Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 330
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Вивка, страшна си, сега се прибрах и почвам да ги тегля!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 391
Още 2 кратички тренировки останаха от програмата, утре ще ги кача.
Сутринта правих фит теста, мускулната треска леко започна да се проявява. Май се разболявам, надявам се да се размине  Praynig
Джери, има и с гири. А ти защо така не можеш да ги ползваш вече, дано не е нещо със здравето  Hug

# 392
Здрасти банда
аз я втасах, вчера ходихме на колела семейно, и аз се изложих яката, и на гърба седалка на дребното имах, та така се пребихме...много ме е срам, ама важното е че сме здрави и читави! Днес ходихме на рентгени - всичко ни е цяло, само че на мене палеца ми беше излезел - гледаше на страни - мъж ми на място ми го намести обратно, доктора го похвали, но ми сложиха един гипс върху палеца за -2-3 седмици, да се оправил по бързо  Confused ваканцията ми започна предварително...

# 393

Poker Face, стискам палци за бързо заздравяване !

Вив, да, повишено очно налягане (то от годинките ще е  Joy) Има неприятен грип, дано се размине !

Да ви пожелая хубав празник !

# 394
Здравейте!
Аз съм с болно дете и 3 дена не съм тренирала,но да ви кажа че съм тук и не съм се отказала PeaceГоляма зараза е да виждаш ,че усилията ти дават плод.
Вив мерси,ще ги тегля и аз  bouquet Hug
Poker Face ,леле какви премеждия сте имали,скорошно възстановяване!!!

# 395
И аз продължавам със спорта, макар и да нямам време да се отчитам всеки ден-  фетбърнинга на Aerobics Oz Style и Shape your body-1 4 пъти седмично   Heart Eyes

# 396
164 час каланетика Simple Smile

# 397
Файл : Michelle Dozois PeakFit Challenge D.10 Anywher, Anytime, No Excuse Workout.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=5502c02047

Файл : Michelle Dozois PeakFit Challenge D.09 Core Dynamics.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=a5fdb2cd92

Това са и последните 2 части от програмата на Мишел  Simple Smile
Днес ми беше ден 3, утре имам само стречинг 30 минути, броя го направо почивен  Mr. Green

# 398
viv-miv, и аз благодаря много  Hug
От 9-те линка в предишния ти пост, успях да сваля само този:
Файл : Michelle Dozois PeakFit Challenge D.06 Cardio Strength 1.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=566c393fd9
Другите не ми ги отваря. Мъжът ми опита и той, но същата работа. При вас отварят ли се?
 Rolling Eyes  bouquet

# 399
meri 68, копирай направо линка в адрес бар-а горе и ще ти ги отвори, като редактирам поста и стават неактивни, не знам защо  Blush

# 400
165 час каланетика Two Hearts

# 401
meri 68, копирай направо линка в адрес бар-а горе и ще ти ги отвори, като редактирам поста и стават неактивни, не знам защо  Blush
Много благодаря и хубава вечер! Heart Eyes

# 402
Девойки само се разписвам. Не съм се отказала. Правя си кардио по пет пъти седмично, но нещо взе да ми омръзва Турбо джам-а и Тае бо и се чудя с какво подобно да разнообразя  newsm78 Иначе миксовете са забавни, че скуката ме убива Mr. Green
Вече направих 4 ри месеца откакто тренирам и съм много доволна от себе си, дано да продължавам все така защото се чувствам страхотно (а и съм -11 кила) Heart Eyes Имам още 4-5 до целта. Между другото със по строг хранителен режим щях да смъкна повече, но кърмя и се старая да се храня балансирано.
Спорни тренировки на всички  Hug

# 403
Биляна, щом харесваш Турбо джама, може да почнеш Turbo Fire-то на Шалийн. Мисля, че програмата е за 20 седмици  newsm78. Тъкмо няма да го мислиш всеки ден какво да правиш.

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3079826

Шалийн ми е сложна на мен  Joy То мозъкът ми е толкова, не помни повече от 3 движения  Joy Та за това днес Били - Сила.

# 404
Ох, Джери мерсаж но Fire-а съм го изтеглила от доста време ама не ми стиска за него newsm78. Ще взема пак да го пробвам де, може и да съм задобряла Laughing Последно обаче ми идваше много нанагорно.
И отчитам с Турбо Джам микс 3 - 50мин. + 10мин. Core 20 от Fire-а.
Сега съм пуснала да се сваля на Боб Харпър - The Biggest Loser Cardio Max Weight Loss да го пробвам. Някой правил ли го е?

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 17:42 от bilyana333

Общи условия

Активация на акаунт