Математически турнири - 10

• 95 304
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Поетапно започнаха да качват резултатите от Прегледа на математическите знания - Варна
http://www.mgberon.com/html/index.php

# 241
  • Варна
за втори клас ние решавахме темите давани на състезания и по учебника от школата ни - на мен лично нищо като сборници не ми беше допаднало, но сега за 24 май му купих за подарък "Първа математическа читанка" - за 3-4 клас и той страшно много си я хареса - мисля, че някой я беше препоръчал
иначе от състезанията като предметни награди е получавал сборници, но аз лично не съм ги виждала в книжарниците - тези, които са от у-ще Славейков са си тяхно издание - така беше казала една госпожа

# 242
Излязоха резултатите за почти всички класове от Прегледа на математическите знания - Варна.
Очакваното приемане в МГ Варна  в 5 клас вече е факт, сега "черно на бяло"!:)

Винаги сме били настроени, че ще бъде така, но сега е млако странно - ново училище, още повече задачи... Важното е, че с толкова състезания през годините и особено в 4 клас, детето вече има приятели, с които се надява да бъде в един клас.
Дано са щастливи и доволни всички приети (дано и неприетите приемат, че има други шансове и приемът след 4 клас не е всичко...), а до септември - весело лято с много игри!

# 243
  • най-шареното място
Честито на всички приети! Това е много труд, талант и дисциплина!

Могат ли да се видят работите? Ще ми е интересно да видя какво е писало детето.

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 11:27 от арт мама

# 244
Могат ли да се видят работите? Ще ми е интересно да видя какво е писало детето.

Над резултатите на 4 клас пише, че на 31.5. и 1.6 могат да се видят работите, може би защото са важни за приема (но без право на корекции). Мисля, че за другите класове пак би трябвало да показват работите, все пак в това състезание има значение какво е писало детето.
Но дали ще си направят труда в МГ за другите класове, не знам...

# 245
И ние сме приети , радост голяма . Peace Честито на всички .  bouquet

# 246
  • най-шареното място
Merci, сега остана да се разходя да видя часовете.
Наистина обявените са за 4ти клас където е чувствителен резултата. При нас не е. Но за техническа грешка изчислителна има 0 и ми е интересно как е записано, че да не е прието. Не допускам да са недогледали.

# 247
И моята дъщеря е приета след 4 клас в МГ-Варна.

# 248
  • Варна
И моят син е приет! Впечатли го изразът "поканени сте ..."   - колко малко им трябва понякога на децата, за да се почувстват щастливи и ние заедно с тях  Simple Smile

# 249
Браво smile3501 на приетите деца във Варна. Сега очаквам да ни пожелаете същото във София! newsm10

# 250
  • най-шареното място
Ivvali, това е стара традиция. От първия прием е така. Похвално е че го пазят, защото децата наистина заслужават оценка и по този начин.

ПС иначе то не може да се каже и приети, понеже не са кандидатствали, но това го забравяме Wink

# 251
Честито на приетите дечица!  bouquet

# 252
  • Варна
браво на децата - още повече успехи им желая в новото училище - страхотни са
и моето момче се е справило блестящо - от второкласниците е на първо място - с макс брой точки

# 253
  • Варна
И моят син е приет в МГ Варна,но се замислям дали да го запиша.Ще мислим, а ако някой има мнение за обучението и натоварването там да сподели. Peace

# 254
Ние също ще мислим ,защото таткото иска да я запишем ,а тя не . Иначе е доволна от себе си , но не и се ходи там , защото е приета и в нашето училище в мг паралелка , а в него са и приятелите и .Знам че много ги натоварват в МГ Варна и няма да имат грам свободно време.Някой знае ли срока за записване?

Общи условия

Активация на акаунт