Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 791
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Виртуална почерпка за пораснолото ми момиченце Таня.Вчера празнувахме с родата.Много добре си изкарахме.Днес още реанимираме  Wink

ирисче
,прегръщам те Hug

# 361
Добро утро!!!

на Таня, Никол, Теодор и Димитър днес!!! newsm59  

Вчера при нас в Сливен цял ден валя дъжд, но все пак направихме една разходка до Жеравна. Там снежец валя, мн духа, но беше мн хубаво! Heart Eyes Хапнахме, пийнахме и се прибрахме Mr. Green
Ири, съжалявам за загубата Ви  Hug
Ето малко снимки, др във фейса Flutter

Хубава неделя на всички! Grinning

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 10:38 от ♥ Камелия ♥

# 362
Благодаря ви момичета!
Вече съм много по-добре. За разлика от първия път сега си имам мощен антидепресант на две годинки, който постоянно ме кара да се усмихвам на някоя лудория.
Освен това си имах някакво предчуствие, че така ще стане заради някои съвпадения с първия мисед  Sad .

Честито порастване на всички дечица, които съм пропуснала тези дни! Да са много здрави и весели и да радват мама и тати!

# 363
  • София
Честит рожден ден, на днешните и вчерашните рожденици! Да са  живи, здрави  винаги усмихнати и много щастливи дечица!

Миленка, радвам се че малката е по-добре, пази се и ти. Hug
Ками, макар и на патерици  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Ирисче, съжелявам.

# 364
  • София
Честит Рожден Ден на всички малчовци от вчера и днес и на мамите-февруарки Simple Smile
Здраве и усмивки ви пожелавам   bouquet

ИриHug Годината е пред теб! Ще стане  Praynig

# 365
Здравейте муцки   bouquet

Честит рожден ден на днешните рожденници   bouquet

И една скромна почерпка за рожденния ден на моя любим  txtloves Днес става на 30 годинки  Heart Eyes

Ири  Hug Щом като го искате отново ще дойде  Peace

Мимето беше обещала снимки , ама нещо не ги виждам  Whistling

# 366
  • Пловдив
ето снимки

и една снимка от миналия РД  Joy

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 22:10 от Elfita

# 367
Ейййй,големи клюкарки в тая тема gydiпускам ги Hug
кралицата на бала дето най-накрая дойде на среща Heart Eyes
две Десита и едно Мечи

Taka,срещата беше хубава както винаги.

Дайте сега да мислим за детската,това което Надето предложи на мен ми допада!Остава да съгласуваме дата...ако може да е след 28 Rolling Eyes,че не ми се празнува все още не миналия рожден ден на Мая.

# 368
Много хубави снимки, на много слънчеви момичета! Завиждам ви за срещата.

Елфи, Таня е много елегантна рожденичка, въпреки злощастните обстоятелства. Браво! Много сте хубави и личи, че сте си изкарали весело.

Ири, съжалявам много за загубата! Дано да станат нещата скоро, както си трябва.  fingerscrossed

Искам да благодаря на всички, които не са ни забравили и поздравиха порастналото ми съкровище преди два дни. Ние си отпразнувахме много хубаво и то два пъти. В петък на връх рождения ден с дечица и днес с родата.

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 19:02 от 4erveno6iika

# 369
Здравейте и от мен!
Честити рождени дни на всички дечица,които пораснаха с още една годинка през последните дни!!

Съжалявам,че не успях да честитя навреме,но честно казано напоследък хич не ми се стои на компютъра (да не повярва човек).Нещо взеха много да ме болят очите и да ме боли главата,затова реших да си дам малка почивка от компютъра..

Не съм чела последните страници,но гледам,че активността така или иначе не е особено висока.Надявам се всичко при вас да е наред. А на Ирисчето искам да кажа,че страшно съжалявам за загубата,но искрено се надявам да не изгуби надеждата си!Пожелавам ти го от сърце,Ири!!!

