Чашата ви е - наполовина пълна или наполовина празна

• 6 677
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
На половина пълна.Така знам че съм на половината на това което мога.

# 76
Всъщност за мен "наполовина празна" е позитивното и оптимистичното. Един вид, че не е празна, а само наполовина празна.
И обратно "наполовина пълна" ми звучи някак разочароващо...

# 77
Всъщност за мен "наполовина празна" е позитивното и оптимистичното. Един вид, че не е празна, а само наполовина празна.
И обратно "наполовина пълна" ми звучи някак разочароващо...

Точно там някъде се крие и моята логика Simple Smile

# 78
Няма откъде да знам все пак съм само на 14  Embarassed , но за всеки човек е най-добре да е пълна , но колкото и да е пълен живота на някой винаги има място за още.

# 79
Разковничето е в бройката на изпитите чаши, момичета, в бройката. Живота е като готин домакин — види ли празна чаша, веднага налива... Дайте му шанс да Ви почерпи.
 newsm74

2/ 3 пълна. Не обичам половинчатите неща. Peace
  Grinning Точно така, никакви полвинчати работи. Все едно жена, да е "бременна на половина"...

# 80
 Peaceало..
Аз съм от 16 апартамент и нямам чаша.

# 81
 да се научим  да сме оптимисти.. иии така учим се още  Peace

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 15:07 от belinda2

# 82
Наполовина пълна, че и отгоре! Grinning

Битието ми  ме научи, че понякога нещата наистина са въпрос на нагласа и светоусещане. И че ако непрекъснато възприемам мрачно нещата, те ще бъдат такива. Но ако и в най-мрачните моменти не губя вяра в изгрева, той рано или късно настъпва. В повечето случаи - нито рано, нито късно, а точно навреме.
Да, да .. точно  така, аз като един водещ професор философ потвърждавам това,  изпробвано е вече, вярно е т.е. сам както си го направиш.

# 83
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
Peaceало..
Аз съм от 16 апартамент и нямам чаша.
  201uu
И аз живея в 16 апартамент и нямам течност за чашата, която нямам.  Laughing

# 84
Ето цитат от Тери Пратчет Simple Smile

"Казват,че имало 2 вида хора. Когато получат чаша, напълнена до половината, едните казват: ґТази чаша е наполовина пълна.' Другите пък отбелязват ґТази чаша е наполовина празна.ґ Светът обаче принадлежи на онези, които щом зърнат такава чаша, се разгорещяват: ґКаква е тази чаша, а? Питам ви каква е тази чаша?! Значи това е моята чаша, а? Няма да стане! Моята беше пълна догоре! И доста по-голяма!".

# 85
Наполовина пълна. Wink Животът и времето ме научиха да не бъда максималист/нещо, което е в "кръвта " на Скорпиона/, и да не искам непременно да е винаги пълна до горе. Peace

# 86
Анджи това беше сладко от Тери Пратчет, а всички знаем, че тя е умно момиче и няма да си остави ''магарето в калта''.

# 87
Цитат на: БориславМ
Животът е като готин домакин — види ли празна чаша, веднага налива... Дайте му шанс да Ви почерпи.
Е върху това може да се разсъждава много  newsm10  Би било хубаво да е така, но от опит знам, че за съжаление не винаги, когато чашата ти е празна животът ти налива.Даже напротив сякаш има закон на привличането (или е о разположението на звездите не знам).
Всъшност сигурна съм, че Господ праща много събития и хора на някого, но когато дори само една от двете страни не го осъзнава няма как да стане.  Sad

# 88
Какво сте се хванали за тази чаша? Важното е бутилката да е пълна Mr. Green
Peace

# 89
Анджи това беше сладко от Тери Пратчет, а всички знаем, че тя е умно момиче и няма да си остави ''магарето в калта''.

Нямаш предвид Тери Пратчет нали?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт