Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 137 379
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря много, Pink Panter!

# 181
ट्यूलिप - трябва да я глътне, не да я плюе. Колкото по-бавно, толкова по добре. Серрапептазата няма вкус. Организацията се пада на тебе... bowuu

martinata - ако хипертрофията се дължи на възпаление - ще се свие. Серрапептазата подтиска всякакви възпаления. Ако тази сливица е хипертрофирала, но не е възпалена, ензимите ще лекуват само последствията.

Всъщност това е целта, нали...

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch
Пинки благодаря  Hug

Моля, ако някой има излишна серапептаза да ми пише!

# 182
ट्यूलिप - до 2-3 дни трябва да има видимо подобрение. След това продължете процедурата да станат общо две седмици.

# 183
  • София
ट्यूलिप - до 2-3 дни трябва да има видимо подобрение. След това продължете процедурата да станат общо две седмици.

Благодаря.  Peace

# 184
  • София
PinkPanther мога ли да пия едновременно ензимите с метформин?
И малко в страни- кой от всичките да избера/метфогамма, сиофор, метформин,глюкофаж.../?
Днес ми изписаха 3x1 от 500мг глюкофаж за лека ИР? И бира/вино + метформин допустимо ли е? Embarassed

# 185
sandrella - метформинът (независимо как се казва) се приема с храната, а ензимите - поне час преди това. Не си пречат.

От всчки метформини вземаш каквото има в аптеката.

Метформинът е изключително полезен, но много тежък препарат. Колкото и да са ти предписали, почваш с една таблетка 500 мг с храната веднъж дневно и постепенно достигаш предписаната доза.

Аз съм стигал до 3 х 850 мг дневно.

Можеш спокойно да го пиеш и с бира и с каквото щеш.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 186
  • София
PinkPanther мога ли да пия едновременно ензимите с метформин?
И малко в страни- кой от всичките да избера/метфогамма, сиофор, метформин,глюкофаж.../?
Днес ми изписаха 3x1 от 500мг глюкофаж за лека ИР? И бира/вино + метформин допустимо ли е? Embarassed

Лекараят ти е казал кое метформиново лекарсто да вземаш, защо се чудиш? Странно, че не е изписал схемата за въвеждането му, което е изключително важно.
Аз лично приемам от една година метформин - стартирах със Сиофор, след това Глюкофаж, сега съм на Метфогама (3х1000), с последната се чувствам най-добре. Пия и алкохол - бира, вино.

# 187
 Свърших си 20- дневния курс с ензими, взех си направление за изследване на ТСХ и все не мога да стигна до лабораторията да се изследвам...Много несериозно от моя страна....Надявам се другата седмица да успея и ще дам резултати...

# 188
  • София
Даде ми схема за въвеждането му, но само защото се бях информирала и попитах. ooooh!

# 189
  • София
Свърших си 20- дневния курс с ензими, взех си направление за изследване на ТСХ и все не мога да стигна до лабораторията да се изследвам...Много несериозно от моя страна....Надявам се другата седмица да успея и ще дам резултати...

Сподели след това има ли ефект, че и мен ме вълнува ТСХ дали се повлиява.

# 190
  • София
Записвам се при вас.

# 191
  • в 1001-та нощ
Имам въпрос, свързан със сестра ми; от 2г няма цикъл, ходи при разни хомеопати, билкари и т.н. и нищо не й помогна; един от тях й поставо по-страшни за нея диагнози и реши да се изследва

оказа се, че има висок пролактин и след ЯМР - микроаденим на хипофизата - 3мм (измерен през февруари)

не иска класическо лечение  newsm78 пак пие някакви билки, след като ходи при радиестезист

говорихме за ензимите - насочих я да почете и помисли, но все пак аз да попитам - може ли да се очаква подобрение; надявам се и тя да размисли; ще се изследва пак в рамките на месец-два, но не очаквам да се е подобрила

предполагам, че ензими ще пие  Peace ако има смисъл  Tired

# 192
  • София
Аз имах доста завишен пролактин /без аденом/. Има едно много изчистено лекарство/другите трудно се понасят/-достинекс. Пиех го само 1 път седмично по 1табл., след това по 1/2, така 2 години. От 3 години не го пия и стойностите са ми в норма. Чувала съм, че  хомеопатията дава добри резултати, за билки по-скоро не. Но, с този аденом по-добре да не експериментира...

# 193
  • в 1001-та нощ
тя е убедена, че е на психична основа и разчита така да се справи,а аз не съм убедена  newsm78 ...

2 години ходи на хомеопати и как никой не я насочи да се изследва, ами я баламосваха с какво ли не  ooooh!

класическата медицина й предлага хормонална терапия - да влезе  болница за 3 дни, да изследват и назначат терапия, обаче, като се консултира с нетрадиционен специалист - той й казал, че ако пие хормони "ще й умре жлезата" и .... тя поддаде есстествено  Tired

надявам се сега - като види, че отново няма резултат с билките да опита и по-класически средства  Tired - ако ензимите не са подходящи - друго  Tired

# 194
a.l.e.n.a - високият пролактин поставя сестра ти в положението на "виртуална кърмачка".

Пролактинът трябва да се нормализира, от там другете хипофизни хормони (LH, FSH) и ще и се оправи цикълът.

Най-простото лекарство е Бромокриптин от аптеката (за 4-5 лв). Ако не ще така, пробвайте с ензими, ама не ми се вярва много...Малко препарати проникват до хипофизата.

Бромокриптинът не е хормон! Peace Купи и го ти и прочети листовката.

sandrella - Достинексът не беше ли доста скъп?

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

Общи условия

Активация на акаунт