пада... Но не ми е ясно и с 5 СОТ-а как ще спим сами двете с малката там когато Илия е нощна... Но ще се справим Simple Smile И други хора живеят на 1ви етаж Simple Smile
В този ред на мисли, Силве, да те питам, Ралица как прие местенето?

Белослава и без това май е в Сатурнова дупка. Вчера и днес рева на влизане в яслата  Shocked Лелите като ги питах казаха, че и през деня е странна. Както се е заиграла изведнъж започва да плаче и не е ясно защо. Дори са мислили че я боли корем, но не...
От "съучениците" й едно момченце и до ден днешен много трудно влиза в яслата - то не е рев, не е чудо "Сашо пачи". Но пък чак сега да й е повлиял, не вярвам... Много ми е странно и дано да й мине...

# 184
Привет мами  Hug

Честит 2-ри Рожден Ден на малките пораснали сладурчета от днешния ден и от изминалите рождени дни за които съм пропуснала да честитя  Hug Hug Hug

На всички пожелавам да бъдат здрави и весели, да носят много обич и щастие на своите родители и да се радват на много прекрасни забавления и успешни постижения !!!

Аз имам повод да ви почерпя днес - за рождения ми ден Party
/макар  в края на деня вече  Crazy/

Днес добавям още една цяла изминала годинка към своята младост и житейска зрялост и започвам следващата нова за мен Simple Smile
Да ви почерпя за мое здраве с приятелски поздрави и нещо сладко и доста апетитно /макар виртуално/ Simple Smile))

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 02:17 от nejno_cvete

# 185
Цветенце, честит рожден ден мила. Пожелавам ти късмет, любов, пари, верни приятели и всичко най-най.

Честит рожден ден и на днешните ни рожденници. Мили дечица бъдете много здрави и обичани от свойте родители.

Гея, и твоята не е лесна. Дано скоро време имаш повод да си отдъхнеш!

Наде, и в групата на Йоан има един Сашко , който плаче като гайда както се казва. А е там от Октомври, но си реве постоянно, на влизане, излизане през деня.
Честито за апартамента, а за етажа не се притеснявай ще свикнете.

# 186
нЕЖНО ЦВЕТЕ,честит рожден ден,бъди здрава,щастлива и много обичана!!!

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА БЕЛКА-ЗЕЛКА,2 ЙОРДАНОВЦИ,ЕМА И КРИСТИАН,бъдете здрави мили деца,палави,красиви и много щасливи

Наде ,ти мен не ме питаш ама аз да си кажа Mr. GreenКОгато взехме 1апартамент на Мая не и се понрави,но като дойдохме тук още на 1 оглед(тогава нямаше и една маса) все едно беше живяла цял живот в него,взе да тича да крещи,иЗобщо не отбеляза че се местим.Заспа си в стаята от раз 1 ден.Дано и при вас така да стане Hugа за партера,като човек живял последните 6 години на 1 етаж,има предимство,че не чакаш асансьор,не изкачваш безброй стълби натоварена като магаре,но ...вечер трябват пердета,не можеш да се разхождаш гол,нямаш гледка...Сега се родих,ходя гола ,пердетата са ми за уют и имам много по-малко прах GrinningА още едно предимство на партера,не тропаш на никой Wink

Вчера много хубаво се разходихме с децата,Любо ми беше на разположение половин ден и беше страхотно.Срещнахме се с Нели и Маги,както тя е писала.Нелка, вие май с мъжа ти за мъжко сте мечтали Mr. GreenСтрашна разбойничка е Маги,чак Мая се стъписа,а не е от кротките,с Едо така се бият и креющят един на друг,а вчера се притесни като някоя кифла Grinning

Мо0ля на който му е минал ден дена да ;пуска снимки....

