От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 41 275
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София, Манастирски ливади
Нов график за раздаване тази седмица на
Пети солей
Дни за раздаване на адреса ни в кв. Лозенец тази седмица 25-29 юли : понеделник и вторник от 9-11 часа, сряда 17-18.30 часа, четвъртък 9-11 ч и 17-19 часа.
преди 2 часа

# 106
  • София
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че възобновяваме приемането на поръчки до наш адрес във Франция и да Ви посочим новия ни адрес там!
  SOGETRA
PORT FLUVIAL DE LILLE 2EME AVENUE
B P 31
MAGASIN H
59004
LILLE CEDEX
TEL.: 032008570

Вече ще можете да поръчвате, независимо от обема на поръчките Ви, т.к имаме възможност за прием на обемни пратки. Прекратяваме услугата Вземане на пратка от пункт, поради слабия интерес на клиентите ни към нея. Молим Ви да бъдете внимателни, когато правите поръчка и всеки път да избирате доставка до адрес, а не до пункт, т.к няма да имаме възможност да вземем пратката Ви от пункт и тя ще бъде върната в съответния магазин.
Можете да видите и скрийншотове как да попълните новия ни адрес и да изберете правилно метода на доставка. Ако попълнинте всичко коректно по образеца, пратките Ви ще пристигат при нас без проблем. Ако вече имате регистрация при нас, не е необходимо да ни изпращате нищо повече, когато правите поръчки. Ако все още нямате такава, моля, изпратете ни формуляр с Вашите данни. След като пристигне пратка за Вас, ние ще я публикуваме на страниците на нашия сайт с номера и теглото и:
http://www.francetobg.net/bg/na-frjenski-adrjes/
Когато пратката Ви пристигне в България и бъде изпратена към Вас, ще получите уведомителен е- мейл с дължимата сума.
С пожелание за успешни покупки!
Francetobg

Ето и скрийншотовете:

*снимките са линкове!

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 15:26 от Evа

# 107
Еве, благодаря ти много за новото инфо!

Получила съм и имейл за тази промяна!

Супер новина!!!! Сега другата новина, която чакам е за пристигнал курс от 22.07........

newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44

# 108
# 109
newsm44   Бравоооооо!  smile3501
Да им се препълва с поръчки новото място, всяка седмица!  Grinning

За добрия вестоносец -  newsm51

# 110
Имам един въпрос - попълвам новия адрес на Франсето : на telephone fixe не се ли пишеше личния телефон ?? На скрийншота е даден техния  newsm78

Аз пиша новият им телефон на старото поле и не ми го приема  newsm78

# 111
  • София
Имам един въпрос - попълвам новия адрес на Франсето : на telephone fixe не се ли пишеше личния телефон ?? На скрийншота е даден техния  newsm78

Аз пиша новият им телефон на старото поле и не ми го приема  newsm78
Според мен е правилно да пишем телефона така, както е указано на снимките.
Този телефон така или иначе е стационарен и мястото му е там.
Аз го написах така, както е показано, на втория ред не съм писала друг телефон и ми прие данните.  Peace

# 112
Имам пратка със сбърканпощенски код на града. Получи се, когато Пети Солей се отказаха от доставката и я направих чрез СМ. Тъй като и двата адреса са в Страсбург, изобщо не обърнах внимание на промяната.

Днес проследих пратката и там пише, че поради неточност в адреса, сега търсят точния за да ми я пратят...

Пиша ви по две причини.
Първата е да внимавате и да си проверявате какво и къде пишете.
Втората е, че и друга жена се оплака, че е свършила подобна на мойта глупост. Та да я успокоя, че има шанс да си получим някога пратките.

# 113
Аз пак да попитам мацките, които в сайта колисимо им излиза получена пратки на 21.07 от Франс то БГ, дали си намират имената в списъците от по-късните дати?

# 114
  • София
Може ли някой да ми помогне  Praynig Не мога да разбера какво пише за пратката и не дава да копирам, да я преведа  Rolling Eyes
8G43887442365   Hug

# 115
  • Бургас
Може ли някой да ми помогне  Praynig Не мога да разбера какво пише за пратката и не дава да копирам, да я преведа  Rolling Eyes
8G43887442365   Hug

Пратката не е доставена, ще пробват да я доставят на следващия ден.

# 116
  • на морето
Имате ли мейли от Смарта.Дали са започнали изпращането на пратките.Аз им изпратих снимка на преведената такса от мен,но нямам отговор.

# 117
Имате ли мейли от Смарта.Дали са започнали изпращането на пратките.Аз им изпратих снимка на преведената такса от мен,но нямам отговор.

Мейл нямам, но си проверих в системата на Еконт, сутринта ми е изпратена пратката.

# 118
Момичета, вчера направих поръчка, статусът е :Mes colis4. Préparation colis Colis nº 20112060552528 en cours de traitement le 25/07/2011 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 29/07/2011
Има ли нещо притеснително и newsm78 трябва ли да пиша на превозвача/СД/, че са 4 пакета ?

# 119
  • София
Момичета, вчера направих поръчка, статусът е :Mes colis4. Préparation colis Colis nº 20112060552528 en cours de traitement le 25/07/2011 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 29/07/2011
Има ли нещо притеснително и newsm78 трябва ли да пиша на превозвача/СД/, че са 4 пакета ?

Какви 4 пакета ?Това е 4 стъпка от фактурирането Peace

Браво на Франсето ! smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт