Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 781
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Привет! Аз пък набързо, докато дребната си гледа филмчето, но няма как .....

Иринче, много съжалявам, мила! Дерзайте и ще се получи, а аз стискам палци да е скоро! А до тогава се радвайте на сладкия немирник Влади!  Hug

Аз съм ЗА детското парти, малко ми се вижда далечко това клубче, но ако се реши да е там, ще се включим, няма къде да идем  Grinning  

Ето и развитието на Плами в снимки:

И, Маринче, и ние можем да се конкурираме по малкото коса  Mr. Green

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 10:13 от Mia66

# 391
Здравейте майчета!

Честит рожден ден на Стилиян, Симона и Сияна! Да сте живи и здрави мили дечица, да расте усмихнати  и  щастливи, много безгрижни, обгърнати от обичта на мама и тате!

Много хубава стана темичката! Ех, тези слънчеви февруарчета!

Мими, и аз съм забелязала тази прилика, предполагам се дължи на ококорените любопитни очички, и многото усмивки Simple Smile
Десика, Йоан на 1ва страница много си прилича с Деничка, няколко пъти се двзверя, и се чудя, кога съм пращала такава снимка ... #Crazy Joy

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 22:47 от AnMary

# 392
Привет и от нас!
Отдавна не съм се мяркала, ама малките много боледуват и почти постоянно съм с двамата, та време много не остава.
Ч.Р.Д на днешните рожденници, както и на всички, които съм пропуснал! Да са живи и здрави, много усмихнати и щастливи деца!
Иначе Краси е станал много палав, пубертета яко го тресе, много тормози брат си - абе пълна лудница! Малчо расте и хубавее Laughing, има вече 6 зъба, опитва се да ходи, ама малко като пияница го раздава Joy
Това е накратко от нас, хубав ден на всички!

# 393
  • София
Честит Рожден Ден на Симона и Сияна - две очарователни малки дами  Heart Eyes
Пожелавам им да растат и хубавеят Simple Smile И да са много здравички!

мама, аз мислех, че още им е рано за страхове от такъв тип... Аз не знам какво е правилно да се направи, но ти копирам част от "Изкуството да бъдеш родител"...
"Преди няколко години една майка, която бях посветил в техниката на обратното действие, ми разказа случка, добре илюстрираща начина на действието й. Майката, която чле¬нуваше в приятелска асоциация на детегледачи, една вечер гледала децата на друга семейна двойка. Родителите сло¬жили Тими да спи и излезли. По едно време Тими изскочил от стаята си уплашен и притеснен й рекъл: „Госпожо Джо¬унс, в стаята ми има вълк!" Майката ми обясни, че преди да усвои въпросната техника, тя би реагирала зле в дадена¬та ситуация, както впрочем повечето родители. Би казала: „Хайде сега, не ставай смешен, Тими, много добре знаеш, че в стаята ти няма вълк." И би обиколила стаята с мом¬ченцето, показвайки му, че вътре няма вълк, което ни най-малко нямаше да намали страха му. Вместо да действа по този на пръв поглед разумен, но неправилен начин, тя под-ходила към въпроса другояче - приложила нашия метод.
Казала му: „Седни до мен и ми разкажи за вълка." И де¬тето споделило колко се бои от вълка. Тя му отговаряла с фрази като: „Наистина те е страх от този вълк!" или „Този стар вълк май много те плаши!" и други подобни. Не се опитвала да го успокоява, нито да го разсейва. Задоволила се да му препраща чувствата, които описвало. Момченцето й казало, че много се бои от този вълк, че го мрази и че ще го хвърли в морето от скалите. Накрая, след около двайсет минути, през които тя само отразявала чувствата му, то се обърнало към нея и й рекло: „Госпожо Джоунс, сега мисля, че мога да отида да спя." Тя го завела в стаята му, завила го и след няколко минути то вече спяло."

Това е част от главата за отразяване на чувствата.
Както казах, не съм опитвала конкретно при страх как е, но при истерии и плач от моето "НЕ", техниката действа  Peace

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 22:12 от carbo

# 394
  • София
Честит рожден ден на днешната група, да сте живи и здрави скъпи мъничета!
на една година
на две

# 395
Ето ни и нас ! 

на един ден   на 1г.    на 2г. 

# 396
Честит празник на милите днешни рожденници, нека бъдат здрави, послушни, умни и разумни!

Резултати от нашата консултация - Дани е качила почти 1 кг., което на фона на 200 гр. преди няколко месеца си е направо СУПЕР! 6880 гр. е, 67 см. Направиха и ПКК, засега няма данни за таласемия като Мишо, което също е СУПЕР!

