Звезден Стил и Мода

• 64 797
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
 Ахахаха, тя Джой си я недолюбва по принцип,  нацепи мрака с тази "мумуия"   Joy Joy 

Аз я харесвам,но ме дразни начина ѝ на обличане по червената пътека. В смисъл от години е така скучна, скована, ииии бледа...  Все едно  непрекъснато иска да ни натърти, че тя е сериозна, делова жена, дошла за малко и набързо, а всъщност няма търпение да се прибере при шесте си деца и никога повече няма да я видим в нещо прекалено "разкриващо" секси и гламурозно (има ли такава дума вобще??)
 Да се надяваме, че на предстоящите Голдън Глоубс и Оскари ще ни изненада с нещо зашеметяващо, но не го вярвам. Сигурно пак ще се скрие в рокля с дълъг ръкав без никакви форми и бледичко червилце, тип - АЗ не съм Дженифър Лопез   Joy...:   Красива жена е,  но опитваща се всячески да се скрие все едно  е нещо лошо да си Анджелина Джоли...
 Дита в и С  Готие, що така кофти се е облякла, ще кажеш, че Готие нямаше по-хубави неща в колекцията си..Пижама парти ли е било това ??

Лелее,темата станала 50стр. трябва ли нова или може тук да се пише ?
 Ако, трябва нова по-късно вечерта мога да пусна, или който пожелае да го направи и по-рано.

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 14:40 от меркантилница

# 751
  • София
Little Evil, не ми се отваря, дай линк към конкретната снимка, а не цялата страница ако можеш  Peace
Втора ми се отвори, но на мен по-скоро горната част ми е позната

Джой, и на мен не ми харесва сега за разлика от преди. Бяла и слаба, а в лицето има широка челюст/овала на лицето, не знам дали го обяснявам добре/, което по принцип не харесвам при жени.

Просто комбинацията според мен е подобна. Сега вижда ли се снимката, използвах друг източник?

# 752
  • София
И аз не харесвам Анджито, но тоалетчето ми харесва, а за обувките да не споменавам - направо са убийствени  Heart Eyes (колко пък може да са страхотни черни обувки  newsm78), за разлика от тези на Дженифър Лопес с оранжевото сетче. Личи ли, че имам някаква мания към обувките?  Blush

и гламурозно (има ли такава дума вобще??)

мисля че думата която търсиш е "гламурно"  Joy Joy Joy

# 753
  • In The Middle Of Nowhere

Просто комбинацията според мен е подобна. Сега вижда ли се снимката, използвах друг източник?

Да виждам я  Peace А уж в комбинация с горната част съм виждала някъде, но може и това което показваш да е било  Wink

# 754
нова тема?

# 755
Ами не ми харесва, цялата е само жили, болно бяла кожа и джуки Tired. И преди да отслабне, не ми харесваше, толкова непропорционално тяло без никаква талия и със сплескан задник...

ЗабрАви ръце до коленете  Mr. Green

# 756
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В това отношение с Брад са си лика-прилика Joy

# 757

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт