Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 785
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
Марина, напълно нормално е Рали да мърда в класирането и в двете посоки. До края на Април всеки има право да размества реда на желанията си както иска. И ако някое дете има повече точки от вас и съответно посочи като първо желания градината, която ти си избрала , съответно то ще мине с номер пред вас.
Такъв  е принципа. Затова много от родителите правят някакви системи, схеми, пресмятат, местят, преподреждат желания.
И двете деца пред нас са с толкова точки, колкото Рали.Затова се чудя как са преди нея?

# 376
Марина, отговорих ти на лични!

# 377
Една идейка:
СНИМКИ НА МАЛЧОВЦИТЕ НА 1 ГОДИНКА И СЕГА НА 2.Поне да живне малко темата  Peace.Ние сме почти последни  Whistling

# 378
Ирисче,съжалявам за загубата и дано скоро се похвалиш с нова радост!
Честито на всички сладки рожденици!Пожелавам им много игри,забавления и да радват родителите си с нови постижения и много усмивки!
При нас новото е,че от днес моя малък младеж е  ученик и за престоя си от час и половина не е спрял да плаче изобщо.Аз очаквах,че ще има много рев,но пък изобщо да не спре.Целия беше червен от рев и като ме видя и прегърна замлъкна.
Искам да питам дали е имало и такива случаи при дечицата,които вече ходят на ясла.За момента съм се настроила,че ще свикне и трябва време и няма да се отказваме колкото и да плаче,но колко може да е този рев и дали няма да е проблем за самото дете?

# 379
Раде, не съм се включвала миналата година в подобна идейка и тамън мислех да направя нещо подобно и ти даде предложението ....

Кони, Михел не е плакал така, горкичкото ти детенце, явно много страда, дано скоро посвикне ...

Редактирах се и махнах снимките, както винаги

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 11:50 от biserche

# 380
konikonkoni,знам за такива случаи като твоя.Даже си мисля,че и наш Наско ще е така,но ... ще трябва да изтърпим всичко.А иначе познавм едни близначета,при които единия не е млъкнал от рев цели два часа.Даже и майка му като го е взела е продължил да реве и накрая е заспал от изтощение.Милата му майчица се беше пищисала.Чудеше се какво да го прави..А на Боян братовчедка му,тоест нейното дете дори е повръщало от рев и е бил като обезумял щом са го оставили първия ден в яслата.После в продължение на още 3-4 месеца редовно си повръщал всеки ден..от зор ли,от инат ли..и те не знаят,но доста време е минало докато свикне детето..Та случаи всякакви има.Просто се настрой,че ще трябва да минете и през този не много приятен период..Аз умирам от притеснение,ама наистина адски се притеснявам,защото Наско има ужасен страх от нови хора и започва да трепери и да се дере от рев..И аз незнам как ще е при нас и донякъде се успокоявам с това,че докато все още не ходим на ясла,а само взимаме храната от там,те ще свикнат най-малкото с обстановката и лелките.Днес дори имаше прогрес у Наско.Влезе в помещението,където стоят гардеробчетата,малко плахо,разбира се,но като го знам какъв е..това си е направо учудващ прогрес..

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 08:46 от foxy81

# 381
Ири, много съжалявам за загубата ви и ви съчувствам! Най-искрено ви желая в скоро време да изживеете отново радостта от спокойна и лека бременност и едно прекрасно бебе  Hug

Бисерче, не се стърпях - това локомотивче купих съвсем случайно (без да знам какво точно "прави") малко преди Коледа. И до ден днешен това е най-предпочитаната ирачка от Мишо, възхитен е от него. И същата костенурка имаме, май трябва да си споделяме идеи за играчки, очевидно и нашите и на децата ни вкусове си приличат  Laughing

Да, срещата беше много приятна както винаги, но предлаам от следващия път да слагаме снимкитте на тези, които НЕ са дошли, за да се срамуват, защото на някои вече взе да им става навик да отсъстват и ще трябва да има порицание  hahaha

Моята дъщеря днес от 6 сутринта реве и мрънка постоянно, изнервила ме е жестоко, продължава да се буди на пресекулки, дано нощта е по-лека.... Може би някой зъб ще излезе... надявам се да е това. Утре сме на консултация и с двамата, ще се отчета ако успея.

Лека нощ!

P.S. Мишленцето на 1 годинка

И на цели 2:

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 23:54 от Mecholana

# 382
  • в гората
 Здравейте момичета!Много са пораснали всички за две години  Heart Eyes.
 Да си споделя и аз проблема Tired.Днес следобед много трудно приспах Тодор , един час ми отне.Но вечерта беше още по-тежко - въртя се два часа и реши, че ще става  ooooh!.Разходихме се до хола изпи едно мляко и пак се запътихме към спалнята, и като се запъна това дете на вратата - не иска да влиза страх го било, стои като вцепенен и не иска да помръдне.Убедих го да влезе накрая и, като си легнахме пак същата история стиска очи не иска да помръдне вкопчил се в мен и си личи, че направо е ужасен.В крайна сметка ми обясни, че го е страх от гаргата, която се била скрила в дупката на тавана. Тавана на спалнята е дървен и скосен, и по дървото има едни кръгчета (чепове) черни, които според него били дупки.Е какво ли не правихме - пипахме петната, разглеждахме ги уж разбра, че не е страшно, но като си легне пак се вцепенява, чак едвам ми отговаря и не смее да си отвори очите.Та сега мисля да ударя една четка на скапания таван и да се приключи, но каква боя да използвам при положение, че и тримата спим там (аз , Тодор и Борис) и не трябва да мирише  newsm78.

Честито на малките рожденици от последните дни и днес!!!Да са живи и здрави и много щастливи

# 383
Днес е наш ред да почерпим;)
Пожелавам си най-вече да ми е здраво слънцето Simple Smile

Честит рожден ден и на астралната ни близначка Сияна. Ками да ви е жива и здрава и много радости да ви носи!!!

# 384
Честит рожден ден на Симона, Сияна и Стилиян! Бъдете здрави и усмихнати деца!

По темата за снимките:
на една!
на две!

Има лек прогрес с косата, но все още си остава с най-малкото коса Embarassed

# 385
Добро утро!!!!!!
Честит рожден ден на днешните сладури!Да са много здравички,послушни и весели!!!Наздраве на родителите.
Ето ни и нас на годинка:
И на две:
И аз да си кажа без бой,Маги от три дни не се издържа.Само реве,не иска да спи след обед,тръшка се за всчко нещо и не я издържам вече.Много лоша е станала и не мога да разбера защо.Като си е наумила,че иска да носи едни обувки с ток(мъничък,почти го няма) и само с тях трябва да е.Не признава нищо. Crazy
Маринка на втората снимка има страхотен гоблен.Много ми харесва.
Чао за сега и хубав ден. Heart Eyes

# 386
Нели, а картината на първата е собственоръчно рисувана (по Венера на Ботичели) за първия рожден ден! Сега чака да я закача някъде, но още не съм го измислила къде.

# 387
Преди 2 год. на тази дата в една неделна сутрин рано,  рано...в 2:40ч. се роди едно малко момиченце Simple Smile

Честит рожден ден, Сияна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Почерпете се виртуално за нейно здраве Laughing

на Симона и Стилиян!

# 388
Виде,защо не ги облепиш с фолио гредите,не ги съсипвай с боя.Тошето ще порастне и ще спре да го е страх от гаргата,милия Hug

# 389
Честит рожден ден на Симона, Сияна и Стилиян! Да са живи и здрави, обичани, малко пакостливи и диви, много игриви и още по-щастливи!!!
Честито и на родителите!!! За мамите   bouquet за геройството и наздраве!!!  Hug

Нелинда, явно започва да се опитва да проявява характер и собствено мнение, това ни чака всички, зареди се с търпение ...

m@m@, трябва да убедиш Тошко, че няма нищо страшно в това на тавана, може през деня да му го покажеш пак отблизо, може да му сложиш един латекс или друго, а после да залепиш там от фосфоресциращите звездички - може да свърши работа и да спре да се плаши детето и да започне да си заспива спокойно ... хайде кажи после как е положението.

Марина, Рали е невероятна госпожица, не се притеснявай за косата, като знам твоята Wink, всичко ще си дойде по местата, въпрос на време.

Мечи, нямам против да обменим опит за следващия повод за играчки на адашите  Laughing Чакаме да ви избие зъбчето и Дани да се кротне и да се отчетеш за мерките и теглилките от доки. На теб ти желая железни нерви и олимпийско спокойствие, още дълго ще ти трябват!!! Ако имаш нужда да "изпуснеш парата", дрънни ми - добър слушател съм  Hug

Чудесни са снимките, тортите, щастието в очите на децата ... как минава времето...

Общи условия

Активация на акаунт