Има още малко място-на МАЙчето все още не му е тясно! - 13 тема

• 25 105
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
мили майчета...аз яще съм секцио и казах на моята докторка,че искам пълна упоика че ако чуя какво правят върху мен по време на операцията най-много да припадна.Стра ме е от игли в гръбнака и то много...а тази в гръбнака болезнена ли е?????Дано да не е !!!

СПАСИДИ мила и аз съм като теб,като тръгна без пари всичко ми харесва,а като тръгна на лов и става оло мале...капризи до небето правя и все нещо не ми е угодено!!!

Майчета помагайте от няколко дни като се разхождам и усещам адски болки сякаш много ми се пика и всичко става само за секунди.Спирам да ми мине и след това сам като нова вбсе едно не ме е боляло и това е вече два три дни!!!В понеделник съм на доки и ще видим какво е,ноооо до тогава много ме е страх,защото една магазинерка в един магазин като ме видя и ме попита защо така се свивам и аз и казах и тя...оооооооооооо ми ти скоро ще раждаш А ТО СИ Е РАНОООО!!!!

Мале и аз се поолях айде лек ден от мен за сега!!! Hug Hug Hug

# 376
  • София
Привет от мен.В петък бях на ЖК.Доки потвърди пола-  100 %мъжки.Каза ми ако се надявам на момиче да забравя,но аз нямам претенции,да е живо и здраво,а пък каквото и да е.
Вече мога да купя някои неща.Досега се въздържах.Бях харесала няколко бодита и гащирезончета,но бяха цветове за момче.Вече мога да ги купя.
Също така доки каза че бебчо се развива мн добре,сърдечната дейност е много добре,и т.н.
Да се похваля- дъщеря ми вече оздравя,утре е на градина.Аз устисках покрай нея да не се разболея.

# 377
  • София
Ох, мен малко ми е неудобно  Embarassed, ама току-що прочетох за нещо, което ми се видя мнооого странно и ми се иска да питам мамите с повече опит и по-точно тези, които са раждали нормално.
Прочетох някъде, че след раждане се използвали вагинални топчета за стягане на вагиналните мускули... Не разбрах само колко време след това, ама аз каквато съм пъзла, сигурно на мъжа и с пръст няма да му дам да ме пипне там поне 2 месеца...  Blush Като знам как бях след една ортопедична операция на крака - като ми казаха да си сваля превръзката, аз после още 2 седмици не смеех да я махна изцяло - абе какво да ви кажа - пъзла и половина. Та въпросът ми е - за колко време се възстановява мястото там и въобще колко време след раждане се усеща болка (дори и минимална такава)? То сигурно зависи и от това колко разкъсвания имаш де и дали изобщо имаш такива...

# 378
menyanthe, много е индивидуално.. аз например чаак в към 7-ми-8-ми месец се престраших да се дам Simple Smile Имам приятелка с 2 породени деца, родени са нормално, 1г. и 2м. разлика, което ще рече, че не е бил такъв проблема при жената. Не го мисли от сега изобщо, като му дойде времето тогава  Peace
По темата с топчетата ще ти пиша на лични по-късно, има по-добър вариант за упражняване с нефритени яйца, отколкото с вагинални топчета. Но и това се случва доста по-натам във времето, а някои изобщо не правят. Имай предвид, че ако кърмиш, от това може да имаш по-дълго време усещане за сухота и да трябват някакви допълнителни гелчета при полов контакт и т.н.. 

# 379
Добре, за случая с Елвира нали отдавна се доказа, че не е предозиране и че не е по вина на екипа? Това за предозирането беше дошло от някакъв частен лекар, след когото сума професори се изредиха да казват, че е пълна глупост. Дори си спомням, че техният адвокат (на Елвира) призна, че лекарите са прави и оттеглиха обвиненията.

# 380
menyanthe  Hug

за секса - много е индивидуално и при всяка жена е различно.

