Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 699
  • 709
  •   1
Отговори
# 60
  • в 1001-та нощ
пробвала съм какво ли не … най успешен в това отношение - при мен е 1 уред, който включва - вакуум, инфраред и ултразвук, направи чудеса, каквито не съм постигала никак

а това - го пробвах преди няколко дни в друго студио - не очаквам чудеса, зоните се намазват и контактът е през накрайник, който се "пързаля", загрява, това е - като усещане и процедура

при горният уред - вакуумът прави много, а в комбинация с ултразвук и инфраред има голям ефект  Peace

# 61
Много се извинявам за глупави въпрос, който ще задам отново - но някой успя ли да разбере за офертата за Мармо дали 1 ваучер е само за 1 човек или може да се ползва от двама, тъй като в офертата не видях да е пояснено и се чудя за двама души колко ваучера трябва да купя (защото въпреки че е скъп ресторант по принцип, не мисля, че ще успеем да изядем общо 80 лв., ако трябва да сме с 2 ваучера). Благодаря предварително!

Казаха ми, че може двама човека да ползваме 1 ваучер.Simple Smile

# 62
пробвала съм какво ли не … най успешен в това отношение - при мен е 1 уред, който включва - вакуум, инфраред и ултразвук, направи чудеса, каквито не съм постигала никак

а това - го пробвах преди няколко дни в друго студио - не очаквам чудеса, зоните се намазват и контактът е през накрайник, който се "пързаля", загрява, това е - като усещане и процедура

при горният уред - вакуумът прави много, а в комбинация с ултразвук и инфраред има голям ефект  Peace
Това в кое студио си го прави?

# 63
  • София

Дай подробности, моля, нищо, че не е по темата!  Hug

# 64
  • в 1001-та нощ
линкът сочи към процедурите, но трябва да се скролне надолу по прозореца - да се видят

http://www.spiritspastudio.com/index.php?id=39

Peace

# 65
  • София
Тaня67   bouquet
а как може да се разбере дали наистина има нужда от фреон  newsm78

При нас единият почти не се справяше да топли и студи и него го напълниха. За другия имахме съмнения, но казаха, че може още малко да поработи така, защото независимо колко се допълва, тарифата е една и съща. Иначе мерят налягане и температура. Обясниха ни, че когато е малко фреона, се образува лед във вътрешното тяло(мъжът ми го е видял като са му го показали) и затова капе от климатика(в последните месеци капеше и се чудехме защо).

# 66
Някой ако иска ваучер за VelaSmooth http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/anticelulitni-proceduri-i-a … asmooth-bexq.html няма да го ползвам за 5 процедури е .

# 67
  • в 1001-та нощ
правила ли си такива процедури?  newsm78

# 68
  • в града на вечния купон
Тaня67   bouquet
а как може да се разбере дали наистина има нужда от фреон  newsm78

При нас единият почти не се справяше да топли и студи и него го напълниха. За другия имахме съмнения, но казаха, че може още малко да поработи така, защото независимо колко се допълва, тарифата е една и съща. Иначе мерят налягане и температура. Обясниха ни, че когато е малко фреона, се образува лед във вътрешното тяло(мъжът ми го е видял като са му го показали) и затова капе от климатика(в последните месеци капеше и се чудехме защо).
абсолютно точно-като няма фреон, климатика заледява

# 69
  • софия
За да не е само запис, ето още един нов сайт, който открих днес: http://sklasa.com/. Пише, че скоро ще стартира пък да видим. Thinking

P.S.: Не го видях в първия пост и за това си позволявам да пусна линк-а. Simple Smile
Има го в "Предстоящо".

Уфффф, днес имах много работа и не ви проследих внимателно, НО видях ЕФИ и тортата. Само от там поръчвам Френската селска. Много вкусна, но не разбрах защо се колебаете и ме хвърлихте в размисъл? Не е торта + 4 парчета ли?

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 22:09 от zvanche

# 70
Аз имам един излишен ваучер за море.  Според мен офертата е повече от добра:
https://bg.kolektiva.net/3-noschuvki-3-zakuski-za-dvama-v-h-l-sunny-varshava.html
 Ако имате интерес пишете ми ЛС. Wink

# 71
Запис и от мен Mr. Green Някой вече да е ползвал ваучер в Osteria di Sofia? Ще се радвам на препоръки какво си струва да се поръча за хапване и пийване там, че се начетох на негативни коментари за храната по други теми...
не знам за ваучера-, но като цяло ресторанта е много добър с приятна кухня...тип италианска и обстановката е приятна

# 72
здравейте,
аз като един новак в това пазаруване да питам..как да следя за офертите във всички тия сайтове..ако получавам е-маии съвсем ще ми се задръсти пощата...
за сега съм ползвала само фотоепилация на мишници от Чармо салон и съм много доволна... имам още една процедура, но почти нищо не ми е останаоо вече...

# 73
  • София
запис и да попитам някой въползва ли се от офертата на ресторант Ротонда /при Президентството/?

Два пъти вече ходихме там. Имах два ваучера.
Оценката ми е 6/10. И двата пъти бяхме отвън.
 Непретенциозно заведение. Масите са изключително малки и нестабилни. Храната е сравнително добра, но с нищо незапомняща се. Сервитьорките бяха вежливи- не усетих някакво отношение "ваучер".
Там бих отишла да пия кафе или бира, но хапване повече Не.
 Отне ми много усилия цялата вечер да премествам и донамествам  насам, натам чинии, вилици и чаши , треперейки да не съборя нещо на пода.
Сметката не я носят на касов бон, а написана на ръка. Много неприятно впечатление ми направи, че литрова кана с наливна минерална вода струваше 4,20.

# 74
  • София
Много неприятно впечатление ми направи, че литрова кана с наливна минерална вода струваше 4,20.

Разбира се, че ще ти направи неприятно
впечатление, особено след като съм виждала
на чешмата на Горна баня да пълнят минерална
вода от ресторанти и най-различни заведения,
при това в доста захабени туби.
Чиста далавера - те я пълнят безплатно, що да
не ти я продадат след това на теб в кана за 4.20лв.

Общи условия

Активация на акаунт