Смешки от форума - 4

• 88 502
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Тази тема не е нищо особено, обаче анкетата ме хвърли в дълбок размисъл  Thinking

Интересно защо никой не е гласувал Mr. Green

Мислих си че съм пуснала точно същия коментар снощи, но съм пропуснала  Joy Joy Joy
И аз не бих гласувала в тази странна анкета!

# 136

Не знам какво имате предвид но нещо сте се объркали май. Нямам бан винаги съм си писал спокойно във форума. Както виждате и сега си пиша спокойно. Или ще кажете че и сега ползвам анонимай.... прокси и не знам си там какво... Ако наистина имам бан не би ли трябвало да не мога да пиша във форума. Аз защо мога тогава. Нещо ме будалкате ми се струва...

# 137
Анджи това беше сладко от Тери Пратчет, а всички знаем, че тя е умно момиче и няма да си остави ''магарето в калта''.

# 138
  • София
Анджи това беше сладко от Тери Пратчет, а всички знаем, че тя е умно момиче и няма да си остави ''магарето в калта''.

Аз не знаех, че тя е умно момиче.

# 139
 Embarassed и аз до белинда2.

# 140
Вероятно е мислила за тази "Тери Прачет".

# 141
  • София
Е, тази Тери, освен едни мемоари, с друго в литературата не блести Mr. Green

# 142
За сметка на това е умно момиче и не си оставя магарето в калта.  Mr. Green

# 143
  • София
За сметка на това е умно момиче и не си оставя магарето в калта.  Mr. Green
Joy hahaha Joy

# 144
хех, разсмяхте ме  Joy

Вълк, Тери Пратчет, често имам цитати от него в подписа си. Гениален ум. За жалост непожален от болестта на Алцхаймер.

# 145
Благодаря на тези които ме подкрепят
А за другите ,след като приятеля ми е тук аз  къде да съм .....и след като виждам и познавам бг мамита ,които по този начин се възползват от държавата ,защо да не го направя и аз ?????????????????????????????????? Просто не исках да питам тях за тези неща ,защото и те са като вас БГ в чужбина .... бяха ми казали ,че трябва да се пазя от тях ,ама като не ми увира главата ,все между такива се навирам .........
А вие не бихте ли сукали от държавата ако знаете че има възможност или за  едни 500 паунда отгоре не ви се правят цигански работи пфуууууууууууу съжалявам че зададох въпрос на най неправилното място .Чувствам се като в клетка между пепелянки ............
Така...... и освен това , това бебе е ЖЕЛАНО !!! Слеедователно сме мислили като сме го правили ....ХОрата идват от село с дете на 3-4 години и пак успяват да се вредят за помощи и то солидна сума ,раждат още едно веднага стават самотни майки и ето ти я една  английска заплата заради двете чавета ....аз  не че съм на ясно с всичко ,но не съм и толкова проста да ви повярвам на теориите ,че няма начин .... Вие като не помагате ,все някой ще ми отговори има си и социални и има и такс офиси ,които ти осигуряват и преводач ...още веднъж сори ,че се опитах да се вмъкна в елитното ви общество .... щото ако ги няма чистачките като мен ,много хора ще умрат в мизерия и съм почти сигурна че и вие се ползвате от такива услуги ама айде ... ще си останем българи винаги ,... пренебрегвате тези които не са на вашето ниво ,обаче да не забравяме ,че колелото се върти и след време ,може да се наложи някоя от вас да чисти насраното дупе на моето дете .....

Да се смееш ли, да плачеш ли? ooooh!

Жената е ядосана, защото никой не и казва как да измами социалните в Англия. Crazy

# 146
  • Германия
Ами за мен е стар и сбъркан, човек който до 30 не се е оженил...

Oт темата за старите ергени... Whistling

# 147
А и все пак е жена, ако един мъже може и сам чисто сексуално, една жена не може ако е нормална сексуално Wink

Същата тема. Същата потребителка.

# 148
Цитат
и после ми обясни 4е упоиката ще е спинозна и 4е ще ме даржи 2 4аса от кръста надолу

Пази Боже!  Mr. Green

# 149
  • Бургас
Цитат
и после ми обясни 4е упоиката ще е спинозна и 4е ще ме даржи 2 4аса от кръста надолу

Пази Боже!  Mr. Green

Излъгали са я, спинозната, съм чувала, че държи доста по-дълго, май не минава изобщо  Joy

Общи условия

Активация на акаунт