Смешки от форума - 4

• 88 519
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Цитат
и после ми обясни 4е упоиката ще е спинозна и 4е ще ме даржи 2 4аса от кръста надолу

Пази Боже!  Mr. Green

Излъгали са я, спинозната, съм чувала, че държи доста по-дълго, май не минава изобщо  Joy

smile3544 newsm20

# 151
Цитат
Много съм инфектирана заради Краси и направо не знам как ще избухна утре.

Като сте почнали с инфекциите  Mr. Green

# 152
Цитат
и после ми обясни 4е упоиката ще е спинозна и 4е ще ме даржи 2 4аса от кръста надолу

Пази Боже!  Mr. Green

Излъгали са я, спинозната, съм чувала, че държи доста по-дълго, май не минава изобщо  Joy

smile3544 newsm20

http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_734_0.html

Мисля,че е имала това в предвид  Laughing

# 153
От волейболната тема Peace Авторката има и други бисери Mr. Green

Абе, не съм си зарязала госта, ама мислех, че ака и си гледа мача. Нали ви писах, че няма помещение без комп, който да предава мачовете. Този в кенефа го сложиха уж заради мене, че аз от зор опикавам орталъка и да мога да си гледам спокойно там. А то руснака ебеше там през цялото време, не знам дали само е спал, или е и драйфал, ама....Чакам утре с нетърпение, за нас ще викат всичките, ама ще гледам сеира на Полша , Италия, хахахххххх!!! Отивам , че тече разбора в коридора!!!!

# 154
  • Варна
цитат:
имам огромен проблем родих второто си дете на 09,12,2010 година първия цикал след това ми дойде на 26 април тази година след това на 24 май  а този месец ми закаснява вече 2 дни!нормално ли е?ако съм забременяла кажете някой изпитан метод за предизвикване на цикъла!без  лекарска намеса или някакъв медикамент!моля ви пишете и предварително благодаря

В лек смут ме хвърли изпитания метод за предизвикване на цикъла, в случай, че е забременяла....

# 155
  • Бургас
Изма и Доли.... ама 2 поста един след друг, направо изумях!!!!!!!!  #Shocked smile3532

# 156
  • Германия
На такива неща не трябва да им се обръщат внимание , защото ако наистина вярваш тогава има опасност ако е магия тя да подейства . Един вид магии ги хващат хора , които вярват и се страхуват от тях .

Интересна логика. Хем не трябва да се вярва, че има магии, хем не трябва да се мисли за тях, че току виж те хванали...  Crazy Или поне аз така го разбирам.

# 157
  • София
На такива неща не трябва да им се обръщат внимание , защото ако наистина вярваш тогава има опасност ако е магия тя да подейства . Един вид магии ги хващат хора , които вярват и се страхуват от тях .

Интересна логика. Хем не трябва да се вярва, че има магии, хем не трябва да се мисли за тях, че току виж те хванали...  Crazy Или поне аз така го разбирам.

Това е като във вица за атеиста, който носел кръстче. Попитали го: - Защо, щом не вярваш?
А той отговорил: - Казват че и на невярващите помага.

# 158
Цитат
Имаме едно съседско куче (не му знам породата) черно,рошаво и малко и с червен нашийник-абе малко плашещо.

newsm43 Ужас, тези черните и малките са най-плашещи, пък и с червен нашийник #Shocked Моите съседи пък имат рижава котка, питате ли ме как заспивам вечер #Shocked #Shocked #Shocked

# 159
  • Бургас
Цитат
Имаме едно съседско куче (не му знам породата) черно,рошаво и малко и с червен нашийник-абе малко плашещо.

newsm43 Ужас, тези черните и малките са най-плашещи, пък и с червен нашийник #Shocked Моите съседи пък имат рижава котка, питате ли ме как заспивам вечер #Shocked #Shocked #Shocked

Хах, ужасява ме мисълта за червен нашийник, затова и моето куче е с черен, макар че не е черно, нито малко, нито рошаво  Joy

# 160
  • Italia
Не е от този форум, но си заслужава
Цитат
Потребител 1: Искам топки.
Не защото си нямам лични.
Имам в предвид анимираните топки, които правят най- различни яки неща. Много им се кефя. Разбрах, че е малко сложно, но се надявам да ми помогнете.
Потребител 2: Имам едни, но не са анимирани. Да ги разклатя ли?
Потребител 3: Разклати, снимай и слагай за аватар. Отдолу можеш да напишеш: "Тез червени дооооомати кой ги..."
Потребител 1: Става въпрос за жълтите топки, които някои от потребителите във форума използват в съобщенията си. Най- често пият бира(заедно и поотделно), карат се почервенели, сочат разни "документи" и ухилени мърдат вежди, а една топка в ролята на поп чете от Библията и прикажда с кадилницата. Често ги използва например ХХХХХХ, който по неофициални данни има най- много такива топки. А може би и други...

# 161
  • София
Цитат
Имам в предвид анимираните топки, които правят най- различни яки неща. Много им се кефя. Разбрах, че е малко сложно, но се надявам да ми помогнете.
Потребител 3: Разклати, снимай и слагай за аватар. Отдолу можеш да напишеш: "Тез червени дооооомати кой ги..."
Потребител 1: Става въпрос за жълтите топки, които някои от потребителите във форума използват в съобщенията си. Най- често пият бира(заедно и поотделно), карат се почервенели, сочат разни "документи" и ухилени мърдат вежди, а една топка в ролята на поп чете от Библията и прикажда с кадилницата. Често ги използва например ХХХХХХ, който по неофициални данни има най- много такива топки. А може би и други...

Лелеее, колко топки са ми минали през ръцете Mr. Green

# 162
  • София
Цитат

Е, ама този дето има най-много да взeме да даде малко на човека. Какво се стиска? hahaha

# 163
  • На морето!
Цитат
Имам в предвид анимираните топки, които правят най- различни яки неща. Много им се кефя. "
Поздрав - аз понеже си нямам лични топки ползвам обществените, включително и предрешената като свещеник топка bishop

# 164
Стандартният знак да покажете, че искате да ви качат, е вдигнат палец. Стандартният отговор е вдигнат среден пръст. 

Стандартният отговор на вдигнатия среден пръст е четири пръста със свит палец - да спукаш четири гуми.

Общи условия

Активация на акаунт