14 май - велопоход за деца до 6 г. в Южния парк

• 1 501
  • 15
  •   1
Отговори
Детето ви обича да кара колело?
Иска да го прави в компанията на връстници?
Има възможност за това!

Елате на велопохода за малки велосипедисти
в рамките на организирания от Асоциация Родители
ФАМИЛАТЛОН –
празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот!

Маршрут за 3-4-годишни и маршрут за 5-6-годишни колоездачи!
С каквото имате - велосипеди с 2, 3 или 4 колела!

Кога?
На 14 май 2011 г. от 12.00 ч.

Къде?
Алеята около Английската ливада в Южния парк.

Как?
До 12 май заявете желание за участие на мейла на Асоциация Родители office@roditeli.org.

Награда за всеки участник!

Освен във велопохода всяко дете може да дойде от 10.30 до 16 ч. на Поляната с гълъбите в Южния парк и да се включи в състезанията и забавленията, организирани от над 20 спортни клуба и арт ателиета: бадминтон, софтбол, капоейра, айкидо, паневритмия, ролери, карате, семейни игри, роботика, бокс, художествени ателиета, верижно четене, катерене, петанк, ръгби, акробатичен рокендрол, таекуондо и още много екзотични и динамични игри.  
На сцената ще има разнообразна програма - музика, танци, демонстрации, игри с публиката...

И за още по-голямо забавление - обиколка на "Малката Европа" в Южния парк: най-необичайният и интригуващ начин да опознаеш 27-те столици на стария континент. Под формата на игра всички деца ще могат да пресичат границите на държавите само с няколко крачки и да научат нещо интересно за европейските ни съседи.

Заповядайте - на 14 май, в Южния парк!

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 17:05 от Mamma

# 1
Харесва ми идеята.Стига да е хубаво времето сме там!

# 2
  • Sofia
Страхотна идея! Браво на вас!  Hug Може ли с коли за бутане? И коя е Английската ливада - голямата откъм Витошка ли? А на състезанието по катерене ще пуснете ли 3-годишно дете (професионална маймуна, майсторски клас  Mr. Green) или е малък?

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 19:55 от savina_33

# 3
  • София
  Аз се записвам, ще направя всичко възможно да дойдем с децата и да участваме Simple Smile

# 4
Страхотна идея! Браво на вас!  Hug Може ли с коли за бутане? И коя е Английската ливада - голямата откъм Витошка ли? А на състезанието по катерене ще пуснете ли 3-годишно дете (професионална маймуна, майсторски клас  Mr. Green) или е малък?

Хм, не ни беше хрумвало за колите за бутане. newsm78 Нека го обсъдим утре и ще ти отговоря.

Английските ливади са откъм Витошка, да.

На катеренето има треньори - те ще преценят дали може да пуснат професионалната маймуна.  Simple Smile Но и да не стане там - ще си намерите и други места за забавление.

# 5
  Аз се записвам, ще направя всичко възможно да дойдем с децата и да участваме Simple Smile

Добре сте дошли!  Hug

# 6
савина, става и с колички за бутане, пращайте заявка!  Simple Smile

# 7
  • Sofia
Благодаря, това е резервен вариант в случай че не успеят да ни доставят до тогава колелетата, които сме поръчали. Но момчето от Драг днес обеща до ден-два да ги имаме. И дано, че моите сън не ги лови вече.  Joy Пращам.

# 8
  • София
savina_33  тъкмо ще мога да видя вашето Драг ако сте с него Simple Smile)

# 9
  • Sofia
Да вече ги имаме, единия го подкара от раз като цар. Другия обаче тооолкова го е страх милия, че нищо чудно да си дойде с буталката.  Mr. Green

# 10
  • на плажа
 Какво да пишем в заявлението? Аз написах само името на детето и възрастта. Къде точно са тези Английски ливади - от централния вход вдясно ли?

# 11
Да, големите зелени площи вдясно от входа откъм Витошка.

Надявам се, че сте получили вече потвърждение.

Чакаме ви! Simple Smile

# 12
  • на плажа
 Получих  Simple Smile. Там сме. Не ми е ясно как ще се проведе. Може ли повече информация. Всички деца накуп ли ще ги пускат или по няколко? Аз все се притеснявам от инциденти в такива масови мероприятия с мъници.

# 13
Споко, ще ги пускаме на групи според възрастта. Има осигурени хора да помагат. Разчитаме и на родителите, разбира се.

# 14
  • София
Ще има ли скоро пак таков поход?
Да си изпробваме и ние новото колело?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт