Balea ,Essence,Alverde, Rimmel -2

• 102 315
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • русе
В ДМ видях че Алверде имат фон-дьо тен и минерална пудра някакви отзиви за тези продукти ако може, също търся и мнение за крем за лице за суха и чувствителна кожа но без алое пак на Алверде Hug

# 586
В ДМ видях че Алверде имат фон-дьо тен и минерална пудра някакви отзиви за тези продукти ако може, също търся и мнение за крем за лице за суха и чувствителна кожа но без алое пак на Алверде Hug

Няколко страници по-назад има отзиви за всички фдт на Алверде. За пудрата също.

# 587
  • русе
благодаря   bouquet

# 588
От вчера:

Третият и последният. Наистина много траен цвят, за разлика от блясъка, който изчезва постепенно. И най-важното - не изсушават устните. Лепкави са, но аз не съм имала траен нелепнещ глос. Апликаторът е странен. На мен ми е доста удобен, но колежката ми каза, че бил ужасен. Явно е до устни, защото моите са доста плътни, а нейните - тънички.

И на мен не ми е удобен апликаторът, но спор няма за трайността и наситеността. Бих си купила и други цветове, но неудобството е водещо в случая - а съм се опитала да си сложа навън, а съм с е оклепала... Вкъщи се цапотя с пръсти (което навън е невъзможно Simple Smile)

# 589
Добре чисти, доста е мазно обаче (все пак е за водоустойчив грим). Това някой може да го дразни, но, ако сте с доста суха кожа около очите, направо не ви трябва околоочен крем вечер Mr. Green
Някой да е виждал тази база?:

# 590
  • Ст Загора
Ново от Есенс http://poisonpolish.blogspot.com/2012/01/new-essence-nail-products-2012.html ама не знам кога ще дойде тук и кое ще дойде , предполагма към март , ще питам.

# 591
Ново от Есенс http://poisonpolish.blogspot.com/2012/01/new-essence-nail-products-2012.html ама не знам кога ще дойде тук и кое ще дойде , предполагма към март , ще питам.

Heart Eyes Всички цветове лакове искааааамммм Mr. Green

# 592
  • София
Да похваля това балсамче за устни. Страхотно е!!!

# 593
Мацо, на тропически плодчета ли миришеееее Heart Eyes То е от моята любима серия, това с ванилията мирише също Crazy Да го заядеш! Mr. Green

# 594
  • София
Ами, да, на тропически плодчета, но не е силна и трайна миризмата.
Аз точно търсих това с ванилията, но нямаше и взех този.

# 595
И тук да питам Blush Сухия шампоан на Балеа някой да е пробвал и да го е харесал? Simple Smile

# 596
И тук да питам Blush Сухия шампоан на Балеа някой да е пробвал и да го е харесал? Simple Smile
Много съм доволна от него Peace Наскоро си купух 4-та опаковка! Обаче да знаеш, че е много бял. Аз съм с много светло руса коса и при мене не си личи като се напръскам, но предполагам на тъмни коси ще се вижда ако не се разнесе добре.... Thinking
И миризмата му е много готина Heart Eyes

# 597
  • София
Е това за миризмата е субективно, на мен ми мирише отвратително. Laughing

# 598
Е това за миризмата е субективно, на мен ми мирише отвратително. Laughing
Moже Grinning
Нали за този говориме http://m3.paperblog.com/i/9/91390/review-balea-trend-it-up-trock … poo-L-LF8kK5.jpeg

# 599
  • София
Да, за него Peace

Общи условия

Активация на акаунт