# 187
  • София
Хайде да започнем деня с тортааа

Да са ни живи и здрави астралните близначета: Ема, Кристиан и 2 х Йоан Simple Smile

Наде, и в групата на Йоан има един Сашко , който плаче като гайда както се казва. А е там от Октомври, но си реве постоянно, на влизане, излизане през деня.
Честито за апартамента, а за етажа не се притеснявай ще свикнете.
Сега като каза... аз имах един съученик - Сашко... На 15 септември в 1ви клас, това дете рева като че ли го водиха на заколение... А всички останали бяхме щастливи...
Я, Сашко-вите мами да кажат, твашите деца плачат ли много или е съвпадение Wink

Мими, мерси за информацията. Simple Smile Аз питах Силвето, но и ти, и Ками може би дори повече неща можете да кажете Simple Smile

# 188
Добро утро мами и дечица!

ЧРД, на днешната банда! Да растете всели, засмини, малки бандитки и бандитчета! Да радвате мама и тате с всякакви постижения Wink

За детската стая идеи: http://www.modecodesign.com/interior/best-kids-room-ideas-by-sergi/
А иначе в гоглето, търся с image   boy bedroom  излизат разни красоти....

Ах, искам да имам вече дом...и да не се местим постоянно...

# 189
Мами, я кажете, колко са ви големи децата?
Дени днес я претеглих - 14,4 кг / 92 см....Нещо с килата....много ли са й? На снимките я видяхте, не е пълничка, ама много тежи..набита явно ще е ...

# 190
П

[/color][/size]

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 11:50 от dessi06

# 191
Деска не мога да не отбележа, че тортата е адски оригинална. А Ивко е чудесен Simple Smile

Наде, благодаря за почерпката. Да ви е жива и здрава малката рожденичка!

# 192
  • София
Честит рожден ден на Ивко и Станислава с малко закъснение! Да са жижи и здрави и много щастливи!

Честит рожден ден и на празнуващите днес и само здраве да ги спохожда!  

Момичета аз в петък приемам магазин и  то направо,няма да ходя да се обучавам.И не искам да ви кажа в аква депресия съм....От понеделник съм на работа и направо незнам (реве ми се), свиквам с мисълта че се връщам на работа и , че ще виждам малко Алекс.
А на всичкото огоре ще се обучавам сама, хайде отивам да чета програми и цели на Глобул  Crazy

Деси, Ивко изглежда много щастлив при срещата с тортата Simple Smile

# 193
Честит празник на днешните рожденици! Много подаръци и грейнали личица им пожелавам!

Цвете,да си жива и здрава!   bouquet

Наде,честито ви нов дом! Кога започва хамалогията с преместването? Ралица,да ти кажа,свикна много бързо.Даже,като пчеличката на Мимето,изобщо май не отбеляза промяната.Явно като са толкова малки им е достатъчно да са само близо до мама и тате... Laughing Боян попита няколко пъти дали ще можем да ходим да си виждаме стария апартамент и това беше. За кумуването-браво,че сте приели.Сигурно е голяма емоция.Ние не сме били кумове досега,а и като гледам,то май няма вече на кого.Илия ще порепетира малко речта,ще се попритеснява предварително,пък там на място и да стане някой гаф още по-добре... Laughing После ще се гледате и ще се забавлявате!
       Деси,много ти е хубав Ивко! А тортата е страхотна,наистина.Явно темата е Маккуин.И като стана дума за коли-честито ти ново возило! Да обиколиш чудни места с него!  Hug

# 194
честит рожден ден на днешната тайфа

Деси,страхотни сте  Heart Eyes

Наде,супер си е на 1 етаж,25 години у нашите +5 у Пешо съм била все на първия.Като малка си мечтаех да живея на високо и да се возя с асансьор-сбъдна ми се на половина само  hahaha,катерим си 80 стълбички с кеф  Whistling.Иначе и Валето свикна лесно тук,но беше преди половин година,добре че се престраши да слиза и да катери стълбите,че си е трудно с покупки +шавливко.

larakroft1 ,напълно те разбирам и аз така се чуствам,макар,че ми остава още 1,2 месеца у дома,докато свикнем с яслата  Hug

Йоли,Дени си е супер,по-височка е ,но не е пълничка.

Ние пък имахме близнаци от 1 клас(момичето по-високо с 2 глави от момчето  Laughing) и баба им ги водеше и прибираше до 7 клас и на екскурзии все с нас беше,супер досадница  Wink,но винаги имаше под ръка игла,конец,резервни дрехи и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт