Бродирана красота - Гоблени 83

• 121 133
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря, Деси Hug Точно такива графики търсих   bouquet

# 346

Раничко е, но събирам красоти за Коледа, ако имаш някъкви схеми от Svarta Faret ще се радвам да ми ги изпратиш /дори и да не са коледни/ луднала съм по тях. Wink

Миличка - потърси помощ от Хипатия - може и на лични/ ЛС/.Тя със сигурност ще ти съдейства и помогне,ако нещо не ти е ясно по схемите.Много е отзивчива и неуморна!

# 347
  • Плевен

Раничко е, но събирам красоти за Коледа, ако имаш някъкви схеми от Svarta Faret ще се радвам да ми ги изпратиш /дори и да не са коледни/ луднала съм по тях. Wink

Миличка - потърси помощ от Хипатия - може и на лични/ ЛС/.Тя със сигурност ще ти съдейства и помогне,ако нещо не ти е ясно по схемите.Много е отзивчива и неуморна!

И какво правим сега след такъв пост  newsm78 - мълчим или ......!Поредния ми гаден пост  Sick

"Миличка",забравила си да си допишеш поста -пепен е неотзивчива и неумора Mr. GreenЩом си решила да ме клъцнеш поне го направи докрай! Peace

Имам някакви спомени как преди време ми благодари за това че съм дала възможност да си дръпнеш схема!  Crossing Arms На кое ти лице да вярвам!Щом си решила да си така добронамерена  ,да беше и написала на ЛС!Много добре ти е ясно че ще ти отговоря на този пост и да създадеш една неприятна дискуси,да не кажа поредния скандал !Явно ти е скучно!Не мога да си обясня какво целиш с този си пост Thinking!???Ти като секретарка ли се явяваш !? newsm78 Е ,то е лесно да си "отзивчива и неуморна" ,след като минаха толкова много мои постове в които поместих линкове към въпросният сайт и от къде да си изтеглите схеми!Това не ми се случва за първи път ,колкото и да си мислят някой че съм балама/помествам адрес за дадена схема и изведнъж "отзивчивата" я помиства в форума/ !Ако си помислиш малко повече ,може и да се сетиш,че който ми поиска схеми ,винаги съм откликвала и това "миличка " си е мое решение!Защото схемите не съм ги измислила аз , те са за всички,а и да искам не мога да ги ушия всичките Mr. Green !Щом имам възможност и време/не вися нон стоп на компа/ да помогна, го правя  Hug!Но да помествам хиляди схеми или да пращам цели албуми при условие че давам линкове ,нямам толкова свободно време!Преди време и на мене така ми беше отговорено ,че на готово е най -лесно!Сега е мой ред да дам този отговор!И заради такива постове и това което до сега съм правила , едва ли ще го правя!В края на краищаща -избора си е мой Peace!
Днес все пак е Гергьовден , един много специален ден за мен /едва ли можеш да знаеш/,но бях много приятно изненадана с твоя пост !Благодаря ти !Благодаря че ми отвори очите,колко трябва  да съм "отзивчива и неуморна" ! Да взема пример от ...... !  bouquetПриятна вечер!

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 19:56 от pepen

# 348
pepen от поста ти разбирам , че днешния ден е специален за теб и искам на първо място да те поздравя с празника и да ти пожелая всичко добро и само положителни емоции за теб и близките ти хора!
Извинявам се, че се бъркам в спора ви, но ми изглеждаш много огорчена и обидена. Не знам каква е историята на този конфликт, но ми се иска да ти кажа - не се ядосвай и не позволявай да ти развалят вечерта някакви си писания! Свиркай си и кой каквото иска да приказва... Както се казва, разни хора - разни идеали...
А да, още нещо - позволих си да разгледам албума с творенията ти - прекрасни са!!! Simple Smile

Лека нощ на всички от мен! И дано днешния ден ви е донесъл много радост!!!

# 349
Моето творение е готово съжалявам, че крейнинга  по водата не се вижда ,но съм много доволна от крайния резултат!,-на тази снимка леко се вижда как лъщи.

# 350
  • ГОре на черешата...
Сияние, страхотен е, очите ми останаха в него Peace!
Даваш ми стимул да продължа по-сериозно с моя Дим и кой знае, може после да взема и тези коне.
Още веднъж - прекрасен е и браво за изпълнението  bouquet!
...спомням си, че много скоро показа етап, а ето го го вече готов...

# 351

Сияние35 , много е хубав и много бързо го уши , красота ...

Въобще всичките ти гоблени , браво !

# 352
Сияние 35 страхотен е гобленът.Поздравления!Надявам се и аз някой ден да ушия такава красота.  Hug

# 353
sianie35, много е красив!   bouquet

# 354
Добро утро на всички! Simple Smile
sianie35 нямам думи... Прекрасен е! Сякаш съвсем скоро показва етапче, а вече е готов Simple Smile
Разкошен е просто! Много красив! Поздравявам те!   bouquet

# 355
  • Враца
pepen ..Не се ядосвай ..както ти казаха...разни хора ..разни идеали.Важното  е ,че има хора които са ти благодарни много../в това число и аз/..Тъй ,че продължавай да ни помагаш...  Peace А в това ,че се лишаваш от сводното време ..напълно ти вярвам..Аз едва намирам време да боцна малко..пък не ли и да се ровя за схеми ..и т.н.   bouquetТук сме да си помагаме ,не да се заяждаме..живота е толкова труден ,че и тук ,ако пренесем негативизъм ..лошо става..това си е нашето гобленарско кътче..тихо и спокойно!

# 356
Ререn, съжалявам много за създалата се ситуация.Надявам се да отново да си помагаме взаимно. Wink

# 357
Здравейте,влюбих се в тези гоблени,ако някой има схемата им моля да ми я прати на адрес krasa_toni@abv.bg Благодаря предварително.

# 358
привет и от мен   bouquet

# 359
  • Пловдив
Здравейте,влюбих се в тези гоблени,ако някой има схемата им моля да ми я прати на адрес krasa_toni@abv.bg Благодаря предварително.

От мен имаш слончетата...............

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 08:11 от did_tag

Общи условия

Активация на акаунт