Ние все още не сме на ясла.Тоест водим се,но не ходим,защото в групата на децата има варицела.Тъкмо щяхме да ги пускаме днес и отново се появи заразено дете,та сега карантината продължава.Вече се бях настроила и малко взех да се изнервям,защото и без това ми беше напрегнато как ще свикнат децата и сега ще трябва да чакаме още двайсетина дни.Предложиха ни да ги преместят в друга група,но на нас не ни се иска,защото тази ни харесва.Ходя да взимам всеки ден храната на малките от там и два пъти влязох с тях при останалите деца.Харесват ми и лелите и децата,така че хич не ми се иска да ги местим...

Днес моя Боби има рожден ден,а вчера любимата ми братовчедка роди един мъничък Алекс (2700гр.) след страшно трудно раждане.Сега всичко е наред и съм адски щастлива!!!
Ето скромна почерпка и за двата повода...

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 09:13 от foxy81

# 370
Здравейте момичета,
Честито на всички малки и големи рожденници от последните дни!!! Да сте живи и здрави, да имате късмет и много любов!!!
Фокси, хубаво е е когато всичко завършва добре - честито дребосъче във фамилията и да ти е жив и здрав любимия!!!
Ири мила,  Hug, надявам се скоро отново да видиш 2 чертички и всичко до края да е наред!!!
Срещата наистина беше чудесна ...радвам се че успях да дойда и да ви видя. Миме, явно късно си извадила апарата или аз рано съм си тръгнала, че уж съм там, но ме няма  Joy
За детската среща - ЗА, където кажете, само да е събота или неделя, сутрешно, и да сме здрави, че да дойдем.

Пак чудесни рожденници и торти, еййййййййй, цунки по муцунки за всички малки шушунки!!!
Ама и мамите са ууубави, та готини, бреййй!!!
То е такова щастие този месец ...

# 371
Ирисче, съжалявам за миседа. Но ти пожелавам, скоро пак да видиш двете чертички и този път всичко да мине добре  Hug

Много сладки рожденници сте показали. Толкова са пораснали всички дечица и вече си приличат на деца, а не на бебета.

Искам да поздравя и всички, които са празнували през изминалите дни. Да са живи и здрави и много ама много щастливи.

Честито и на днешните рожденици. С пожелания за прекрасно и безгрижно детство.

Срещата както казаха момичета беше много хубава, дано скоро има друга Simple Smile

# 372
Привет, привет, голяма активност днес Mr. Green Не че имам какво да пиша, но да побутна темата.

Аз май съм изпуснала офертата на Надето? За кой клуб става въпрос?

Ралица от събота само веднъж се е напишкала в памперса (даже и през нощта спря) и май е време да й сложа гащи, ама все си мисля,че в момента, в който ги сложа, ще започне нарочно да се напишква.

По темата с кандидатстването за ясла, Рали са я преместили с две места надолу. Незнам колко е нормално и дали ако всеки път я местят, до септември ще я вземат newsm78 Майка ми казва,че трябва да отида да си говоря с директорката, ама аз хич не си представям как се разправям (никак не ми е в стила).

# 373
Дорабела,пробвай я по гащички,може и да не се напикава.
Ние от вчера сме със слипове с Мики Маус и не се е иззпуснал нито веднъж,казахме му,че не трябва да го мокри и да си казва и за сега са сухи,само като спи му слагаме памперс.Не вярвах,че ще е толкова лесно(за сега),можеше и по-рано да опитаме.

Ели,звънях ти вечера за да честитя РД на рожденичката.Много сте сладки на снимките ,както и всички пораснали сладурчета.
Нашия РД ще празнуваме чак на 5.03.

Щях да пиша и още но отивам на фитнес-мъкнене на дърва до 5 етаж  Whistling

# 374
Марина, напълно нормално е Рали да мърда в класирането и в двете посоки. До края на Април всеки има право да размества реда на желанията си както иска. И ако някое дете има повече точки от вас и съответно посочи като първо желания градината, която ти си избрала , съответно то ще мине с номер пред вас.
Такъв  е принципа. Затова много от родителите правят някакви системи, схеми, пресмятат, местят, преподреждат желания.

Общи условия

Активация на акаунт