Домашно краве мляко в Дружба 2

• 3 110
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Уважаеми, момичетата търсят мляко в Дружба 2! Това си е друг квартал! Изчакайте да се уговорят и ще ви кажат къде им е удобно Peace

# 16
Да вие предлагате млякото в Дружба 1, а ние сме в Дружба 2. На мен ми е най удобно около CBA, Kaufland. Ако се съберем повечко хора за този район би било страхотно.

Преди много вървеше пред CBA един човек предлагаше, и за няма и половин час го раздаваше, но това беше преди около две години, сега незнам обаче как върви предлагането на мляко.
Но като си помислим, че в магазин боклуците струват 2 лева и то е едва ли не вода, мисля че всеки би си взел домашно млекце, ако е на прилични цени и е качествено...въпроса е само хората да имат паричките, че в тази криза, незнам  Sad.

# 17
ok.utre ste opitame do kaufland i sba ot 8:30-10:30 v drujba 2

# 18
sunystar преди малко се прибрах и си сипах една чашка млекце, страхотно е. Отдавна не съм пила истинско млекце, с много каймак и сладко, а не воднисто  Hug.
Много ти благодаря  Hug.
Надявам се да ви потръгне, защото наистина си заслужава, вместо хората да пият боклуците на доста по високи цени.
Ще ви препоръчвам горещо  Hug.

# 19
Утре ще идвате ли към CBA и към колко часа?

# 20
Да подновя малко темичката, с нова информация за всички интересуващи се.

Най накрая си намерих мляко, на една ръка разстояние  Grinning.
Идва човек всеки ден пред CBA в Дружба 2. Това си е стария човек, който продава мляко тук, от поне 5 години, ако не и повече. Просто е започнал да идва доста по рано и затова му изпуснах дирята.
Млякото му е страхотно и струва 1.20 за литър.
Сутрин е пред магазина около 7.10-7.15, като събота и неделя има доста повече хора и свършва доста бързо.

През 2,3 дни си купувам по 5 литра, дори си заквасваме кисело мляко и стават супер. Много съм щастлива, че най накрая си намерих.

Това е засега от мен  Hug.

# 21
Домашното си е домашно  Peace

# 22
ПРОДАВАМ ДОМАШНО МЛЯКО В ДРУЖБА 3

# 23
  • София
ПРОДАВАМ ДОМАШНО МЛЯКО В ДРУЖБА 3
На Т-Маркета ли?

Общи условия

Активация на акаунт