Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 797
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
Момичета и аз мисля довечера да намина , но ще е след 8! Ще гледам все пак да хвана работното време на заведението Wink

# 346
Благодаря ви,момичета,че ни мислите  Hug Hug Hug Hug На контролният преглед казаха,че Белослава е по-добре,то и видимо е така,но ми прави впечатление,че сега се разкашля повече и имам чувството,че е от флавамекса.Ние си изпуснахме часа за ФМ така,че младежа не сме го виждали вече повече от месец.Надявам се да е добре детето,защото от вчера и аз се разболявам.Кашлям като магаре,а сега и температура вдигнах.

Снимките на рожденниците са прекрасни - имаме невероятно чаровни дами и господа  Simple Smile

# 347
  • София
Честито на рождениците ни от вчера и днес! Пожелавам им много усмивки и весели игри!
Снимките са страхотни! Пускайте още! Аз ги качвам във ФБ, че ми е по-лесно, но навсякъде ги гледам с кеф.
Аз нещо съвсем съм се отнесла, сигурно е от недоспиване. Четох ви и забравих какво щях да ви пиша...
naiema, радвам се, че малката е по-добре и мн. се надявам да ти минава бързо! Ти можеш да пиеш парацетамолосъдържащи лекарства ако Т ти е висока, но дано не се налага!
Софийските мацки - да разказвате после колко добре сте си изкарали. Аз естествено не можах да се класирам. Едвам убедих Евгени да се занимава с 2-та за да влезна да се изкъпя...

# 348
  • в гората
 Нашият рожден ден мина и замина, не сме празнували.Тортата се наложи да я направя с подръчни материали, защото вчера не се класирах да изляза да напазарувам  Embarassed.За капак днес ни сменяха алармата вкъщи и техника, като дойде в 10ч. (ние мислехме, че за 1-2ч. ще приключи) и си тръгна в 17ч. Tired.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 17:52 от m@m@

# 349

Честит рожден ден на моите астрални близначета Моника, Божидар, Дими и Самуил!!!! Бъдете живи, здрави и мн радвайте родителите си !!! Весело изкарване и мн подаръчета днес Wink! newsm59     party023 newsm18 Tada

Почерпете се  от тематичната ми торта, мое производство   Mr. Green

Снощи подписахме най- накрая договора за наем и съм мн щастлива. За малко да го изтървем хубавият ап. Ходих да  им  оставя капаро, че да са сигурни за нас . Момичето било ново и незнаело, че заради незнанието му 2 пъти ходих до офиса им, 3 път за подписването Joy, но поне свършихме работата.

# 350
Живи и здрави да са порастналите ни юначета - Божидар и Димитър! Да са много послушни  и да носят само радости на семействата си!

Ками, честито и на теб! Бъди все така усмихната и много щастлива!

Виде, много е сладък рожденника, дори и по пижамка!  Heart Eyes

А срещата беше весела, както винаги! Сега дано успеем да организираме и на дребосъците!

# 351
Малко със закъснение да почерпя и аз за порастването ни:

И една снимка от скромния празник:

А бебето вече го няма. Отново мисед.

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 11:30 от iri_is

# 352
 Ири, да ви е жив и здрав рожденника, много хубава торта.
 Много съжалявам за миседа, дано скоро пак да има добри новини и този път успешен край.
 А снимки от срещата няма ли ?

# 353
  • в гората
 iri_is, мила много съжалявам  Cry .Желая ти много сили да го преодолееш и упоритост, за да не спираш да опитваш!Да ти е жив и здрав рожденика!

# 354
  • София
Ири, много съжалявам за миседа Sad. Скоро ти пожелавам нови 2 чертички и всичко да е наред Hug. Да ти е жив и здрав сладкия рожденик и много да ви радва!

ЧРД на празнуващите днес малки и големи!

Виде, екстра си е тоалетът на момчето, ти не казвай, че е пижама, с блузка си е Simple Smile

# 355

Виртуално черпя за порасналото ми момче. Да са много здрави и щастливи и другите рожденици днес!
Ками, да си много щастлива и обичана!

Ири, прегръщам те! Вярвам, че съвсем скоро всичко ще бъде наред!

Миленка, бързо да отминава всичко!

Ние сме в Пловдив от снощи. Празнуваме тук с родителите ми, затова и не се включих в срещата. Снимки, разкази, нещо?!? Grinning

# 356
Ками,честит празник и тук!  bouquet

Честит рожден ден на малчовците от последните дни!БЪдете здрави и мноиго щастливи Hug

Иринче,съжалявам ужасно за загубата ви Sadпожелавам ти скоро да ви споходи щастието Hug

Има снимки,няма кой да ги свали от апарата....но ако се помолите Whistlingмухахахахаха,утре обещавам ще ги сваля. Grinning

Силве,защо не дойде,надявам се всички да сте наред!

# 357
  • в сърцето на един мъж...
Честито на всички рожденници, които пропуснах! Да са живи и здрави, много щастливи и по-малко пакостливи!
Благодаря и за поздравите и тук, и във фейсбук! Направихте деня ми по-прекрасен! Hug
Ири, съжалявам Sad Hug
Не ми се пише нещо тия дни, ще пиша по-нататък Sad

# 358
Ири, съжалявам за загубата ти. Пожелавам ти скоро да се похвалиш отново с двете черти и всичко да бъде наред. Hug

# 359
ЧРД на бандата от 19.02 – Митко, Самуил, Бобче, Моника
ЧРД на бандата от днес – Траня, Никол, Теодор, Димитър

Да сте здравички, да сте весели, да сте щастливи мили дечица!

m@m@ , много ти е хубаво момченцето! Да ти е жив и здрав, да те радва!

Ками, честито за договора! Чакаме снимки Wink

Ирисче,  Hug Hug Hug Hug, горе главата, другия път да доведете нещата до успешен край!

Ние вчера почти нямахме интернет, днес също...
Дано няма бунтове...

Общи условия

Активация на акаунт