За стягане на вагиналните мускули -  Тази гимнастика по принцип е за всички жени, не само за родилки, но и с топчета и без топчета ефекта е същия.
Стягаш вагиналните мускули задържаш няколко секунди и отпускаш - правиш упражнения по колкото пъти искаш на ден и когато се сетиш.
Не се заблуждавай обаче че с това упражнение се стягат супер, ако искаш да си решиш проблема генерално ( защото след всяко раждане мускулите се отпускат после си възвръщат нормалното полужение но не напълно) това е вагинална пластика. Ставаш като 18 годишна.

Пропуснах да ти кажа, че с тези топчета можеш да си вкараш инфекция във влагалището, така че не са много за препоръчване.

jenny_b защо на лична, дай да обсъдиме тази тема във форума и на мен ми е интерсно да чуя мнения.

Ставам да  1ironing wash hang newsm79

Хубав ден на всички и много усмивки !!! Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 12:34 от Dona Ani

# 381
Здравейте на всички!  Simple Smile

Имате много поздрави от Хера,добре са,на вилата са все още и няма нет,но другата седмица може да измислят вариант да се окабелят  Laughing

На мен днес ми е много мързеливо и смятам да се отдам на почивка и филмчета,че утре пак на работа Twisted Evil

Гери,Джей трябва да е влезнала в седмия месец,защото тя е с моя термин,но дано да не бърза да излиза бебока,че не му е времето още Praynig Хера,каза че е в болница все още(днес са говорили),но дано се оправя скоро и да се прибира вкъщи  PraynigА иначе ти ме беше питала наскоро по повод ниския хемоглобин и пиенето на желязо дали съм сигурна,че е желязодефицитна анемия-ами сигурно е,защото аз съм от доста време с такава диагноза,имаше период,в който се бях стабилизирала,но сега ме удари пак със страшна сила заради бременността.А и аз всеки месец като пускам изследвания задължително пускам и него,за да го следя Mr. Green
Spasdidi,лъвица съм аз,така че не е лесна и моята,ако трябва да съм по-точна не е лесно за моя  Joy

# 382

Майчета помагайте от няколко дни като се разхождам и усещам адски болки сякаш много ми се пика и всичко става само за секунди.Спирам да ми мине и след това сам като нова вбсе едно не ме е боляло и това е вече два три дни!!!В понеделник съм на доки и ще видим какво е,ноооо до тогава много ме е страх,защото една магазинерка в един магазин като ме видя и ме попита защо така се свивам и аз и казах и тя...оооооооооооо ми ти скоро ще раждаш А ТО СИ Е РАНОООО!!!!

Леле тази продавачка пък какъв коментар е изцепила - ще раждаш, ти не и ли каза че е рано...  Crossing Arms Спокойно може да си е от матката нещо ... не че ще раждаш! Аз също се присвивах в първия триместър оказа се че от контракциите, затова ми предписаха и магнерича .. ти взимаш ли нещо, обезателно се консултирай с доктор!  Peace

# 383
Добре, за случая с Елвира нали отдавна се доказа, че не е предозиране и че не е по вина на екипа? Това за предозирането беше дошло от някакъв частен лекар, след когото сума професори се изредиха да казват, че е пълна глупост. Дори си спомням, че техният адвокат (на Елвира) призна, че лекарите са прави и оттеглиха обвиненията.

Предозиране е! Грешката е не на анестезиолога, който отговаря за тази част от операцията... това знам от познати ..

# 384
Люси, дано скоро Херич си пуснат нет, че ни липсват нейните коментарчета  Simple Smile, а за Джей силно, силно се надявам да изтърпи бебока до колкото е възможно по - дълго време в мама! И тези контракции да спрат, поне да станат поносими и да може да се поуспокои и Джей  Praynig Praynig