Мишо е 14 кг., 93 см., сложиха му ре-Превенар, беше мноого обиден, възмутен и втрещен, измъкна си ръката, хвана на сестрата ръката и изкриви иглата, докато му беше в крачето  Shocked И той от 2 седмици е в Зоната на здрача - става все по-лош, прави на пук, като го сложим да спи си изхвърля всичко от лелото  на пода и го полива с вода, пие вода и я плюе по себе си.... Водолейска му работа. Естествено водата за сън му е отнета, но той продължава мълчаливо  (на бейби фон-а нищо не се чува и ние си мислим, че спи) да си изпразва леглото при всяко лягане и да се опитва да прескочи преградата и да си счупи главата. Веднъж вече успя, слава Богу си удари крака (поне така показа). И на фона на неговоренето му доста трудно се издържа понякога.... За първи път през живота си миналата седмица така полудя следобяд, че изобщо не заспа, което ме потресе и се чудя оттук нататък какво още ще се промени?!

Мисля, че му трябва ясла, но нямаме шанс за държавна, а частните са ни далече и скъпи, трябва ни и да  е с транспорт, че нямам кола. А майка ми трябва вече спешно да се оперира крака, но без ясла не мога да се справя с двамата.

Отдавна не бях се разписвала толкова на дълго, моля за извинение за досадния пост и лека вечер на всички!

P.S. Алхимичкова, аватарът ти е номер 1 както винаги Hug

# 397
Отдавна не бях се разписвала толкова на дълго, моля за извинение за досадния пост и лека вечер на всички!

Въобще не си досадна, напротив, точно от такива дълги постове имаме нужда ( а не като моите). Hug
Браво на Дани, и дано Мишо по-скоро се "вразуми", защото знам колко е изнервящо да се тръшка за всичко.

# 398
  • в гората
 Момичета  Hug, благодаря ви за отговорите!Мисля довечера, ако историята се повтори да пробвам със съвета на Карбо  Hug, а ако не даде резултат да налепя фолио (Миме  Hug).
 И Тодор е доста недоволен, ама той през повечето време си е така, та не съм се замисляла дали е в пубертет  newsm78.Когато съм сама с тях се оправям някак (най-вече с игнор  Rolling Eyes), но когато татито си е вкъщи и иска тишина направо полудявам, защото е абсурдно да му я осигуря  Crazy.Вече с нетърпение чакам да се оправи времето, за да го ударя на разходки.

Мечи, хич не си досадна, направо се чудя как издържаш  Thinking, аз вкъщи поне съм само с едно тръшкало (изключвам мъжа ми, че той май е най-голямото мрънкало  Rolling Eyes), а ако и двата дребосъка бяха във фаза направо не си се представям.Поне засега от Борко не мога да се оплача - мрънка само, като му се доспи и след кратко мрънкане обикновено заспива  baby_neutral.

# 399
Честит рожден ден на Сияна и Симона! Да са много здрави, весели и умни дечица и да радват много мама и тати!

Ето и нашата хронология:
На един ден.
  На една година.
На две години.

И Владимир е официално в пуберитета. Тръшка се и пищи за щяло и нещяло  ooooh! .
А иначе от няколко дни отново ме ползва за катерушка. Явно много са му липсвали по-бурните ни игри.

За яслите не се притеснявам особено. Той е много общителен. Чак се плаша понякога. Който не го е повикал, при него не е отишъл. Вечно е нахилен (освен пред фотоапарата ) и готов за игра с всеки, който му свирне.

# 400
Някой има ли идея защо Дарима ме е изтрила от приятелите си във ФБ? И само мен ли? Не помня да сме имали конфронтация newsm78

# 401
  • Пловдив
Някой има ли идея защо Дарима ме е изтрила от приятелите си във ФБ? И само мен ли? Не помня да сме имали конфронтация newsm78

Joy

за конфронтация не се трие-напротив дишаш във врата на врага  smile3508

има други съображение според мен-в някакъв момент всички ни обхаваща параноята,че прекалено много хора имат снимки на децата и инфо за живота ни

# 402
Държа да отбележа как го установих ( не че всеки ден проверявам кои са ми приятелите). Преди седмица тук Надето беше споменала,че Ника е страхотна кукла на снимките от рождения си ден, които е разгледала във ФБ. В момента нямах работа и реших да ги погледна , и така...Просто ми стана странно.

Да се похваля - от днес сме без памперс и нямаме никакви аварии (дори и когато спи), въпреки че пишка много (над 10-12 пъти). Сега обаче друго ме притеснява - как се процедира като отидеш на гости? В четвъртък сме на рд и не си представям да нося гърнето Joy, ама и да пишка в чужда тоалетна (тя и на нашата не иска,само в гърнето) newsm78 Как процедират махналите памперса? Да не вземе с това парти да прецакам работата newsm78

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 22:38 от dorabella

# 403
  • София
Марина, не се впрягай - мен някой, ако ме изтрие - прав му път  bowuu

А със Силвето какво стана? Някой да има новини?

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 22:12 от carbo

# 404
Голяма съм заспа - чух се днес със Силвето - всичко е наред, но за няколко дни е без компютър и затова не се включва.
Наде, аз съм за СПА уикенда, другите ми се струват много скучни.
А за игрите - направо ме разби Laughingвъобще не бих се сетила за нито една от тях. В този ред всичките ми звучат интересни. А за подаръците - не разбрах само ролята на точилката (на фона на бельото и джунджурийката), но пък е ясно,че не може само секси подаръци Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт