Отново за АБКМ - 3

• 356 659
  • 5 263
  •   1
Отговори
# 1 785
Има ли и други теми в бг-мама за АБКМ освен Отново за АБКМ 1, 2 и 3. Може ли линкове.

# 1 786
Ендира, бързо да се оправят малчуганите  Hug И ние пробваме с хомеопатия, но в София. От всички мед. лица в Бургас съм възмутена (с изкл. на 1-2). Решила съм, це ако не помогне, пак ще се обърнем към алтернативната медицина - природна медицина - д-р Пашкулев. Но се надявам да не стигаме до него.

# 1 787
vichon, как се лекувате с хомеопатия в СФ-всеки път пътувате до там ли?И при кого ходите ако не е тайна?Малко ми е старнно на мен когато хомеопата ти е толкова далече...

# 1 788
 На нас Пашкулев не ни помогна Peace Капките на Бах, да, но не неговите Peace

# 1 789
mimitu82, писах на лични.

Бобо от 1 месец е почти постоянно със слуз, а нищо не съм променяла в диетата ни. Само се чудя защо и всеки път се надявам да се оправи ...  Cry Мислих да го отбивам, за да се оправи по-бързо, но доц. Маринова беше категорично против - щяла съм да забавя оздравяването му.

mimkis@, благодаря за информацията!!!

# 1 790
Бъни, извинявам се, че се забавих  толкова. Ето линк:

http://abkm2011.snimka.bg/baby/obrivi.595388.26594653.big

По-принцип бяха много по-ярки, но точно днес са по-добре.

# 1 791
Привет,момичета Simple Smile

От много време не съм влизала,но хлапето е в етап на прохождане  ooooh! и...така Simple Smile

Ендира  Hug пожелавам ти много бързо да се възстановяват дечицата ти.Това състояние с хидронефрозата ми е толкова познато...стискам палци лекарите да го овладеят.Кураж  Hug

За детските градини-аз изобщо нямах намерение да записвам хлапето на ясла.Но,за съжаление,както се казва в една приказка "Ако искаш да разсмееш Господ-разкажи му плановете си",всичките ми планове се разбиха на пух и прах и ще се наложи да се върна на работа,но и да си намеря нова такава.Дълга и широка,както и да е...Та чух от майки в квартала,че в една от ДГ приемат и деца с алергии (те се приемат извън класиранията,по преценка и желание на директорката,за което повечето майки вече не ми говорят).Може да се носи храна от кухня.Само не знам с ваксините как ще се разберем.Нашите са отложени за 6м,после ще ги отложат за още 6м...Малко ме съмнява да го вземат,но ще пробвам.Ако не стане,имам алтернативен вариант.

Новото при нас е,че ядем спанак и пилешко.Обрив по бузите има постоянен-ту се засилва,ту намалява.Не мога да го свържа с храна.Маринова ми каза да следя за слуз,това бил най-сигурният признак за реакция.Другата седмица сме на контрола при нея,дано започнем да захранваме вече с нови продукти.

# 1 792
Ох, ние станахме оранжеви.Личицето, дланите и крачетата отдолу.Лошото е ,че не му давам по принцип моркови, тиква и други оранжеви храни.Притеснявам се да не е нещо с черния дроб.Утре ще пусна една кръвна картина и урина, пък да видим какво ще излезе.Някой има ли идея от какво може да е друго тази оранжева кожа?

# 1 793
Orchids Flowersмного ти благодаря Hug.Доколкото се вижда от снимката това са единични пъпчици.Не са плаки или петна червени.Виждат се на бузката и под брадичката.По тялото няма нали така?Какво казва д-р Лазарова за този обрив newsm78 алергичен ли е според нея newsm78.
На нас от време на време когато започне да точи лиги ни се получават такива около брадичката.
Но аз нали предимно а.та Sick следя....тези пъпки не мога да ги свържа с храна и продължавам да захранвам.И много се тревожа да не бъркам Sad
Ето казваш ,че според вашата педиатърка това е от алергията Rolling Eyesпък нашата казва,че алергичен обрив е като петна или плаки и се разпостранява и по тялотоnewsm78.
Ще чакаме да видим Лазарова какво ще отсече Rolling Eyes
nelleyне бързай да се тревожиш Hug.Ако така и така си решила да го дупчеш детето питай ЛЛ или в лаболаторията за билирубин ..май това се изследваше в такива случаи.Но от морковите съм чела наистина кожата може да стане оранжева ако се прекалява с количеството.

# 1 794
Бъни, бяха  ни доста повече пъпките, намаляха тези дни, а и не са само в областа на брадичката, а по бузките. По тялото няма никакъв обрив, но нали и вие коментирате тук, че от храна  децата имат реакция само по лицето? Имаше и много големи червени пъпки с бял връх по бузите, те пък дали са от алергията въобще нямам идея, но за съжаление при Лазарова не може да се отиде инцидентно, когато детето е със силен обрив. Утре след обяд сме при нея и после ще ви кажа как е минало.

# 1 795
Тези дни, за първи път дадох кисело мляко, като следобедна закуска два дни подред и на следващият ден сутринта имахме разтройство.Няма обрив и сега не знам какво да мисля, вирус ли е от млякото ли да е?Вие кога въведохте кисело мляко?

# 1 796
  • Sofia
Тези дни, за първи път дадох кисело мляко, като следобедна закуска два дни подред и на следващият ден сутринта имахме разтройство.Няма обрив и сега не знам какво да мисля, вирус ли е от млякото ли да е?Вие кога въведохте кисело мляко?
Ми ние сме големички вече 1год.10мес и още не сьм му давала директно на него нао се кьрмим и аз до сета сьм си хапвала тьй че и при него е отишло малко.За разтройство от дадена храна педи ми е казвала че мирише на вкиснато и има слуз а за от к.мляко може и да е примесено с крьв Sad.Не се шашкай спри го и изчакай още 3-4дни да видиш за други реакции.Колно сте голями? Hug

# 1 797
Ние сме на 11м., ядем почти всичко, всичко имам предвид всички меса, зеленчуци, без цитруси и мъхести плодове, всичко което ни е разрешено от доц.Маринова и вече не я посещаваме.АМ ни е фризо 2 и нямаме проблеми.От вчера сме на варен ориз и картоф, но пак имаме редички изхождания не мога да различа дали има слуз или не.Днес ще посетим педиатър

# 1 798
Бъни, сутринта ходихме и пуснах всичко:билирубин, захар, утайка,чернодробни ензими.. абе каквото може, даже и калий,че ни предстои операция в края на март да го видя и него.Дано всичко е наред.
Денито, по мое мнение доста си избързала с киселото мляко.Ако наистина имате АБКМ мисля,че е раничко на 11 м.Аз дадох преди месец и то по една лъжичка на ден.Сега сме го вече приели.А ти каква марка кисело мляко даваш?

# 1 799
  • Бургас
И някоя от вас пробвала ли е с хомеопатия? Смятате ли, че има ефект, заслужава ли си?
Фифи, аз съм убедена, че хомеопатията е единственото адекватно решение на нашия проблем. Но, това, дали ще има ефект зависи изцяло от хомеопата, на който ще попаднете. Нашия хомеопат в Бургас (служеща си със славата на най-добър класически хомеопат в града), не само че не реши проблема, но и влоши нещата хилядократно  ooooh! Не мога да ви опиша как изглеждаше детето ми на 3-4-5 месеца, след нейното "лечение".
Ние намерихме нашия хомеопат в крайна сметка, но той дори не е от Б-я.
В София - горещо препоръчвам специалистите от МЦ "Хирон".

Общи условия

Активация на акаунт