# 385
  • София
за кафето ,когато забременях,питах моя лекар и той каза ,че до 2 кафета на ден е ок,само че ми каза да пия турско или шварц кафе,без нес и еспресо,аз първите 3-4 месеца изобщо не пиех,че мн ми се гадеше,но сега сутрин си отделям една,две супени лъжици от кафето на мъжа ми и догоре мляко,че иначе после ми става едно гадно в устата,и все пак пия еспресо,щото няма да седна да варя 1 гр кафе само за себе си.Тая сутрин станах да правя закуска и явно кръвното ми беше паднало много,щото цялата треперех,главата ми се моташе,направо краката не ме държаха,и мъжа ми довърши закуската,а аз легнах изпих половин чаша кола,и кафето и след около час вече бях малко по добре.А сънувах мелба през ноща и сега как ми се яде....ама къде ли февруари предлагат мелби....че един прост сладолед  няма да ме задоволи....не е лесно

danaq_lv ако си от София (извинявай, но не помня такива подробности) мога да препоръчам мелбите в мол Сердика. Аз ходя там само заради тях и носталгията по италиянските сладоледени къщи в Германия. Цените са малко високички, но за малко глезене става... Simple Smile

Момичета, аз само се записвам и се връщам да ви дочитам. През седмицата не ми остана много време да влизам, а не е като да няма интересни теми. От няколко дни съм със силни болки, които не ми позволяват да спя, но изчезват на следващия ден. От тази нощ обаче болката се премести отдясно и ту се засилва, ту отслабва. Не минава с почивка, даже като лежа е по-силна. Дали да търся сега някакви спешни кабинети или да дочакам утре сутринта моята лекарка... Thinking Вече не знам какво да правя с тия болки... Cry

Приятен слънчев ден на всички!

# 386
*Didi_Hris* браво на теб в един магазин и си си   харесала толкова много неща .Ние вчера излязохме по магазините в първия и според мен с голям избор за бебешки работи си харесахме количка на Малибу хук около 500 лв 3 в 1 .Харесахме си и дървено легълце  , а мислихме първоначално да е сгъваема кошара.После отидохме до един малък магазин по В .Варненчик , момичетата от Варна сигурно го знаят там си хареса други колики едната е испанска на  casuapley най леката количка , невероятно но с коша за новородено излиза около 1000 лв и другата е бебе комфорт също с коша излиза около 1200 лв ,но найстина изгеждат доста добре, много маневрени и леки колички .Мъжа ми се зареби по Макларън и вече тотално се обърках , не знам каква количка ще избера .В нета си бях харесала на кенгуро-виктория но много тромава ми се видя .
А бе с две думи повечето ми колички са тежки и май това ние критерия за количка .Оказа се че с големите гуми са ми тежки а с малки не ми изглеждат много удобни .
Прескочих 4-5 страници така че се извинявам ако се включвам ни в клин ни в ръкав .
Другата ми дилема е че все не мога да се реша в какви цветове да боядисаме детската , харесах си зелено и розово а искам да има и фриз на мечо пух и май не се връзват нещата.
Ами такива работи покрай мен .
Някой знае ли какво става с Джей ?
Лека неделедна вечер Simple Smile  bouquet

# 387
Бройте ме и мен за отворените врати в окръжна на 24-ти. До сега не съм ходила, но този път няма да изпусна  Mr. Green

# 388
Здравейте и от нас:)
Включвам се на бързо, че днес ми е едно отпаднало и цял ден лежа и пъшкам. Мъжът ми се върти около мен и само пита какво ми има, ами мълчах, мълчах и накрая му казах"Как какво ми има, това бебе в корема не го ли броиш?" Twisted Evil Падна горкия.
Майче, защо да не се връзва фриз на мечо пух със зелени стени? На мен мечо пух ми е любимото мече и малката вече има един комлект дрешки с негова снимка, таткото ги донесе от Лондон, но ще има още много неща с мечето Heart Eyes
Хайде от мен хубава вечер

# 389
Здравейте, момичета Simple Smile
За 2 дни са ми са се насъбрали доста страници да прочета Simple Smile Успях набързо да разбера какво се случва около вас Simple Smile
Ужасно много ми хареса това заглавие: В нас туптят 2, и даже 3 сърца и чакат празника на любовта!, браво, spasdidi за старанието и въображението Simple Smile

Аз от няколко дни старателно оглеждам количките в нета, и, въпреки, че знам каква искам да е нашата количка, нещо не мога да си харесам... Не... по- точно харесвам си, но... цените им /1200-1400/ ни идват високи....доста.... Е, все пак нищо не се знае Simple Smile
И все пак имаме още време Simple Smile Поздрави на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт