Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 964
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Ами ние имаме и шезлонг и столче за кола.Дъщеря ми обича да си играе на шезлонга с играчките Simple Smile Да тази люлка и на мен ми харесва Simple Smile

# 496
Тази люлка Бейби Дизайн ли е?
Ние имаме люлка на Фишър прайс. Винаги съм казвала и още твърдя, че люлката е златна. Страхотна работа ни вършеше до към 6 месеца. После бебето се научи да пълзи (на 7 месеца) и вече не искаше да стои в люлката, но пак от време на време я слагахме, когато беше прекалено нервна.
Ние имаме коша за кола на Бейби Дизайн. Много съм доволна от него. След като спряхме да го ползваме по предназначение и минахме на голям стол, а люлката на Фишър прайс вече не представляваше интерес за дъщеря ми, продължихме да ползваме стола и до днес да я приспиваме в него. Тя вече тежи 9-10 кг., а ляга вътре, пие си млякото, сока или чая и я клатим докато заспи, после я местим. Стола се раздрънка вече от клатенето на голямото й дупе вътре  Mr. Green
Ако имаме второ дете ще трябва да му купим ново столче, но ако не я приспивахме в него щеше да си е като ново.

# 497
Здравейте! Ние очакваме бебчо през май - дано всичко е наред и вече усилено търсим количка. До днес се бях спряла на Jane Moom, но в един магазин видях Еspiro Modena и страшно много ми хареса. Изчетох целия форум, но не видях никой да е писал за този модел. Има ли някой каквито и да е впечатление за нея? Благодаря предварително!

# 498
Верно ли Еспиро модена?! Shocked Има по-хубави модели на Еспиро. Лупото на Бейби дизайн е много по-функционално и маневрено. Пък и 200 лв по-евтино. И е пак с големи помпащи гуми с амортисьори. Багажника е по-голям. А това е важно като започнеш да буташ количка да си имаш голям багажник. Пък и коша се върти, не дръжката, а това поне според мен е по-добрия вариант. На въртящата дръжка, ако има нещо да се чупи обезателно ще е дръжката.
Иначе ако се колебаеш между мум и модена определено Мъм на Хане.
Лупото е със много дълга седалка 95 см, което значи че спокойно без никакви притеснения две годишно дете може да си спи като в легло в количката и да му е удобно.

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 19:02 от sinapovaaya

# 499
 newsm78 аз нещо не схванах коя е с въртяща дръжка newsm78

Иначе съм я гледала Модена и има страхотно окачване - леко се управлява, въпреки, че на вид не изглежда така...

# 500
Модена не е ли с въртяща се дръжка?
Лупото не е ли по-хубаво от Модена?
И аз ги гледах и ги бутах, но най лека и маневрена ми се стори спринта.

# 501
Modena не е с въртяща дръжка. И тя и Lupo-то, че Vector Pro ми влизаха в списъка, когато избирах количка. Ако Модена е била с въртяща дръжка щеше да ми направи впечатление, защото количката на голямата ми дъщеря беше с въртяща дръжка и това определено беше голям недостатък по много още причини (освен опасността от счупване)

Та Модена, ако имаш възможност да буташ веднага ще усетиш разликата в окачването (казва се меко, но не ми е ясно какво означава), но е много различно от аморисьорите. А и има много голям кош за новородено.
Спомням си, че няколко страници назад в темата една майка споделяше, че в скандинавските страни само класически колички използват. То и терена и климатичните услови са от значение.

Иначе Лупо е страхотна количка - права си. И за цената си е страхотен избор.

На скоро срещнах майка с GTX. Аз винаги съм се чудела кой ще си купи толкова тежка количка. Нямате представа колко доволна беше тя. А бебто беше на около 10 месеца и вече седеше...

Просто според мен това коя е по-хубава си зависи от човека, който избира. Всеки е различен, както и представите за хубаво.

Никой ли не е ползвал тази люлка LOKO BabyDesign?  1swing

# 502
Ако често се придвижвате с кола това постоянно махане на седалката ще ви писне. Кошът за новородено се изтърпява 5-6 м, ама после, ако трябва и седалката да се маха и слага всеки път си е зор. Иначе наистина е хубаво, че позицията на седналия кош може да е с лице към бутащия количката и по посока на движението.
Моят съвет е да не изсипвате големи пари за комбинирана количка, ако сте често с автомобил, защото после е много вероятно да решите да си купите лятна количка, за да ви е по-лесно и удобно

# 503
ами засега поне не мисля, че често ще ползваме автомобил...живея срещу парка...центъра ми е на 5мин пеш...доктора също. А коя от количките на еспиро и baby design се сгъва с летния кош?

# 504
Бейби дизайн спринт плюс също и Атлантик на еспиро

# 505
И Enzo Evo също - нашата е такава, но още не сме използвали летния кош, че сме мънички... иначе се поставя веднъж и се сгъва заедно с коша.

# 506
Найстина ли Enzo Evo летния кош се сгъва цялата? Значи и нашата Espiro GTX ще се сгъва така? И ние сме още малки и затова незнаех Simple Smile

# 507
Здравейте и от мен. Доста трудно било да си избереш количка. На нас ни е още рано, но вече успяхме да разгледаме някои и друг модел. Първо си мислехме да вземем Еспиро, наши познати имат Вектор Про и казаха, че са доволни. На нас повече ни допадна Енцо Ево, но не влиза в асансьора Simple Smile Та за момента сме се спрели на Baby Design Lupo, малко по-висока е от Вектора, а и коша за багаж ми изглежда по-удобен. Може ли някой да сподели мнение за Baby Design Lupo. Благодаря предварително.

# 508
А знаете ли някои чуждестранни сайтове, от където може да се купи Baby design lupo 2в1 на по-изгодна цена?

# 509
Не знам ама от сайта на бейби дизайн го дават лупото 1299злоти което в лева с един конвертор го обърнах на 611лв. Като сложиш доставка и надценка си излиза горе долу. Може да се пробваш направо от производителя да си купиш, но за да ти излезе на сметка трябва да вербуваш още поне 10 познати да си купят тази количка и да ви излезе на сметка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт