Кога спряхте да пиете магнезий?

• 21 859
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Докато свърша кутииката-забелязала си, че това става бързо Wink
Доколко е добър незнам-само знам, че забравих какво е контракция за по-дълго, отколкото ми беше необходимо Mr. Green
Само че го комбинирах с Но-Шпа-може и това да е причината.

# 31
Ти ме обнадежди  Simple Smile
Значи мога да се престраша да си го купя и да пробвам,но пък за комбинация с но-шпа моя док не спомена  newsm78

# 32
  • София
Ами аз си имах доста честички контракции-всяка вечер по 2-3 часа.
Пий смело и се не бой Wink

# 33
  • София
Не съм изчела темата, но доколкото си спомням магнезий се пие до 32-ра седмица. Аз го пих до 38-ма, но раждах с планувано секцио.

# 34
Аз пиех от 6 месец 3x2 защото имах много често контракции зверски ми се втвърдяваше корема много начесто.Постепено ги намалих в края на осмия и що влезнах в 9 го спрях окончателно родих нормално в средата на 9  месец

# 35
  • София
Моята гинеколожка ми каза да го пия до 36-та седмица (може би включително 36-та).

и при мен бе така 2рия път.

# 36
Пиех магнерич от третия до началото на деветия месец,като влезнах в 9-тия гинеколога ми каза да го спирам вече,за да са ми добри контракциите при раждането Peace

# 37
Да , и на мен ми бяха изписали Магнерич, от който останах много доволна между другото Simple Smile .. пих го до началото на 9тия месец при първата ми бременност , и сега го пия , но предполагам съвсем скоро ще трябва да го спирам , че не остана много Simple Smile  ooooh! Май повечето бременни по това време го спират мисля ... Rolling Eyes

# 38
По лекарска препоръка от 6-ти месец започнах да пия по три таблетки на ден, от 35-та седмица по две на ден, в 36-та по едно и после край!

# 39
По предписание на следящия бременността лекар - от началото на трети месец до две седмици преди планирано секцио.

# 40
На мен лекарката ми каза да спра магнезия като вляза в 9 месец. Пия го от 5 месец,заедно с Но-Шпа, но въпреки това имам много контракции, като се почне от следобед, докато си легна.

# 41
Аз пък се оказа,че от Нутримаг-а останах наистина много доволна и ми помогна много,но в момента,в който изпих опаковката и ме подбараха нервите пак(имам си малко семейни проблеми) всичко почна отначало и се наложи да купя още една.Сега пия  нея и смятам да си я изпия докрай,а и док каза,че мога да го пия до края,защото аз ще съм планово секцио и не пречи в случая Peace

# 42
Пия магнерич и гинипрал - докторката ми каза, че се пият до края на 8 месец, каза да ги спра като вляза в 36седмица.

# 43
  • София
Не съм ги спирала до последно, пих си магнерот и в деня, в който ги родих (и двамата са родени вечерта). И двамата - преди термин, съответно 10 и 14 дни.

# 44
Пих през целия 7-ми месец.
В началото на 8-я го спрях по препоръка на доктора.

Общи условия

Активация на акаунт